הצביעו 2

• פותח הנושא hadag
  • פורסם בתאריך

Da Fish Snake

New member
"יו אני אמיתי ולכן העם איתי!!

תשתה שוקו קרלו ותהיה מגניב כמוני וכמו הצל!!"

K6MART

New member
ואני

לא מפחד כי אני לא מהחנונים לא מפחד לא מפחד מהסיכונים לא מפחד לא מפחד כי אני מכיתה א 2 הגנגסטרים ואתם מא4 החנונים חה חה חה זה יותר טוב נכון שיר של אוטסטים מתאים לשאנן לשיר כזה שיר אדיוטי מטומטם

K6MART

New member
זה שיר גנגסטר ראפ אמיתי

לירקה של ילד בכיתה ב מכיתה טיפולית לא סתם יו יו אני לא מהחנונים אני שאנן סטריט גנגסטר ירושלמי אמיתי לא מפחד מסיכונים כי אני לא מהחנונים

Funky Giraffe

New member
מישהו היה חייב להוציא אותך מהסרט

'לא מוותר' זה שיר ששר על המצב של המוסיקה בארץ נכון ל99'-00', מה אתה רוצה? פרס נובל? מה גנגסטה ראפ? איפה חיילים שלי? לך חפש את בבילון נכשל בנסיון להברחת אקסטזי וקוקאין בנתב''ג + נחשד באונס קטינות

דייייייייייי כבר!!!

אם לא לי, לא לנו, |הדגש תנו למוזיקה כבוד חלאססססססס עם המשחקי כוחות הילדותיים האלה כולכם נשמעים כמו ילדים בגן שכל אחד ישמע מה שטוב לו והכי טוב לשמוע את הכל ולהיות פתוח להכל. "זה יותר טוב וההוא יותר טוב" - אף פעם לא ייגמר ולבחור שכתב "אני אמיתי ולכן העם איתי" שיזכר בימים שהדג נחש עשו פרסומת לקולה או משהו כזה... הגמל לא רואה את הדבשת שלו פרסומת זה חלק מפרנסה של בנאדם תכבדו את זה ומספיק עם האנטיות יש מקום ל-כ-ל האמנים.

parnar

New member
זה נראה לי פעם ראשונה שאני מסכים אי

תך במשהו

shiepki

New member
בואנה איפה אתה חי?

מההודעות שלך באמת הייתי חושב שאתה בכיתה ו'.. מה אתה מנסה לעשות השוואה מי כותב מילים יותר קוליות?! תגיד שזה לא היפ הופ, תגיד שאתה מעדיף את סאבלימינל ומשפחת חסרי טאקט, תגיד מה שאתה רוצה אבל בחיים לא ראיתי ביקורת אחת או בנאדם אחד שמבין במוזיקה שאומר שהטקסטים של שאנן סטריט לא מעולים תפלא אבל יש עוד דברים שאפשר לשפוך בליריקה חוץ מ"אני גבר שתו שוקו בואי תגלי לי את הסוד למה את חולה עליי"

למעלה