הצבעות!!!!!

eden83

New member
היי תתעוררו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם ראתים קרן ממוקמת בטיאר סלב מקום 56 אז תתחלו להצביע......
"על הקיר שבסלון בג'ינס שבארון אני שוכחת אותך בחלון..."

I מ י ר ב I

New member
הצבעות!!!!!

יקירים,השבוע אין הרבה הצבעות. 2 לינקים פשוטים ביותר. אני מבקשת מכולם הרתמות מלאה....
ראש 1 ותפוז אנשים-מקום 3!!!! איך תסבירו את הירידה הזו? מקום 1 היה שלנו עד ממש לא מזמן!!! http://www.tapuz.co.il/rosh1/ הקליפ-זאת שבמקומי http://www.music24.co.il/videos.aspx?rand=0.799556720070541 תודה רבה וסופ"ש מקסים!!! ואל תשכחו להצביע,אל תשכחו שאנחנו פה בשביל קרן ואלו הדברים החשובים באמת!!!

../images/Emo207.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עברתי עם כל הערוצים כדי למצוא משהו לראות ובין כל הערוצים עברתי גם עם ערוץ הילדים ונתקלתי במשו ממש מצחיק... יש איזה תוכנית ( שבחיים לא נתקלתי בה קודם ) נדמה לי שקוראים לה בצפר לשטויות אם אני לא טועה והראו שם 3 דרכים לשבור ביצה... אחת הדרכים הייתה לשים לביצה אוזניות, לחבר לMP3 ולהשמיע בווליום ממש חזק שיר של קרן פלס...

shir828

New member
כן ראיתי את זה..../images/Emo3.gif זה היה מוזר..

אני לא יודעת איך להתייחס לזה.. האם הם בעצם אומרים שהקול שלה יכול לשבור ביצה?
או שסתם הם אוהבים אותה

shir828

New member
../images/Emo45.gifבטח! ומישהו יודע באיזה מקום קרן

מדורגת כרגע בגלגל"צ (במצעד)?

המצעד העברי השבועי רדיו אמצע הדרך FM 90 12.04

הלילה יעבור ifty 1 בשבילך נוצרתי אייל גולן 2 ניצמדנו שלמה ארצי 3 ולמרות בעז שרעבי 4 עכשיו אתה חוזר בחזרה מירי מסיקה 5 עלייך ועליי שרית חדד 6 ממי מירי מסיקה 7 תראי עכשיו שרון חזיז 8 ממשיך במרדף יהודה סעדו 9 הבוקר יאיר שירה גבריאלוב 10 לא חוזרת אור סיבוני 11 כשתבוא אהבה יהודית רביץ 12 הכאב הזה עברי לידר ונינט טייב 13 רוצה בנות חובבי ציון 14 עד אלייך סינרגיה 15 אף פעם לא אומר יוסי אזולאי ושלומי שבת 16 מתעורר מחדש לירון לב 17 אשם סינרגיה 18 את היחידה ניסים מרי 19 את הכוכב חיים משה 20 שקיעות רז חדד 21 חתונה אתנית ערן ינקו וישראל ענבר 22 מצחיק מידי יהודה סעדו 23 כמו גלים ברוח מורן קריתי 24 נס אמיר פיי גוטמן 25 רגעים יפים תמי 26 הכי יפה טל שגב 27 רכבת באירופה קרן פלס 28 אליה דין דין אביב 29 זאת לא אהבה מומי לוי 30 הפינה לשיפוטכם תנו לי לשתות כנסיית השכל 31 לא יכול ליאור פז 32 התגשמי לי סגיב כהן 33 זה אותו הקיץ חמי רודנר 34 אחרית הימים להקת אחרית הימים 35 הכל זה לטובה דנה אינטרנשונל 36

shir828

New member
שיכנעתי את נועה(טישו) היא אמרה שהיא

התמכרה ל"אם אלה החיים" ואז אמרתי לה שתקנה את הדיסק ונדנדתי לה אז היא אמרה שהיא תקנה

למעלה