הצבעות לדרמה - הגמר

kiCkiC

New member
ההצבעות - שלב ב'

הסקר בטלנובלות נמשך.. אז קדימה, להצביע שוב לכל הקוריאניות!!! להזכירכם יש 8 קוריאניות,והפעם אפשר להצביע ל 8 סדרות אז זהמסתדר מצויין. אמנם קצת כאב ראש לעבור אחת אחת אבל תעשו מאמץ
לא לשכוח להוסיף כמה סמיילים שונים בכל הצבעה כדי ש
לא ימחק את ההודעות מחשש להצפה...

Gitana

New member
שלב שלישי של ההצבעות החל../images/Emo88.gif

רק 4 סדרות קוריאניות עלו מתוך ה-8... אבל לפחות הן בטוח ב-TOP10 כי כרגע מתמודדות רק 9 טלנובלות. ניתן להצביע עד ל-5 טלנובלות כך שאין בעיה לבחור את כל 4 הסדרות הקוריאניות
ההצבעה

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifיש להם פורום פעיל מדי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

kiCkiC

New member
מי שעוד לא הצביע

קדימה להצביע
סה"כ 4 דרמות קוריאניות עלו..

kiCkiC

New member
אכן כאב ראש לא קטן...

אני פשוט פתחתי את הקישור הישיר של ההצבעה שהבאתי פה ב 8 חלונות שונים, הצבעתי אחד אחרי השני ולא חיכתי כל פעם שיעלה לי העמוד הראשון של הפורום כי הוא באמת עמוס עד כדי טירוף...

ketty the sheep

New member
אהבתי את איך שאפשר היה פשוט להסתכל לפי

הניקים שמגיבים בשביל למצוא את כל הקוריאניות.
פייטינג!

kiCkiC

New member
הצבעות לדרמה - הגמר

3 דרמות מתוך ה 8 שהצענו מההתחלה הגיעו לגמר
אז קדימה להצביע - הפעם אפשר להצביע רק לדרמה אחת אז בניגוד לשאר, שבטח יצביעו לדרמה הספרדית האחרונה שנשארה בגמר
לנו יש בחירה קשה.. לכן, כפי שהצבענו בפורום לפני כחודש, הוואנג ג'יני עלתה לגמר ולכן אני אבקש לרכז את כל ההצבעות לג'יני.. כמובן שכל אחד יכול להצביע לכל אחת מה 4 בגמר אם הוא רוצה, אין פה אקדח לראש, אבל עדיף לרכז הכל לדרמה אחת כך אולי נצליח לתפוס את המקום הראשון. למי שרוצה ספרדית אין התלבטות... כמו שאמרתי, יש שם רק אחת
וגם מי שלא הצביע עד עכשיו - בבקשה להצביע - הפעם בלי כאבי ראש, צריך להצביע רק לאחת - אז פתחו את הקישור, תראו את שם הדרמה שאתם רוצים להצביע לה (ג'יניייייייי~
) תקליקו על השם שלה ואז על הוספת הודעה...
או
פשוטים ואתם משוחררים
אז קדימה, צולדרך
יש לכם עד 1:00 בלילה ב 18.02 - ובקשו מכל משתמש תפוז שאתם מכירים גם להצביע (לא משתמשים חדשים מפברואר 2009 כי אלו לא יחשבו בספירת הקולות)

למעלה