הצביעו עבור אלאניס !

utopia 111

New member
הצביעו עבור אלאניס !

אנשים ! בעודי מעיין בפורום (המשובח) "מוזיקה אלטרנטיבית", ממש פה בתפוז, נכנסתי להצביע בסקר הנוכחי. אבוי לנו .... אל תשאלו. הסקר שואל על הופעת האנפלאגד הכי טובה, ולמרות ריבוי המתמודדים, אלאניס עומדת על שלושה אחוזים בלבד, שהם הקול היחיד שלי. אנא כנסו והצביעו בהמוניכם, צריך לפקוח להם את העיניים ... הצביעו פה

AlanisJunkie

New member
נראה לי שבכל זאת..

נירוונה ינצחו... אבל בהחלט יהיה מכובד אם האנפלאגד של אלאניס יגיע גבוה יותר.

utopia 111

New member
סביר להניח

אבל אנשי הפורום כבר הצביעו לאלאניס, וכעת היא ניצבת במקום השני ... הרי אין על האנפלאגד של אלאניס ... עם כל הכבוד לנירוונה.

avivs

New member
הצבעתי../images/Emo127.gif

יש איזה מידע בקשר להופעה אתמול בקוסטה ריקו?

BaBa LiVe

New member
קוסטה ריקה!!!

all i really want 21 things i want in a lover right through you hand in my pocket 8 easy steps hands clean a man this grudge head over feet so unsexy you oughta know excuses uninvited you learn --- knees of my bees ironic --- that particular time thank u כמובן שהיא שרה את אותם שירים!!! מכוון שטחנו את הנושא - אפשר לומר (אני אדבר בשם עצמי) אני מאוכזב!

Music Fan

New member
האנפלאגד של אלאניס

כל כך מהמם, כל כך מרגש, כל כך מדהים!!!! גאוני!!! אני לא יכול להפסיק להקשיב לו You Learn - ביצוע ענקי I was hoping - מצויין די אני לא אתחיל אפילו עם כל השירים שאני אוהב מההופעה. זה ענקי!!!!!

Fish in the sea

New member
לכלכת../images/Emo13.gif

ראיתי שאלאניס קיבלה פתאום הרבה קולות אז שיערתי שהיתה פה איזה הירתמות לעניין. אני בעד שתבואו לפורום וכמה שיותר יותר טוב, אבל מטרת הסקר היא לראות מה חושבים חברי הפורום שבד"כ שם ולא מה חושבים חברי פורום אלאניס... מצד שני, it's a free country וכאלה. מצד שלישי, אם כבר הגעתם לפורום אז תמשיכו לבקר מדי פעם, בקרוב יהיו שם כל מיני דברים חדשים וטעימים
חוץ מזה, שאין על האנפלאגד של נירוונה. פשוט אין.

utopia 111

New member
אז אתה לא כועס ?

פישי, יש לך נקודה. אבל תראה, יש פה בפורום הרבה חברים שכן מבקרים אצלכם. גם אני מבקר כמעט כל יום באלאניס, וכותב מעט מאוד. אני יודע על עוד שלושה חברים פה שגם מבקרים בקביעות בפורום שגם אתה מנהל (מזל"ט)... וכמובן שעם כל הכבוד לנירוונה (ויש כבוד), אלאניס לוקחת...

Fish in the sea

New member
כועס? חלילה וחס.

סתם רציתי להבהיר את הנקודה שפרסום הסקר באתרי מעריצים הופך את תוצאותיו לפחות משקפות. אם כבר נגענו באנפלאגד של אלאניס, אז אני רק יכול להגיד שהיא באמת נתנה הופעה נחמדה ודי נהניתי לראות את האנפלאגד הזה. להגיד שהוא יותר טוב מזה של נירוונה זה די מוזר, למרות שעל טעם ועל ריח בלה בלה בלה. בגלל זה כתבתי בשאלת הסקר "מי נתן את המופע הכי טוב וייחודי" כדי לנסות לגרום לאנשים להצביע באובייקטיביות ולא לפי הלהקה שהם הכי אוהבים. אני חושב שקשה לחלוק על הנקודה שנירוונה נתנו את הופעת האנפלאגד הכי מיוחדת בהיסטוריה, וזה כבר לא רק עניין של טעם. אבל זאת רק דעתי האישית כמובן. פורום נחמד יש לכם, לילה טוב ותשמרו על עצמכם

j u n k

New member
שלום שלום

בקשר לסקר- נירוונה ואלאניס זאת תחרות קשה מאוד, יש להם אנפלאגד מעולה! כמו כן לוריין היל והקראנבריז אצלי ברשימת המוצלחים.

Mr Freeze

New member
היי, פיש, עד לכאן הגעת?

המפלגה הפישיסטית צוברת תאוצה. אני חושב שזה מתחיל להיות מסוכן.

Fish in the sea

New member
*נושך ת'שפתיים*

פישיסטית, פאשיסטית, כן מסוכן, לא מסוכן- הרסתם את הסקר. חבל.

Music Fan

New member
לא הרסנו את הסקר

פשוט שיקפנו את האמת שהיא: האנפלאגד של אלאניס הוא אלוהי והטוב ביותר בעולם!!! לא ממש אהבתי את של נירוונה, אבל לורין היל הייתה ממש מרגשת גם...

למעלה