הצבת גבולות. נישואין

ezmeralda90

New member
הצבת גבולות. נישואין

בעלי החליט שהוא רוצה להיות צלם (קודם זה התפתח כתחביב) אני תומכת ברעיון ואני גם רוצה להיות צלמת, אנחנו מתעסקים בזה ביחד וכו'
אני חושבת שחשוב להציב גבולות מההתחלה לכן אמרתי לו, שהדבר החיד שמפריע לי זה שהוא יעשה בוקים לדוגמניות ולכן אני אעשה בוקים כאלה. לא מפריע לי שהוא יצלם נשים באירועים או זמרות רקדניות סלונים וכו' וכו' כל עוד זו לא דוגמנית סקסית שתהיה איתו אחד על אחד ותעשה את כל הפוזות הסקסיות במיוחד בשבילו. לא בגלל שאני לא סומכת עליו, לא כי אני חושבת שהוא יעשה עם זה משהו, אלא רקקק כי פשוט זה לא נעים לי ומפריע לי. אני חושבת שזה לגיטימי לגמריי שאני לא רוצה שבעלי יצלם נשים בלבוש סקסי שיעשו לו פוזות.
מישהי מסכימה איתי?

זו החלטתך

כל אדם צריך לנהוג לפי מה שהוא מרגיש. אמנם אם הקשר עם בעלך חשוב לך, תצטרכי להתחשב גם ברצונו ובהחלטותיו ולתת לו לעשות מה שטוב לו. לך מותר לנתק את הקשר אבל כדאי לבדוק היטב לפני כן אם כדאי מבחינת רגש ועניין.

ezmeralda90

New member
איך הגענו לקיצוניות כמו לנתק קשר בגלל זה?

אני לא רוצה שהוא יפסיק לעשות מה שהוא אוהב, אני תומכת, כל עוד הוא לא מצלם בוקים לבחורות...

כל דבר שתסכמו ביניכם

ומתאים לשניכם, הוא לגיטימי.
העיקר שתהיו מרוצים ממה שהסכמתם עליו.

דווקא לא

אלא כל דבר שיסכמו ושלא יזיק לאנשים אחרים, וגם שלא יהווה טעות שתזיק מדי לבני הזוג עצמם.
&nbsp

יש יותר מסוג אחד של הגיון, כנראה...

אני לא מתכוונת לפגוע, אבל הערות חסרות תכלית - באמת מעייפות אנשים.

במקרה הזה אולי זה היה חסר תכלית

אבל לתקן אמירות לא נכונות זה לא דבר חסר תועלת, חשוב לשמור על דיוק כדי להיות אדם הגיוני עם משמעות לדיבור שתמנע אי הבנות. אי אפשר לסתור את ההיגיון בשום דרך. מה שהערתי לה עכשיו פשוט היה נחמד, לא יותר.
&nbsp

האם זה משנה אם יש מי שמסכים איתך?

העיקר שאת והוא תדעו למצוא את הדרך שעובדת בשבילכם.
אם זה כלל שמקובל על שניכם, אני לא רואה פה בעיה.

בקיצור, כמה אתם לוקחים על אירוע?

כי חוץ מפרסומת לצילום אירועים אני לא רואה פה שום בעיה, התלבטות או דיון.

למעלה