מתי הבטחת ולא קיימת?!
I is258 love shiri New member 12/4/06 #22 לי היא הבטיחה משהו ולא קימה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif היא הבטיחה לי כמה דברים ו(עדיין)לא קיימה אני עוד מחכה... ואני לא מדברת על הפיצוי שלי אני מדברת על השירשורים....
לי היא הבטיחה משהו ולא קימה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif היא הבטיחה לי כמה דברים ו(עדיין)לא קיימה אני עוד מחכה... ואני לא מדברת על הפיצוי שלי אני מדברת על השירשורים....
T the Girl of Love New member 12/4/06 #23 הבטחתי לשרשר../images/Emo35.gif אני חושבת שהבטחתי לטאגלן, תזכירי לי וישראלה, אמרתי שאני לא מושלמת, אני עלולה גם לשכוח.
הבטחתי לשרשר../images/Emo35.gif אני חושבת שהבטחתי לטאגלן, תזכירי לי וישראלה, אמרתי שאני לא מושלמת, אני עלולה גם לשכוח.
I is258 love shiri New member 12/4/06 #24 אני יודעת שאת לא מושלמת../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif מיותר להגיד את זה ( -גם על הכותרת)
T the Girl of Love New member 12/4/06 #25 אז לא הבטחתי.. לא ענית לי למה אמרת שהבטחתי משהו ולא קיימתי, אם שכחתי הבטחה כלשהי אני צריכה שתזכירי לי... אני מחכה לתגובה
אז לא הבטחתי.. לא ענית לי למה אמרת שהבטחתי משהו ולא קיימתי, אם שכחתי הבטחה כלשהי אני צריכה שתזכירי לי... אני מחכה לתגובה
I is258 love shiri New member 12/4/06 #26 הבטחת שתשרשרי הכל ל../images/Emo32.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif
T the Girl of Love New member 12/4/06 #27 ה-כ-ל? נדמה לי שאת שוב הוזה../images/Emo214.gif אני לא יכולה לשרשר הכל, אולי התכוונתי לשרשורים מסויימים, תזכירי לי
ה-כ-ל? נדמה לי שאת שוב הוזה../images/Emo214.gif אני לא יכולה לשרשר הכל, אולי התכוונתי לשרשורים מסויימים, תזכירי לי
I is258 love shiri New member 12/4/06 #28 ברור ששירשורים מסוימים../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif כל השירשורים שהם יענו כל מה שלא קשור לשירי...
ברור ששירשורים מסוימים../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif כל השירשורים שהם יענו כל מה שלא קשור לשירי...
T the Girl of Love New member 12/4/06 #29 ואני דווקא חושבת שעשיתי את זה... חוץ מהשרשור של היום ושרשור חג..
T the Girl of Love New member 13/4/06 #32 ../images/Emo124.gifהצבעתם לטופ 10../images/Emo35.gif המובילים מופיעים בגליון של ראש 1... אל תשכחו להצביע לשירי .
../images/Emo124.gifהצבעתם לטופ 10../images/Emo35.gif המובילים מופיעים בגליון של ראש 1... אל תשכחו להצביע לשירי .
C C h e e k y G i r l New member 13/4/06 #34 ../images/Emo31.gif כלא שש הולכים בדרך המלך חח מאז שהם הופיעו אצלנו וממש דיברתי איתם אני מתחילה לאהוב את השירים שלהם...
../images/Emo31.gif כלא שש הולכים בדרך המלך חח מאז שהם הופיעו אצלנו וממש דיברתי איתם אני מתחילה לאהוב את השירים שלהם...
T the Girl of Love New member 13/4/06 #35 ../images/Emo214.gifאני אצביע להם בשבוע הבא.. השבוע כבר הצבעתי ללהקה אחרת..
T the Girl of Love New member 13/4/06 #39 ../images/Emo52.gif, התבלבלתי.../images/Emo163.gif ואין על מה, יש להם כמה שירים טובים..