הצבעה!

RichardSmith

New member
הצבעה!

שרשרו לכאן
אם אתם מעוניינים לשמור על הפורום נקי מהודעות אדמיניסטרציה ולימודים ושהודעות כאלו יעלו בפורום סטודנטים (72) או
אם זה בסדר לעלות נושאים של לימודים וכו'. מספיק עם הויכוח הזה, בואו נראה מי רוצה מה ואז ניתן לליר להחליט.

RichardSmith

New member
../images/Emo45.gif

יש פורום עם אנשים בעלי ניסיון בדברים הללו. מיותר לעלות גם כאן.

silverhawk

New member
ועוד פעם, יש כחולה אחת בפורום, לא 40

היא זו שמחליטה בנושאים האלו. לא עצומות, סקרים או כל דבר אחר.

RichardSmith

New member
היא כבר החליטה...

" פורום זה הינו חברתי. שאלות בנושאים אדמיניסטרטיביים תמחקנה. " אבל עובדה שזה לא קורה. זה פורום חברתי, הראוי לעלות נושא כזה להצבעה. דמוקרטיה יכולה לעבוד.

silverhawk

New member
שאלות בנושאים אדמינסטרטיביים

הודעות על שביתה אינן בהכרח אדמינסטרטיביות. שאלות על מה הייתם עושים במצב הזה או הזה אינן בהכרח אדמנסטרטיביות. ההחלטה על איפה עובר הגבול היא של ליר. אם היא תמצא לנכון - היא תשרשר את בלה או תגיב לה. אם היא תמצא לנכון היא תפתח שירשור מיוחד לענייני השביתה. השורה התחתונה היא שזו ההחלטה שלה, ואין צורך בעשרה מנהלים בפורום.

silverhawk

New member
וסליחה אם ההודעה נראית תוקפנית, אגב

כי זו לא הכוונה. אבל זה נראה לי קצת לא במקום שגולש חדש שמגיע יותקף מעשרים חזיתות...

RichardSmith

New member
כל עוד משאירים את הדיון על זה בצורה תרבותית,

אין לי בעיה עם נימה תוקפנית. אבל זו הדעה שלך. אם ליר תכתוב ככה או אחרת, זאת הדעה שלה. היא בהחלט מלכה אבל לא דיקטטורית. אני לא התיימרתי להיות מנהל. אני ייעצתי לה לעלות את ההודעה בפורום השכן כדי שהיא תקבל תשובות יותר טובות. זו דעתי. למה עשרים חזיתות?

lollapalooza

New member
זה לא עניין של דיקטטורה,

הבעיה היא שנגיד עכשיו תהיה פה הצבעה ויוחלט מה שיוחלט, וליר תחליט לקבל את הצעת הרוב, סבבה. בפעם הבאה שמישהו יחליט שמשהו לא בסדר, שוב תהיה הצבעה, או שוב אנשים יגידו לה "זה לא מתאים", "זה לא לפה" וככה בכל פעם, וזה מציק. באמת. לירון היא המנהלת פה וההחלטה היא שלה לא כי היא הדיקטטורית, אלא כי מישהו צריך להחליט פה החלטות, וזה התפקיד שלה בתור הכחולה פה. אי אפשר שעל כל נושא יהיו וויכוחים ושכל אחד ינסה להסיט את הפורום לכיוון שהוא רוצה בו, ובתור מנהלת, זה מאוד קשה שכל מיני גולשים באים ולכל אחד יש טענה מכיוון אחר, מה צריך להיות ומה לא צריך להיות. אפשר להציע, אבל אי אפשר לצפות שיהיה פורום דמוקרטי לחלוטין, כי אחרת יהיו פה הצבעות כל שני וחמישי על כל דבר ואין לזה סוף. אחד אומר, בלי הודעות אדמיניסטרטיביות, אח"כ יבוא מישהו ויגיד, בלי דיבורים על השביתה, אח"כ יבוא מישהו ויגיד, בלי דיבורים על פוליטיקה, ואז יבוא מישהו ויגיד שדי כבר לפרסם שאלונים וסקרים. אין לזה סוף. לכן ההחלטה היא של ליר, ולא של כולנו. ושוב, מי שלא מתעניין בנושא מסוים, יכול פשוט לדלג על השרשור.

