הצדדים הטובים ב-Bi~on~ic.

Music Man XD

New member
הצדדים הטובים ב-Bi~on~ic.

מאז שיצא, "ביוניק" זוכה לתגובות די שליליות בקרב חובבי המוזיקה. גם פה הוא קיבל מספר ביקורות לא ממש חיוביות כשיצא. כבר תקופה שאני חושב על איך לא התייחסו אליו כראוי, אפילו המעריצים שמכנים את כל התקופה הזו כאסון ואת האלבום כנוראי. כמו שיש בו חסרונות, יש בו גם יתרונות, הנה כמה מהם שעלו לי לראש, מנקודת מבט של מעריץ: "ביוניק" מכיל כמה מהשירים הכי טובים של כריסטינה בקריירה. שירים כמו You Lost Me, Birds Of Prey, Bionic וכו' לא נופלים מהפסגות המוזיקליות הקודמות של כריסטינה. אלה באמת שירים מצוינים שזכו להכפשה שלא מגיעה להם. תראו לי איזו עוד זמרת פופ משחררת חומרים כאלה היום? אף אחת. "ביוניק" הוא האלבום הכי כייפי של כריסטינה זה האלבום הראשון של כריסטינה בו היא מציגה באופן כל כך בולט את הצד הקליל וה"שובב" שבה. פשוט כיף להאזין לשירים האלה ולראות איך היא שולטת גם בתחום הזה. "ביוניק" סיפק מבחינתי כמה שירי-כיף שאף פעם לא יימאסו. (ותמיד תזכרו שכיף =/= גרוע, פופ =/=גרוע). הומור וקלילות כריסטינה שילבה חוש הומור בחלק מהשירים, ולא לקחה את עצמה יותר מדי ברצינות. היא מאוד משוחררת ונשמע שהיא ממש ניהנתה להקליט את האלבום הזה. אף פעם לא שמענו ממנה שירים כמו "My Girls" הגרובי והמגניב, ו-"Vanity" שהוא סוג של פארודיה גאונית על עצמה! (חשבתם על זה פעם? זו סוג של גרסת פרודיה על כריסטינה, ה"ביצ'יות" שלה ושירים כמו Beautiful שהיא כל כך אוהבת), Woohoo המלוכלך והכייפי בטירוף ועוד.. יש ב"ביוניק" שירים כל כך מגניבים! לא היו לה הרבה כאלה בעבר. ההתנסות ב"סאונד עתידני" נכון שהאלבום הזה לא נשמע כמו אליסון גולדפראפ שמקימה מושבה במאדים, אבל בחלק מהשירים בהחלט הייתה התנסות בסאונד אלקטרוני. שירים מעולים כמו Elastic Love, Birds Of Prey, Bionic, Monday Morning הם התנסות מוצלחת מבחינתי. כריסטינה יודעת גם לעשות ראפ! גם ב"ביוניק" כריסטינה ממשיכה להראות לנו עד כמה היא וורסטילית ומקליטה את אחד השירים הכי מגניבים שלה, Bobblehead. נכון שזה לא היפ הופ קלאסי, אבל השיר הזה מדגים לנו שגם אלבום היפ-הופ כריסטינה יכולה להקליט בלי בעיה. גם ב"Bionic" ו-"Woohoo" שומעים את זה קצת. ב"ביוניק" זכינו לשמוע כריסטינה בוגרת, מודעת לעצמה, מוכשרת, יצירתית ומשוחררת! יש בו חסרונות, אבל הוא לא כל כך נורא כמו שעשו ממנו, בכלל לא.

DAN1EL

New member
מסכים

למרות שעל ראפ היא יכולה לוותר מבחינתי ולהשאיר את זה לאנשים כמו ניקי מינאז, מיסי אליוט, ליל' קים, רד מן וראפרים אחרים שהיא שיתפה איתם פעולה.

Music Man XD

New member
גם מבחינתי.

למרות שלדעתי יש לה את היכולת (יש ז'אנר שאין לה יכולת לשיר?
). B מ"ביוניק" הוא מאוד ייחודי בדיסקוגרפיה שלה, אין לה עוד כאלה.

כל כך נכון!וקיבלנו גם חוברת ממש מגניבה
ואת העטיפה היפיפייה שלמדתי לאהוב . כ"כ עצוב שהיא עזבה את האלבום הזה. ולא הוציא עוד לפחות 2 קליפים.

Music Man XD

New member
נכון, שכחתי לכתוב את זה!

אני ממש אוהב את העטיפה ואת הפוטושוט

Shiri from the block

Active member
מסכימה עם dirrty 4 christina הייתי מתה לראות אותה יוצאת לטור עם האלבום הזה! אני ממש אהבתי אותו, וממש אהבתי איך שקיטלגת פה כל שיר ושיר, גרם לי להסתכל עליהם גם בצורה קצת שונה :)

Music Man XD

New member
שמח שאהבת! :)

גם אני מת לסיבוב הופעות של ביוניק. זה יכול היה להיות מדהים
בכלל, אני משתוקק לראות אותה מסתובבת בעולם שוב, מקווה שבשנה הבאה זה כבר יקרה.

