הצבעים של ההילה...

תאירU4

New member
הצבעים של ההילה...

מי יודע מה אומרים הצבעים? יש איזה מאמר בנושא? מה זה אומר הצבע הכחול? והאפור מה?

שירה1973

New member
על איזו הילה אנחנו מדברים...?

(אני משערת שאת לא מדברת על מנחת המעגל
)

שירה1973

New member
מאד מעניין

מה שמאד סקרן אותי זו העובדה שעל פי המאמר, גם לבעלי חיים (וגם לצמחים ?) יש הילות. האם ההילות של בעלי חיים זהות לאלה של בני האדם ? איזו מחשבה מעניינת. האם ההילה של הכלב שלי למשל, תהיה דומה לזו שלי מפני שהוא מושפע ממני וממצב רוחי ?

בזמנו הייתי מתאמנת על הכלבה שלי

לשם ראית ההילות היא היתה נרדמת ואני הייתי בוהה בה ארוכות ומגלה את ההילה שלה.

שירה1973

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif

אין ספק שהיום אני אתבונן בכלב שלי בעניין מחודש...

את זוכרת את הציורים של התלת מימד <?

צריך לבהות בהם על מנת לראות את הציור בפנים. כך עושים על מנת לראות הילה. רצוי שהאוביקט יהא על רקע בהיר, לבן.

המונשרי

New member
חיה תודה על המאמר

מעניין היה לגלות מהו סוג ההילה שלי. ומה משמעות הדבר שלאחרונה אני נמשכת לצבע הירוק על כל גווניו ותתי גווניו...

hayapollak

New member
בבקשה מונש

*יש שם עוד כמה כתבות מאוחרות יותר בנושא של ההילות וצבעיהן. תכנסי לוואלה אסטרולוגיה, תלחצי על גוף.נפש תרדי עם העכבר למטה, למטה יש כתבה בעניין ההילות וממנה כבר תיכנסי לעוד כישורים. ואם בצבעים עסקנן - אשלח לך קישור לנושא האורה סומא והצבעים.

hayapollak

New member
ריפוי בצבעים-מונש

לעיונך - עיונכן, שימי לב לאינדקס המדורים בצד ימין של הדף. מhttp://aurasoma.alternativli.co.il/אמר

סוג של הילה ? טעות בניסוח יקירתי.

לכל אחד מאיתנו יש הילה לבנה בסיסית, נקיה וזוהרת או חלילה עכורה ומוכתמת. אבל יחד עם ההילה הלבנה הזו מופיעות עוד הילות מסביב - לפחות עוד שניים, שלושה צבעים. בגדול אם נפרוש את ידיינו לצדדים זה הטווח בו מופיעים כל צבעי ההילה השונים שלנו. הירוק הוא הצבע של הצמיחה, הלמידה, הטבע. אצל הבת שלי ראיתי ושמחתי - הילה ירוקה בהירה.

גילור

New member
איך אני יכולה לדעת באיזו צבע ההילה

שלי? האם בכלל אדם יכול לראות הילה של עצמו?

אדם יכול לראות את ההילה של עצמו

או לפחות חלק ממנה - ידיים, רגליים. איך עושים זאת ? כמו שרואים הילה של אחר. ואני שוב חוזרת ואומרת - לכל אדם אין רק צבע אחד בהילה, אלא כמה וכמה צבעים מרכיבים אותה. אני אחפש את הסיכומים שלי ואעלה לכאן הצבעים מהווים עולם מאוד מרתק ומעניןי מבחינתי.

שירה1973

New member
לא זוכרת אם סיפרתי לך

על הקורס (הקצרצר לצערי) שעברתי בתקופת לימודיי. זה היה על תרפיה בציור, ממש נגענו בחשיבות של כל צבע והמשמעות שלו עבור המשתמש והמתבונן. זה היה פשוט מרתק, וזכור לי במיוחד שיעור אחד בו התבקשנו לפי הנחיות פשוטות לצייר דברים על הנייר הלבן של כל אחד מאיתנו, ואח"כ המורה עברה ציור ציור ושאלה אותנו האם אנחנו מוכנים שהיא תתייחס ו"תנתח" את הציורים - לא מהפן המקצועי אמנותי כמובן, אלא מהתכנים הרגשיים שהם מעלים. אף אחד לא התנגד והיא עברה ציור אחרי ציור ופשוט הדהימה את כולנו עם התובנות שלה. היא הגיעה אלי ואמרה לי דברים כל כך אישיים ונוגעים ללב שהתאפקתי לא לפרוץ בבכי (הייתי על סף גירושיי וממילא זו היתה תקופה מאד רגשית בחיי... כמעט כל דבר גרם לי לזלוג אוטומטית). זה פתח לי את העיניים לגבי החשיבות של הצבעים בחיים שלנו. תמיד ידעתי שהם חשובים מן הסתם, אבל אף פעם לא ייחסתי להם משמעויות כל כך מהותיות עד אז. מרתק.

תודה ששיתפת שירתי

מרגש כל כך... עולם הצבעים מרתק אותי זמן רב. אם ככלי אבחוני ואם ככלי טיפולי. השוק שופע קורסים שונים ומגוונים וכאשר חיפשתי ומצאתי זה היה מעבר ליכולתיי באותה העת - שלוש שנות לימוד ! אבל אני עוד אגיע לשם, אין לי ספק.

גילור

New member
ואיך רואים הילה של אחר? לא ממש ה

הצלחתי להבין מתשובתך איך ניתן לראות הילה...תשכילי אותי בבקשה?

למעלה