הצבעות

../images/Emo187.gifבצפר מעפןןן

ושתבינו שני(זאת שסילקו אותה)ילדה מזה חמודהההה ואני בטוחה שהיא לא עשתה כלוםם פשוט הבצפר הזה מעפןןןןןןןן שילכו לעזזלל =//

../images/Emo212.gifספיר?!?!?! .

זה ממש ממש ממש לא נכוווון! , אני כן דאגתי לך . :[ אולי לא רשמתי את זה בפורום אבל אני כן , אתמול חיפשתי אותך באי סי ולא התחברת!! דיברתי עם מורן והיא אמרה לי שאולי עדיין אל חזרת מהביצפר או מש'ו ! ואני רוצה לדבר איתך באי סי בקשר למש'ו חשוב .
עכשיו בקשר ללירון , כבר דיברנו על זה מלא ואנחנו נעבור את זה ביחד .
בקשר לחברה שלך , אני ממש ממש ממש מצטערת יפשלי . :[ איזה בנות חראאוווות . =\\ זה ככה בביצפר דתי - כולן מלשינות אחת על השנייה . =\\ לא שאני הייתי ככה , כן?! אבל היוווו מלא . =\\ אוהבת - אותך ,
מיכלוש .

../images/Emo110.gifמיכל????

בסדרררר חשבתתתתת עלי וזההה אבל שאחריי כמה ימים נכנסתי לפורום ולא ראייתיי כלוםם אז יתבאסתייי מאיפה לי לדעת שחשבתת אבל לא משנהההה ובקשרר ללירון מה לעשותתת=\=[[ ולחברה שלי??עזביי סתומיםםםםםם חכי מה אנינ יעשה להם חחחחחחחחח אוהבתותך=]

../images/Emo182.gifיאא ספירי???

את בבית ספר דתי?? וואלה? גמאניייי יאא[ ואני פשוט מתתה לעבוור! כולן שם מלשניותת! ועוד באה אחת חדשה שמקללת בת ז*** לכי זדיי** אז בכללל בא לי לעבור.! היא שנתה את כולם! פוייי מה אף אחת לא דאגה? אני כן! אמנם לא רשמתי בפורום אבל כן! את כל פעם התנתקת מהאייסי והתחברת וכל פעם רשמתי לך ולא ענית.. לא משנה מאמי :)) ובקשר לחברה שלך? כגם לחברה שלי קוראים שני .. :) אבל היא עברה :((( תאמיני לי שאני עצובה בדיוק כמוך כי שני עברה לפנימייה ואין לי עכשיו חברה שתהיה איתי.. ושני עוד בכלל לא באה אליי לבת מצוה.. ואין לה איך לתקשר איתי כי יש שם טלפונים אבל אוסרים עליהם להתקשר :(( אל תדאגי מאמי.. בחיים הכל עובר :)) אני איתך באש ובמיים

../images/Emo110.gifכפרעליך אוראלההההההה

כה אני בבית ספר דתיי נכוןן יש תמלשינות האלההה הקרציותת אבל מה לעשותת צריך לסבול אותם קצתתתתת ואל תעבריי בית ספר דתי בגלל כמה בנות תשימי עליהם פס יפשליי יתשארי איפהה שאתתת בבית ספר דתי זה הכי טוב=] אוהבתותך מאל נשמתיייי

../images/Emo110.gif../images/Emo207.gifבנות?????

נכון חברה שלי שהעיפו אותה מההבית ספר
אז היא פהה איתיי בפורום ענענעננעע חחחחחחח

למעלה