הצבעתם ל-Y בעשר

דנושקע

New member
הצבעתם ל-Y בעשר

במסך הזהב?

לא :)

פאדיחה רצינית אם זה לוקח, גם החיים ע"פ Y משתתף במשהו ?! אם כן אני מאוד מקווה שזה לא יקח, אם כן מצבנו בקנט....

Aviad1987

New member
מה זאת האנטיות הזאת?

לחיים על פי וואי מגיע מאוד לקחת את הפרס.

Aviad1987

New member
אממ

קודם כל אני לא אומר דברים שאני לא מתכוון אליהם. חוץ מזה אני חושב שהחיים על פי וואי הייתה הפתעה בכל קנה מידה בעיקר באיכותה. חשבתי שבאמת תהיה תוצאה רדודה אבל יצא גם משהו עמוק, מרגש ואיכותי וגם מעניין לצפיה. השאלה המתבקשת היא מה את עושה בפורום הזה? החיים על פי וואי היא אולי התוכנית הטובה ביותר של יס וואי ואם אותה את לא אוהבת.. אז מה כן בעצם?

R o N i 17

New member
אוקיי..

אתה די צודק.. כי מאז שזה הפך לפורום החיים על פי וואי אני לא מוצאת שום סיבה להיכנס לפה ועדיין לא ברור לי למה זה הפך לפורום רק על התכנית..

Aviad1987

New member
זה לא

אבל אמרת שאת חושבת שהחיים על פי וואי זאת הפקה זולה ורדודה. לא הבנתי מה את עושה פה כשהפקות אחרות של הערוץ (נניח פרוייקט Y) הרבה יותר זולות ורדודות ממנה. ככה שלי אישית זה לא ברור...

לדעתי ממש לא...

התוכנית רדודה, מבחינת תוכן היא תת רמה. ואני לא אומרת שאני לא אוהבת אותה, אני הייתי צופה בה כי זה מעניין וזה לא סותר, זה כמו פרויקט Y. התוכנית יכולה להיות מעניינת אבל מכאן ועד לבחור בה כתוכנית נבחרת זה משהו אחר. אבל אם זה מה שהצופים בישראל בוחרים כתוכנית לוקחת (באיזשהי קטגוריה) אז זה לא מחמיא לאף אחד...

Aviad1987

New member
לדעתי בקטגוריה מגיע לה

ואני לא חושב שהתוכנית הייתה רדודה והיא בטח לא הייתה תת רמה. היא אולי הוצגה ככה כדי למשוך צופים (כי מי לא יבוא לראות את עדי, מורן ומיכל עושות תחרות החולצה הרטובה) אבל התוצאה הייתה הרבה יותר טובה ממה שחשבתי והרבה יותר עמוקה. הסדרה גרמה לי לחשוב, נקודה.

לי לא.

בחיי שאני מנסה אבל אני לא מוצאת שום עומק בקקה הזה... אולי משהו מנושא יחסי ימין שמאל אבל גם זה נעשה בצורה לא נכונה. הדבר היחיד שאני יכולה לשבח בתוכנית זה העבודת עריכה שהיתה טובה אבל את מי זה מעניין עם תוכן כזה... ןלמרות זה אני ראיתי את התוכנית הזאת, לפחות את הרוב...וY בעשר, שגם שם עושים צחוק אחד גדול מבחינת תוכן, והחיים היפים או איך שלא אומרים...אבל באף תוכנית בערוץ אין משהו חיובי

Aviad1987

New member
זה לא משנה

גיא פינס (המדרדר בטירוף) יקח את הפרס בפעם ה356 ברצף.

moshavnikit

New member
כן לשניהם!

החיים ע"פ Y מצויינת למרות הבימוי יתר, וY ב-10 אפילו עוד יותר מצויין! יעל נצר מלכה! מיכאל הנגבי מלך! והילה נחשון פשוט... נסיכה
:0)

למעלה