../images/Emo97.gif../images/Emo207.gifהיי יפות שלי חזרתי
עכשיו ממקלחת אבל לפני זה .... היה היום לחברה הכי טובה שלי מומולדת אתן יודעות מה אני יספר הכל ה מ-ה-ת-ח-ל-ה! היום קמתי ואמא שלי היתה חולה אז אבא שלי העיר אותי מאוחר ואז איחרתי לאוטובוס...
טוב באתי לבית-ספר וסמתי מ-ל-א!! מי-קאף... אז יתחלתי להורד וכל השרותים מלא מסירי איפור....
לא משנה....הקיצר הלכנו לבחינות היה מזה ק-ש-ה-!!!!!!!!!!!!!!!!
הכל טוב ויפה חנזרנו...{אנחנו אחריות על שוק פורים} אז עשינו שלטים ותחנות..... פתאום משהו עם זר מגיע הוא אומר איפה ליז{חברה שלי} אז היא אומרת זאת אני טוב אני כזה מכינה ת'שלט ומחכה שהיא תיקרא מה כתוב ...היא לא פתחה אז אני פתחתי לה את הפתק ואז חברה שלי עושה לי מה את פותחת?!? אז אני כזה מקראיה לה.....ואז בסוף כתוב מטולי חברתך הטובה ואז נתנו חיבוק ונשיקה ....
|נשיקה אח"כ היה לנו חונכות{עוזרות לבנות קטנות}אז היום אני עשיתי היתה כדורי שוקקולד אמא אתם מתות איזה בלאגןןןןןןןןןןןןןן
| טוב ישר שעיגנו מבית הספר אני ועוד שני בנות יתחנו לארגן את הזולה שלנו וזה ... ואז קארנו לה היא באה ונתנו לה מתנות
והיה מזה כיף!!!
טוב שהיא באה כנראה לא שמנו לב
והמנעול נפל מהדלת..... טוב סידרנו את כל הבלאגן......באנו ללכת ואין אנחנו לא מוצאים את המנעול
לא ידענו מה לעשות ..
..רצינו ליתקשר לאמא שלי אבל ניגמרה הסוללה
כולם היו צריכים פיפי..
..טוב העברנו את הזמן.... פתאום מישהו בא!!!!!!!!1 מזה פחדנוחשבנו מישהו זר לכו תדעו מה הוא יכול לעשות{המבין יבין}
כולם צרחו!!!!
פתאום אני כזה עושה להם שקט אני מתקרבת לדלת שואלת מי זה?!
אז הוא אומר לי מיקי{אחי}
אני לא האמנתי טוב אמרתי לו איך קוראים לי אז הוא עושה לי לוצ'י{ככה הוא קורה לי}
אז אמרתי בטוח זה הוא!!!! טוב אני פותחת...זה באמת היה הוא!!
סיפרנו לו הכל הוא פתח לנו ......ווזה פתאום!!!!! יורג גשם
אמרנו: ב-ח-י-י-ם ל-א נ-י-צ-א מ-פ-ה! נישבר לנו !!!!!עוד שניה אנחנו עשינו במכנסים אז רצנו !!!!!!!!1
בדרך הביתה היא עושה לנו זה היה הממולדת הכי מוZר שהיה ליייייייי חעחעחע
חפירה אה?!!
!!
!