הצבעה! אישטוב!

10אבי10

New member
הצבעה! אישטוב!

צודק או לא צודק. לדעתי האישית צודק מאוד. רוב המשקיעים מפסידים הרבה כסף. אבל אולי יש דרכים יחודיות להרויח. מה דעתכם גולשי הפורום הרבים. נא להצביע לתועלת כולם. תודה.

yuvi20

New member
ודאי שאישטוב צודק

ואני אישית מצדיע לו....הבנאדם דואג שלא יפלו אנשים בקזינו הזה ומנסה לעזור צריך לתת לו את הכח להמשיך רק בזכות אנשים כמוהו כדאי לחיות בארץ הזאתלצערי הרב הכסף מעוור את כולם....אז ודאי שצריך לחזק אותו ובנוסף צריכים עוד אנשים שנפלו ברשת הפורקס לקום ולהתריע ולנסות להציל כמה שיותר משפחות רבותי אני מעריך שעשרות או אלפי משפחות נהרסו בישראל בגלל הפורקס.תסתכלו על הכתבה של גורביץ בביזפורטל על הפורקס ותראו את הטוקבקים שם,פשוט מפחיד בחורות שלמדו שיעור או שניים וכבר נהיו מומחות לפורקס,יותר גרוע אחת שמשגורו מסוים אומר אני עושה....רבותי ככה נופלות משפחות צריך לצעוק וללהתריע כל עוד נותנים לנו את האפשרות....

ydz1

New member
יש דרכים בטוחות.

לא חייבים להשתולל,אפשר להשקיע בצורה חכמה ומושכלת וגם להרוויח. מי שרוצה להרוויח מאות אחוזים ביום מסכן את כספו.

10אבי10

New member
אישטובאחד?

גם אתה יכול להצביע. גם ביבי הצביע ביום הבחירות.

אם כך, אני בעד ../images/Emo13.gif

כי לצערי אני משוכנע שעיקרי דבריי הם פשוט בגדר אקסיומה מדעית. כמעט כל הלקוחות בפורקס ללא יוצא מן הכלל יפסידו כסף. עצוב שיש מספיק תמימים שעוד נמשכים למקום המסוכן הזה.

למעלה