Shiri from the block

Active member
אולי היא תעשה מה שבריטני עשתה גם בריטני לא הופיעה עם האלבום בלאקאאוט, ואז בסירקס טור וגם עכשיו בפאם פאטל טור היא מופיעה עם שירים (לא סינגלים) מבלאקאאוט.. אז אולי גם כריסטינה (בתקווה
) תזרוק כמה שירים משם לטור הבא שלה!

Shiri from the block

Active member
אגב, רק עכשיו קלטתי את זה אמרת "הצדדים הטובים של ביוניק" מבחינתי הצד השלילי היחידי בכל מה שנוגע לאלבום זאת העטיפה
שסלחו לי, אני יודעת שיש מאחורה משמעות וכאלה, אבל אני באמת ממש לא אוהבת אותה.

אלבום נחמד!

אני חושב שהטעם המוזיקלי שלי מאוד השתנה ב- 2011 ואני חושב גם שאם הייתי מאזין לאלבום לראשונה השנה לא הייתי אוהב אותו כמו עכשיו. למרות הכל, הערך שלו אצלי הוא גדול. זה האלבום הראשון שכריסטינה שחררה מאז שנהיתי מעריץ. הבעיה העיקרית שלו היא שהוא ערוך גרוע. שילוב של רצועות טובות מאוד עם רצועות בינוניות וסתמיות. זה היה יכול להיות אלבום קצר מצוין. כריסטינה באמת התנסתה בסגנונות שונים באלבום הזה, בחלקם בהצלחה רבה ובחלקם בהצלחה בינונית. אני חושב שגם הביצוע הכללי והעריכה הסופית של השירים לקויה מעט. זה היה יכול להיות אלבום טוב מאוד עם קצת יותר ליטוש. מה אני חושב על כל שיר (בעיקר בשביל עצמי
): 1. Bionic - היה יכול להיות קצר וקולע, ובמקום זה הוא נמרח מעט וארוך מדי. ההפקה טובה מאוד. 2. Not Myself Tonight - לא אכפת לי מה כולם אומרים, אני אוהב ותמיד אהבתי את השיר הזה
3. Woohoo - אוהב! 4. Elastic Love - אוהב! 5. Desnudate - טראש לטין-דאנס במיטבו. שיר חביב אבל לא יודע עד כמה הוא מתאים לכריסטינה כזמרת איכותית. 6. Glam - סביר ויש כמה קטעים טובים, אבל הוא קצת מעפן לא?
7. Prima Donna - הכי הכי טראש שיש. מתתי עליו פעם, אבל לא שיר איכותי. 8. Sex for Breakfast - האינטרו חביב מאוד, השיר עצמו גדל עליי אבל קצת משעמם. 9. Lift Me Up - בלדה טובה. לא בולטת באלבום אבל בהחלט לא רעה. 10. All I Need - הגעתי למסקנה שהוא מזכיר קצת את Soon We'll Be Found של סיה. שיר חמוד ומרגש לפרקים. 11. I Am - יש בו משהו מרגש מאוד. אני אוהב אותו. 12. You Lost Me - אין מה לומר כמובן, גדול מהחיים
13. I Hate Boys - מה זה עושה באלבום?
אמור להיות טיפשי וקליל אבל די זבלי בסופו של דבר. 14. My Girls - הפקה חביבה מאוד. לאט לאט התחלתי לאהוב אותו, אבל לא מהחזקים. 15. Vanity - עם השמיעות יורד ממנו. בהתחלה הוא היה הכי מגניב ומיוחד שיש והוא עדיין כזה, אבל חסר בו משהו. 16. Monday Morning - הפקה מעולה, בונוס מצוין. היה צריך להיות במהדורה הסטנדרטית. 17. Bobblehead - זה משעשע בטעם! לא כמו IHB הבינוני. אחלה שיר. היה צריך להיות במהדורה הסטנדרטית. 18. Birds of Prey - מאסטרפיס. שיר גדול. היה צריך להיות במהדורה הסטנדרטית. 19. Stronger Than Ever - בלדה רגילה אבל גדולה ומרגשת. היה צריך להיות במהדורה הסטנדרטית. 20. Little Dreamer - כנראה הבונוס הכי ברור באלבום. לא שמעתי אותו הרבה מאז שהאלבום יצא אבל שיר סביר.

2Dirrty4U

New member
מסכימה בהחלט!

יש אנשים שאומרים שהם יכולים היו לוותר על ביוניק, אבל אני חושבת שזה היה שלב מאוד משמעותי וחשוב בקריירה של כריסטינה, שלב לא פחות משמעותי מתקופת BTB או סטריפד. חוץ מזה שבאלבום יש כמה שירים שהם באמת מהטובים בקריירה שלה, ופשוט אנשים מפספים את זה כי הם לא יודעים איך לעכל את האלבום. כריסטינה מראה לנו צדדים קצת אחרים שלה, ומראה לנו שהיא לא מקובעת לאיזה ז'אנר אחד ספציפי והיא תמשיך להתנסות להתפתח לכל מיני כיוונים. זה מה שאני כל כך אוהבת בה!

למעלה