הצדק עם דיןדון

הצדק עם דיןדון

אני נכנסת לכאן או לצ`אט לעתים רחוקות בלבד אבל לא יכולתי שלא להבחין בדבריו של דיןדון על אהבות ברשת וכמה שהוא צודק בעלי ואני נשואים כבר די הרבה זמן, 12 שנים, ותמיד חשבתי שיש לנו נישואים מאושרים. כשהוא היה בצ`אט חשבתי שזה רק שעשוע, ואני זה החיים האמיתיים שלו. לפני כמה חודשים ראיתי בפורום מכתבים שהוא כתב למישהי ואת המכתבים שהיא כתבה לו. אלה היו מכתבי אהבה לכל דבר, עם הרבה רוך, געגועים, הבנה, עידוד, ואפילו טלפונים פה ושם. כשקראתי את המכתבים, נעלבתי עד עמקי נשמתי, בכיתי, צעקתי, איימתי ורבתי. העובדה שלא היה מפגש פיזי ביניהם, בכלל לא הפחיתה את תחושת הבגידה שהרגשתי. עד אז חשבתי שאני האישה היחידה בחייו, שאני היחידה שהוא אוהב, ופתאום אני רואה מכתבי אהבה לאחרת. זה כאב. אז נכון, מאז החיים חזרו לקדמותם, אבל משהו אצלי נשבר, משהו מהאמון שלי בו, משהו מתחושת הביטחון שלי שאצלנו זה אהבה מיוחדת . הרי אם הייתם כותבים את כל הדברים היפים האלה לבני זוגכם בחיים, הייתם מצטטים להם שירים, מצלמים מאמרים, מניחים תמונות משעשעות, מטלפנים להגיד שאתם מתגעגים, ויוצאים מגדרכם לומר להם כמה אתם אוהבים, לא הייתם נכנסים במציאות לשיגרה שתחייב אתכם לחפש ריגושים במחשב.

לסקסופון

זה די נדיר אצלך להיות חסר מילים, לא? לא הבנתי אם זה תוצאה של הזדהות עם דבריי או של הלם טוטאלי

דיןדון*

New member
לסוזנהההההה היקרהההההההההההההה

אנו אומנם לא מכירים אך כנראה מאוד מזדהים לצערי לא באותם נסיבות שמבחינתך הן כואבות חלפו להן רק כמה שעות מכתיבתי על אהבות והנה זה קרה ממה שחששתי כל כך וזה היה כל כך צפוי שהבלון מתישהוא יתפוצץ לצערי זה קרה אצלך ומאמין שבפעם הבאה זה יקרה למישהי אחרת לאותה אישה זאת מכה איבוד אמון מוחלט ופצע שלא יגליד לעולם כי היא נתנה את כל אמונה ולצערה הגרוע מכל קרה לכן כולי תקווה לראות את החברים קצת נירגעים מכל אותם המכתבים וגם אם משהו בנהם קורה שלא ישכחו לעולם שיש מישהו שאוהב ואותו צריך לכבד ולא לפגוע במיוחד לא כפי שניפגעת בקריאת המכתבים בפורום ליבי איתך ומקווה בשבילכם שתידעו להתגבר תשכילו להפיק את המרב מאותו מקרה שלך דיןדון

למעלה