RichardSmith

New member
אבל זאת המשמעות של דיקטטורה...

אם ליר מחליטה ואנחנו פועלים על פי זה... נכון שאי אפשר שתהיה כאן דמוקרטיה ולא צריך. כן צריך שיתוף פעולה של חברי הפורום. ההצבעה היא דרך להביע דעה. למה זה רע? שיהיו הצבעות כל שני וחמישי! (הרי אין כל כך הרבה נושאים...) אם נאפשר הודעות בנושא לימודים כאלו, זה כל מה שיהיה בפורום... וכבר יש פורום לזה...

BellA עלמה

New member
../images/Emo45.gif

בחייאט כבר לא נעים פה אני נשארת במקום שמנסה לחנך אותי אני כבר ילדה "גדולה" עם לא מעט נסיון בכתיבה בפורמים אפשר לחשוב ששאלתי על איך לאלף את הכלבה שלי ללכת רגלי שאלתי שאלה שקשורה ללמודים ולפן שהוא יותר "מסביב" שיהיה לכם לבריאות שלום וביי

lollapalooza

New member
../images/Emo45.gif

מה עוד שהיא משרשרת וזה מאוד נוח פשוט לעבור לשרשור הבא, למי שזה לא מעניין אותו.

roigr

New member
יש לי רעיון, אולי מר סמית' ישב עם מי שמעוניין

ויקבע פרוטוקול תקשורת ? כמו במערכת המשפט. כלומר - האם שאלה כמו "נכון שהלימודים בפקולטה קשים נורא ?" עוסקת בדברים אדמיניסטרטיביים או בדברים חברתיים ? ומה עם שאלה כמו "מה הייתם עושים אם הסכ'ם לא מספיק ?" ? האם שאלה כזו עוסקת בסכם, או במעשי האנשים ? ואם היא עוסקת במעשי האנשים - לפי מה נקבע עם מעשים אלו הם בתוך תחומי החשיבה הרגילה שלהם או שאם הם לא היו סטודנטים הם לא היו על דעתם שאלה כזאת ? אפשר ללכת לפי הגישה הלשונית - כלומר - לקבוע מהו נושא המשפט ומהו נשוא המשפט ולהחליט מה בתוך ההגדרה ומה מחוצה לה. או שאפשר לקחת את הגישה המהותית, ולמנות ועדה לענייני מהות - למה התכוון המשורר ? משום שיש לשים לב לא רק לפירוש המילולי של השאלה, אלא גם לכוונה שלה. שהרי, כמו במשפט הישראלי, אי אפשר לפרש חוק בצורה מילולית, אלא לנסות ולהבין לאיזו מטרה נוצר החיקוק. אפשר גם להחליט שכל מה שיש בו אלימות לא יכנס (כמו השביתה). הרי אנשים אלימים פיסית לא יכולים להיות אף פעם סטודנטים.

Lir האחת

New member
הצבעה על מה?

נושא הפורום הוא כפי שנקבע ורשום. הוא לא השתנה ולא הולך להשתנות. שרשורים שקשורים באופן זה או אחר ללימודים, טבעי מאוד שיעלו. והסיבה לכך הינה, שהפורום הינו פורום חברתי עבור קהילת ה*סטודנטים*. אתם מוזמנים להמליץ ולהפנות ל*כ-ל* פורום שאתם רוצים, ושלדעתכם יספק מענה לאותה השאלה שהועלתה. אני בעד לעזור, ועד כמה שאפשר, לכל אחד ואחת שמעלים כאן הודעה. אבל, תנו לי לעשות את ההחלטה של מה "מותר" להעלות בפורום ומה "אסור". הוויכוחים האלה ביניכם (של מי שמעורב - שונאת להכליל) של מי בעד ששרשור X ומי נגד, הינם *מיותרים*. אתם מבזבזים אנרגיות על כך - לחינם. כי בסופו של דבר יש כאן אותי. ואני כאן *גם* בשביל לעשות את ההחלטות האלה. אז תודה רבה על הרצון הטוב לעזור, אבל אני מסתדרת יפה מאוד.

EEstudent

New member
בקיצור לא לעצבן את המנהלת

הייתם מתווכחים הם הבוס בעבודה??

למעלה