הצגה נחמדה

yogibear

New member
הצגה נחמדה ../images/Emo45.gif

זה עתה חזרתי מהצגה, ואם רציתן להבין את ההבדל ביננו הגברים לבינכן הנשים תנו קפיצה להצגה של קושניר " להציל את איש המערות" מופע סטנדאפ חמוד וקליל, עם קטעי מוסיקה קצרים ונחמדים. בתור גבר נהנתי. לסיכום: קליל ומומלץ. רונה - לתשומת ליבך, היו שם המון בנות שאינן רזות והן היו בגפן או עם עוד חברה !!! אז קחי יוזמה . .. שתהא לכולכן שבת שלום ובכיף !!!

מסכימה איתך....

הייתי בהצגה הזאת....בהחלט נחמדה ...... בדיוק כתבתי ללא שגרתית שאתה הבכור מותק.....
מה שלומך?.....געגעתי

yogibear

New member
מקסיייייי את עדיין ערה ?

ולמה נדמה לכן שאני ילד קטן , אני די בוגר ... געגעתי, ואגב, שמתי לב שאת אוהבת לבשל, או שאני טועה, אם לא תורידי את הוכנה של הלורד מפורום המתכונים, היא ידידותית וקלה .

הרגע נכנסתי הביתה......

להיפך.....אמרתי שאתה דיי בוגר...ואתה הבכור כאשר היא שאלה אם יש לך אח גדול..... יש לי אינטואיציה מספיק טובה לדעת....בן כמה אתה
... ונכון! אתה צודק בהחלט....אני מאודדדדדדד אוהבת לבשל...מה זאת התוכנה הזאת?....איך מגיעים אליה?....אשמח לדעת ווודאי לקבל עוד מתכונים..אני אוהבת לנסות תמיד דברים חדשים. לעומתך...שהיית בהצגה....אני ביקרתי חברה בהרצליה שנכנסה לבית חדש...בית מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אהההההה והקשיבו הקשיבו....נא לא להתבלבל...זאת אני..כן כן...מקסימוששששש שעשתה צמות דקות דקות בכל השיער....הצמות נספרו ויש כ-81 צמות.... וואווווווו אמרה מקסימושששששששששש

yogibear

New member
נחשי בבקשה

בן כמה אני ... כנסי לפורום המתכונים אם לא תסתדרי כנסי לאתר mai.co.il ותורידי את התוכנה ישירות.

yogibear

New member
איך שאת רוצה

זו אינפורמציה שאני לא מסתיר. שכחתי לעדכן בכרטיס. אבל זה יהיה רק אחרי שתנחשי ...

טוב.....אז.......

מחר
ובינתיים תחשוב....במה אני זוכה אם אני מצליחה..... לילה טוב מתוקי
מקסימוששששששששששששש

יוגיל´ה....

אני פרשתי למיטתי..... את עיניי בקושי פוקחת ועל מיטתי מיד צונחת נשתמע מחר עם עלות השחר ושבת נפלאה לך אאחל בלחש ליל מנוחה וחלומות פז מקסימוששששששששש

MILK*

New member
ראיתי את ההצגה../images/Emo41.gif

היא חביבה...קצת בנאלית בקטע הזה של "גברים-נשים-גברים-נשים"...אבל בהחלט משעשעת ולעיתים אף מפתיעה

למעלה