הצבעות לtayar

אביחי 33

New member
אני לא מאמין שבאמת התכוונו../images/Emo13.gif

זה מתוך לחץ של הצבעות. אתם באמת כולכם לוקחים את זה קשה. ויש לי משהו להגיד על אוהד, אבל זה לא מתאים עכשיו
חחח כפרעליך.

פחח תגיד תגיד על אאוהד

אבל שיהיה טוב
ד"א:אני צריכה שוווב לדבר איתך בקשר למסיבת גיוס... והפעם זה לא מרצוני החופשי
פחח סתם קיצר שולחת לך מסר...

יםע שלי סתכלי למעלה ותראי שכעעע

האשימו אותי והרבה... ד"א באיזה שעה את יוצאת מחר?! אני רוצה להגיד לך בעע בייי!

יקיר15

New member
וואי אביטל ממש הגזמת

אנחנו לא הורדנו לו כל כך הרבה קולות ... זה בלתי אפשרי אנחנו לא מעלים 1000 קולות לאגם ביום אז מה את מדברת בכלל ... אל תוציאי דברים מפרופרציות ... כמו שהבנות מהקומנה שלכם משקיעות גם אנחנו משיקיעם וגם לנו מורידים קולות ו לא בהכרח אתן .... כי כולם מורידים קולות לכולם ... לאגםהורידו לפחות 2000 קולות ולא אמרתי שזה אתם זה אנשים אחרים עם אינרטסים שהכוכב שמתחתיהם או שמלעים יעלה או שלא יעקפו אותו ... בקיצור ההצבעות לטיאר הזה באמת שלא נותנות כלום חוץ מפרסום [ שאגב סוף סוף אחרי הרבה זמן והודעות שלי הם סידרו את האתר של אגם לאתר הרשמיי ] ואין שום סיבה שתפסיקי לאהוב את הפורום הזה בסך הכל יש כאן אנשים אחלה ומאוד כיף כאן... וחוץ מזה את לא יודעת מי הוריד את הקולות אז את לא יכולה להאשים סתם ..אני יכולך להתחייב שמקסימום קולות שאנשים מכאן הורידו לו מקסימום 100 קולות אין לנו שום אינטרס להוריד אותו למטה תאמיני לי .... טוב גם אני רשמתי מגילה ואני מקווה שקראת אותה... המשך שבוע מקסים ומהנה ....

ממי אני יודעצ שמכאן הורידו יותר מ-

300 קולות לפחות! והרבה הרבה יותר ממאה מה שבטוח.....ובי אישית מאוד פגע וזה סתם נראו עיצבן אותי כי ציפתי מאנשים כאן בתור ידידים וחברים טובים שלי לתגובה שונה... שלא יורדיו ככה לאוהד סתם וכאלה... אבל ב"ה אחרי ששייגעתי את כל הפורום הרשמי אוהד כמעט בעשיריה! נשאר לי שלכנע עוד 3 אנשים להצביע לו ואז הוא בעשיריה

למה את בטוחה שזה מכאן?../images/Emo110.gif

בדיוק כמו שאמרת שהאשמנו אתכן שהורדתן לאגם, באותה מידה את מאשימה אותנו שהורדנו לאוהד מבלי להתבסס על משהו כי את לא יכולה לדעת.

בגלל שיחה שלי עם מישי מכאן...

אבל מה זה בא לי כבר לעבור על זה...הבנות בקומונה עברו על זה-כדאי שגם אתם תעברו על זה ואין לי מה לדאוג אוהד מהר מאוד יחזור לפסגה...סומכת על המעירצוךת המדהימות שרק גודלולת מיום ליום(היום הצטרםה לי מישי חדשה לקומונה שלא מהפורום!)

למעלה