הצגות ילדים

normajean

New member
הצגות ילדים

לפעמים מתנהגים כאילו ילדים הם עם מטומטם..מרגיז אותי שאנשים אוטומטית הופכים תמים למטומטם, עוד לא יצא לי לראות הצגת ילדים שלא דיברה אליהם כאילו הם מוגבלים שיכלית

אני חושב שהבנתי

היא בטח מדבר על זה שמציגים את המציאות בהצגות ילדים בצורה נאיבית עד כדי טימטום. אני זוכר קטעים שתמיד יש בהצגות- "מה לעשות ילדים?" וכו'... נורא נורא דבילי לדעתי.

אנחנו עובדים על טומי-טם

אני מקווה שהבמאי לא ייקח את זה למקום המטומטם ההוא שאת מדברת עליו... אני המלכה, מחר קריאה ראשונה :)

normajean

New member
חחח גם אני,המון בהצלחה!

מה ז"א על מה אני מדברת? מה לא היה ברור בדברי?=) בכל מופע,הצגה,תוכנית ורוב הספרים מדברים אל ילדים כאילו הם מוגבלים שיכליתףהופכים את התמימות שלהם לטמטום וטיפשות

0Maori0

New member
אתם עובדים על טומי-תם?

איפה? ב"בית צבי"? בהצלחהההההה

Awaken

New member
מה זה הקשקוש הזה?

את יודעת למה שואלים ילדים "מה לעשות ילדים??" כי הם נהנים מזה! ילד בן 5-6 לא מפריד עדיין בין מציאות לעלילה, ולכן הם "מעורבים" בתוך ההצגה, ילדים תמיד צועקים בהצגות "הזאב מאחורייך!" ודברים כאלו... מה רע בזה אם הם נהנים? וזה לא נובע מזלזול ילדים הרבה יותר נהנים מזה. את חושבת שילדה קטנה בת 4 מעדיפה לראות הצגה רגילה מאשר הצגה שהיא מרגישה חלק ממנה? זה נותן להם "להכנס" לתפקיד, זאת הרפתקה בשבילם.

normajean

New member
לא דיברתי על הערבת הילדים..

זה גאוני בעיני, אבל לעיתים ודי קרובות הצגות ילדים בתוכנם עשויות פשוט מדי! כאילו מרגילים ילד לא לחשוב או לנסות לדמיין הכל מוצג לו מולו, הכל מאוד ברור ולא מופשט לדעתי זו טעות

new2noam

New member
הצגות ילדים זה חלק בלתי נפרד

מאומנות הבמה, ולכל מי שחושב ללכת לעבוד בצוותי בידור, שיקח את החלק הזה בחשבון, הצגות ילדים, ליצנים, משחקיי בריכה וכו'...

למעלה