הצגה שניה.

הצגה שניה.

סרטים כחולים. בעד או נגד ? שומרים אותם לרגעים של לבד ? או נהנים מהם ביחד תוך כדי ? כועסות כשאנחנו צופים ? או מפרגנות ? נעלבות ? או מאחלות לבריאות ? העדפות מסויימות,או היוז'רל ? ארבעה על אחת ? או ארבע על אחד.... ? תלחצו פליי בתובנות ותנו לי להתרווח

אייבורי

New member
זין

האמת עדיין מחפש סרט כחול משובח בנתיים כולם זבל, לכל השחקנים יש זין גדול משלי וזה מעצבן כל הנשים נכנסות עם נעלים למיטה וזה נוגד את הדת הפולנית שלי ובכלל איך אפשר להתיז ככה שתי ליטר על הפרצוף בפעם היחידה שהתזתי על מישהי, יצא בקושי שפריצון קטן נתקע לה בשיער, קיבלתי מבט של בן זונה אני צריכה לחפוף ושמעתי קללה יא מלעון אתה לא יודע לכוון.

ismeralda100

New member
2otally!

כשתמצא תודיע. הסמינריון שלי בתואר ה I נקרא: "כחול לבן כחול"
התוצאות היו מעניינות....

b e c k y

New member
Not my ../images/Emo96.gif

לא שבדקתי את העניין לעומק. אבל אני לא שוללת כל זמן שזה יהיה בגבולות הנסבל מבחינתי. מה אני צריכה בכלל סרטים? תנו לי גברבר שווה במיטה שלי, תאמינו לי שאני כבר אדע מה לעשות איתו, לא צריכה רעיונות או גירויים נוספים.

אני בעד

סרטים מצויירים הדרדסים מעולם לא נראו כאלו כחולים על המסך חסר לי שם דרדחרמני

דרדסית האמת

עשתה את העסק הכי טוב! אין על הבלונדיניות האלה ועוד כחולות...כפר שלם של דרדסים מכל סוג , מין, גובה ועוד והכלללללללללל שלה
אין דברים כאלה!
(ואח"כ מתפלאים שהילדים צומחים להיות צרכני פורנו לתפארת מדינת ישראל והתפוצות. ) רק תראו את המבטים שלהם...חחחחחחח

האמת העצובה היא ..

שפעמים רבות ילדים הופכים לצרכני פורנו, משום שזה ערוץ המידע היחיד פחות או יותר שזמין להם ... על תקן "ישראל/ה ישראלי" שדוחה את השיחה לגילה 30, כשהילדה/הילד יתחיל לגלות עניין ... פחחחחחחחחח ... הילד/ה מגלים עניין אי שם בגיל .... (לא אכתוב מספר כדי שלא יבהלו פה האימהות .. :)

Prince315

New member
שנל...

מה קורה לכם? אני מנסה ללמוד כאן, כן? בעד כל מה שעוזר להנע\אה בדחיפה
גם ככה אני כמו סיר לחץ עכשיו...באמת, תודה!!!!

irit 123

New member
גם כן הכוסיות האלה...

לא חובבת סרטים כחולים אצל הגברים הכל נראה שם לא מציאותי. הכל יותר מידי גדול- השרירים. ה...עניין, הישבן, הגב. לא יודעת. כלום לא מציאותי שם אצל הנשים בכלל כלום כלום לא מציאותי, למרות שיש שם משהו מעניין... לא שומרת את זמן הסרטים לביחד, כי אם עושים את זה . אז עוד בליווי של עוד זוג? אם כבר זוג אז שיהיה במציאות
אני חושבת שמי שצופה בסרטים כחולים בדרך קבע זה בעיקר בחורים או בחורות שרודפים אחרי השלמות, שלמות שאי אפשר ממש למצוא במציאות. בלי שהמצלמה מגיעה מזווית מסוימת, או שאותו ד"ר מיוחד-על עבר על הציצים השווים של ההיא מהסרט פורנו ההוא. בכיף מפרגנת, שיצפה, שיהנה, אבל רק לא מאחורי הגב. אולי אפילו אם הוא ממש בקטע אנסה לשפר וללמוד מה הוא אוהב ומדליק אותו מהסרט
(אבל לא לראות ביחד, זה טו מאצ' מביך) העדפות מסוימות? ממממממ.............
מנועה מהלגיב

יערית

New member
מה זה מאחורי הגב?

מותר לאונן ולפנטז ולהנות גם לבד ומבלי לידע על כל גמירה.

למעלה