הצביעו לניקול!

Ssand

New member
הצביעו לניקול!

אוקיי קוראים לי גיא ואני בהתערבות ענקית עם ילדה מהכיתה שלי. שטעונת שניקול קידמן היא חרא שווה לתחת ולא יודעת לשחק בגרוש. היא אוהבת את ריטה ואני כהגנה על ניקול החלטתי שריטה היא שווה לתחת. לכן החלטנו לקבוע תוצאות בסקר. אתם האנשים שבאמת נאמנים לניקול אז בבקשה תבציעו! http://www.superseker.co.il/seker.asp?sid=244195 ניקול קידמן שולטת!!!!!!!!!! תודהה תעבירו לכולם!

shiray

New member
הצבעתי!

חחח אתה קולט בכמה ניקול מובילה? ולריטה יש קול יפה, אבל בשירה שלה היא מבטאת הרבה מאוד התנשאות לדעתי, וזה די גורע ממנה מבחינתי... נגיד את אחינועם ניני אני יותר אוהבת... אבל אין בכלל על מה לדבר- ניקול הכי שווה! (חחח בשירה לא, אחינועם בכל זאת יותר טובה, אבל בכללי).

Ssand

New member
תודה תודה תודה

יוו תודה לך.. לי אישית אין בעיה עם ריטה אבל ברגע שאומרים שניקול מגעילה!!!?? תודה לך!!! תעבירי לכולם! מת עלייך!!!

shiray

New member
חחח נו פרובלם

האמת שהבעיה היחידה שלי עם ריטה צצה כששמעתי שהיא לא קלטה שהיא צריכה לגלם את ולמה ולא רוקסי... וגם זה שהיא לא מבינה שולמה זה תפקיד פי מאה יותר שווה! וזהו, איך בכלל אפשר להגיד שניקול מגעילה?!?!

shiray

New member
זה היה ברור...

הייתי ממש בהלם אם זה לא היה המצב...

liat tal

New member
הצבעתי

ד"א- זו אני, בר ניקול המדהימה , שיניתי את השם... ואיך אפשר להגיד ככה על ניקול????

shiray

New member
אויי סוף סוף!!!

אבל עכשיו ייקח לי מלא זמן לזכור שזו את!!! חחחח לא נורא, נתרגל.

Koala Girl

New member
הצבעתי

איזה סקר חסר טעם

למעלה