הצביעו לג'וני

Vivi Sparrow

New member
הצביעו לג'וני ../images/Emo70.gif

כנסו לאתר של ראש1 (כאן) ותבחרו בג'וני בהכי יפה!!! (לא צריך להירשם לאתר כדי להצביע) הוא נמצא בצד הכי ימני, למטה.

Johnnit

New member
הצבעתי

רק בשביל שאם הוא יזכה ישימו פוסטר יפה שלו. חבל אבל ששמו את התמונה הזו שלו שם. זו נראה לי התמונה היחידה שלו שהוא לא פוטוגני בה.

Vivi Sparrow

New member
גם אני לא אוהבת את התמונה ההיא

והם כל הזמן שמים אותה או את השניה, אני חושבת שאת יודעת לאיזו אני מתכוונת. השאר להם הצבעתי היו קיירה נייטלי וג'ניפר אניסטון
למי את הצבעת?

Johnnit

New member
אני....

הצבעתי לטום ווילינג ולאשטון קוצ'ר. הם קראו לג'וני- ג'וני דאפ. פחחח ולאורלנדו- אורלי פחחחחח הראש 1 האלה זה פשוט משהו.

Vivi Sparrow

New member
חחחח את מנוייה לראש1??

ראיתי את הגיליון החדש היום בבוקר ומהר פתחתי אותו והייתה רק את התמונה הלא-כל-כך-מחמיאה-כי-יש-יותר-יפות של ג'וני כי הם כתבו שם שיש את התחרות הזאת. * הלוואי שיזכהההה *

Johnnit

New member
הייתי מנויה לפני שנתיים

והפסקתי את המנוי כי נמאס לי מכל מה שהעיתון הזה מייצג וגם כי פירסומות יש מספיק בטלוויזיה אני לא צריכה עיתון של פירסומות.

t o x i c

New member
כן...

גם אני הצבעתי ואני הולכת להצביע בעוד כמה מחשבים (אולי הם ישימו תמונה)..הצבעתי גם לאורלנדו ולאנג'לינה ג'ולי... ונמאס לי אבל באמת נמאאאאאאאאאס לי שהם קוראים לו אורלי....(נכון שכשמגזינים בארצות הברית קוראים לו ככה זה נשמע נורמלי אבל הם לא חייבים לתרגם מילה במילה אם יש שם כזה בארץ והוא של בנות....)

MichalDepp

New member
אני דווקא מתה על התמונה הזאת..

היא נורא יפה..אני לא מבינה אתכן..

mor kutcher

New member
תמונה יפה....

החיוך שלו פשוט יפה...במיוחד שם...עדין כזה!!חח אנשים תצביעו לג'וני, ג'ני(אניסטון!לא לופז ולא גרנר!) ואשטון!!! הכי שווים...:))

in love2

New member
חחחחחחח...אשכרה

דפ זה לא שם משפחה כזה מסובך אבל גם אותו הם לא כותבים נכון .

כל העיתון הזה כזה שיטחי...

הם מחנכים ילדים שקרואים את העיתון הזה רק לחשוב כל הזמן שצריך להיות הכי יפה ואז הכל מושלם... :(

למעלה