הצגות חנוכה

m i t a l y

New member
הצגות חנוכה

מי זוכר את פסטיבלי הזמר? בתור ילדה קטנה דודתי וחברה היו תמיד לוקחים אותי ואת אחותי הקטנה (צעירה מני בשנה וחצי). האם הם היו מופיעים בחנוכה? לא זכור לי. בכל אופן, עוד זכרון מתוק שקשור לילדות ולחג החנוכה (במיוחד היום שבתי הגדולה רוצה כל שנה ללכת לפסטיגל, תמיד אנחנו יושבים בשורות בהן לא רואים כלום - רחוק מדי, גבוה מדי, מאחורי עמודי חשמל, וזה מסחטת כסף לא קטנה).

גלבועא

New member
גבולות הגיוניים

כשאני הייתי בגילאי הטירוף של חנוכה, כמעט ולא היו מופעים לחנוכה, אבל אני זוכר שפעם הגענו להיכל הספורט או מקום גדול ודומה בתלאביב. המוני המונים של בני אדם. החוויה לא הצדיקה, ואני כידוע לך מיטלי לא מאלה שפיהם סגור, אז אמרתי למי שאמרתי. הילדים שלי הלכו למקומות כאלה רק עם סבתם/סבם, שקיבלו כרטיסים בחינם [הוא היה בתזמורת משטרת ישראל ]. מאיתנו הם לא ביקשו. אכן מסחטת כסף, למה את סכימה?

pf26

New member
מעולם לא הייתי וגם ילדי לא

אנחנו יכולים לקבל כרטיסים בהנחה גדולה דרך מקומות העבודה שלנו, אבל רק המחשבה על הצפיפות, ההמונים, שילד ילך לי לאיבוד גורמת לי לא לרצות ללכת. בנתיים לא נרשמה בקשה מצד אף אחד מהנוער, והאפרוח כנראה עוד לא מבין במה מדובר. מקווה שזה ישאר ככה. לא יודעת מה אעשה ברגע של עימות.

אני מעולם לא לקחתי את ילדי../images/Emo202.gif

לארועים הסינתטיים של החגים, והם גם לא דרשו זאת. רק המחשבה על הצפיפות ובעיות החנייה וה"תקני לי" בהפסקה, מוציאים את החשק. גם בתי אינה הולכת עם הילדים לפסטיבלים למיניהם ומעדיפה הצגות איכותיות כמו "עוץ לי גוץ לי" ו"שלמה המלך ושלמי הסנדלר".

maybesure

New member
מעולם ולעולם לא

חוץ מהעובדה שזו מסחטת כסף (ובינינו, במדינת הקומבינות כמעט כל אחד יכול להשיג כרטיסים בהוזלה, אפילו חב' האשראי מחלקות), כל תרבות הבילוי של השואו ביז נראית לי מלאכותית ולא מתאימה. תמיד העדפנו טיולים בארץ, לוא דווקא בחגים בהם הכבישים ומקומות התיור עמוסים. את החגים אנחנו מעדיפים לחגוג בבית, במיוחד חנוכה בו כל ערב מדליקים נרות וזה, אגב, החג היחיד שאנו חוגגים. אפילו בטלויזיה לא צופים בפסטיגל, לשמחתי אף אחד אצלנו לא מתעניין ולכולנו נראה כמו בזבוז זמן.

למעלה