הצבעות חבר'ה, האם כולכם מצביעים בכל תכנית לזוג שאתם אוהבים? ואם כן, כמה פעמים?
D Deanb New member 4/6/06 #1 הצבעות ../images/Emo62.gif חבר'ה, האם כולכם מצביעים בכל תכנית לזוג שאתם אוהבים? ואם כן, כמה פעמים?
ט טלי שמחייב וזהו New member 4/6/06 #3 לחן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif נכון את גם בפורום של "האלופה" גמאני בתור ~~2!2ה~~
ח חן בריגה New member 5/6/06 #7 כן אני נמצא בפורום האלופה אני זכר חשבתי שאת יודעת שאני בן יצא לנו לדבר שם פעם
L LuLiLoPiLaTo1 New member 5/6/06 #12 גם אני..אם הייתה אפשרות בחינם דרך האינטרנט הייתי מצביעה בכל תוכנית, אבל ככה-רק בגמר.
R rosebud1912 New member 5/6/06 #9 להצביע 13 ללימור גולדשטיין המדהימה! לימור גולדשטיין היא הרקדנית הכי טובה והשחקנית הכי טובה!!! היא ודני זוג מעולה וחזק בתחרות- הם יגיעו רחוק... להצביע 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
להצביע 13 ללימור גולדשטיין המדהימה! לימור גולדשטיין היא הרקדנית הכי טובה והשחקנית הכי טובה!!! היא ודני זוג מעולה וחזק בתחרות- הם יגיעו רחוק... להצביע 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פ פצצת מים New member 5/6/06 #13 כןן לימור אטיאס הצבעתי ללימור אטיאס 10 בפעם בשתי התוכניות לפחות פשות היתקשרתי 0508888855 למיספר 21
מ מאיה קולונול New member 5/6/06 #15 כאילו ברור גיא ומאשה!! לדעתי הם היו הכי טובים!! גם ריקי ואורון היו נחמדים. אבל גיא ומאשה חבל על הזמן!!
כאילו ברור גיא ומאשה!! לדעתי הם היו הכי טובים!! גם ריקי ואורון היו נחמדים. אבל גיא ומאשה חבל על הזמן!!