לפעמים מתנהגים כאילו ילדים הם עם מטומטם..מרגיז אותי שאנשים אוטומטית הופכים תמים למטומטם, עוד לא יצא לי לראות הצגת ילדים שלא דיברה אליהם כאילו הם מוגבלים שיכלית
היא בטח מדבר על זה שמציגים את המציאות בהצגות ילדים בצורה נאיבית עד כדי טימטום. אני זוכר קטעים שתמיד יש בהצגות- "מה לעשות ילדים?" וכו'... נורא נורא דבילי לדעתי.
מה ז"א על מה אני מדברת? מה לא היה ברור בדברי?=) בכל מופע,הצגה,תוכנית ורוב הספרים מדברים אל ילדים כאילו הם מוגבלים שיכליתףהופכים את התמימות שלהם לטמטום וטיפשות
את יודעת למה שואלים ילדים "מה לעשות ילדים??" כי הם נהנים מזה! ילד בן 5-6 לא מפריד עדיין בין מציאות לעלילה, ולכן הם "מעורבים" בתוך ההצגה, ילדים תמיד צועקים בהצגות "הזאב מאחורייך!" ודברים כאלו... מה רע בזה אם הם נהנים? וזה לא נובע מזלזול ילדים הרבה יותר נהנים מזה. את חושבת שילדה קטנה בת 4 מעדיפה לראות הצגה רגילה מאשר הצגה שהיא מרגישה חלק ממנה? זה נותן להם "להכנס" לתפקיד, זאת הרפתקה בשבילם.
זה גאוני בעיני, אבל לעיתים ודי קרובות הצגות ילדים בתוכנם עשויות פשוט מדי! כאילו מרגילים ילד לא לחשוב או לנסות לדמיין הכל מוצג לו מולו, הכל מאוד ברור ולא מופשט לדעתי זו טעות