הצביעו לרובי לאיש השנה במוסיקה בפרוום גאווה צעירה! כאן!
מ מורי לנצח New member 25/12/03 #7 אממממ ../images/Emo187.gif אבל אבל אבל אם אני לא אבוא מי יקנה לך דיסקים שווים ????????????????
מ מורי לנצח New member 25/12/03 #10 באתי לכפר על מעשיי ../images/Emo187.gif כנסו להצביע למצעד השנתי של גלגל"צ לרובי יש שם 3 שירים : come undone somthing beautiful sexed up והוא מועמד גם לזמר השנה ויש גם פרסים אז תלכו להצביע...
באתי לכפר על מעשיי ../images/Emo187.gif כנסו להצביע למצעד השנתי של גלגל"צ לרובי יש שם 3 שירים : come undone somthing beautiful sexed up והוא מועמד גם לזמר השנה ויש גם פרסים אז תלכו להצביע...
D Drorrrrrr New member 25/12/03 #11 כיפרת!! |מכופרת מכופרת מכופרת| מה שכן מורי אני עדיין מציע לך לבוא עם שכפ"ץ .
מ מורי לנצח New member 25/12/03 #12 או לא לבוא בכלל ../images/Emo10.gif אבל איך אתם יכולים להאשים אותי זה לא אשמתי ואני לא אשם!!!! הם שמו לי גם עברי וגם רובי ברשימה אחת.. זה חולשה!!!
או לא לבוא בכלל ../images/Emo10.gif אבל איך אתם יכולים להאשים אותי זה לא אשמתי ואני לא אשם!!!! הם שמו לי גם עברי וגם רובי ברשימה אחת.. זה חולשה!!!
מ מורי לנצח New member 26/12/03 #16 האמממממממממ../images/Emo187.gif ממטה ההסברה נמסר לי שההצבעה הסתיימה והשניים שעלו הם : טורי איימוס ורובי!!! סתם בגדתי..
האמממממממממ../images/Emo187.gif ממטה ההסברה נמסר לי שההצבעה הסתיימה והשניים שעלו הם : טורי איימוס ורובי!!! סתם בגדתי..