הצביעו לאשטון!!!!!!!!!

mor kutcher

New member
הצביעו לאשטון!!!!!!!!!

בפוסטרמאניה של ראש 1!!!! הוא זקוק לקולות אנשים!!!!!! ואנחנו יכולים לגרום לזה שיהיה לכולנו כאן פוסטר ענקי שלו!!!! אז קדימה אנשים, התקשרו למס' הבא:067611111!!!!
הצביעו והשפיעו

Bitca

New member
חחח הוא ממש בסוף...../images/Emo6.gif מסכנים היהוד

ים..אחרונים

Kryptonite

New member
אנשים! תצביעו למופע שנות השבעים!

תבציעו פה, יאלה! אנחנו לוקחים ככה את באפי (למרות שזו גם סידרה טובה!)

Bitca

New member
אתם לא לוקחים את באפי! ../images/Emo46.gif

חחח וגם לא את חברים... סורי נשארת נאמנה למקור

MrJacKasS

New member
מצטער...

הסדרה הבאמת אהובה עליי היא "חברים". ו... המורדים מקום שני? אוי אוי אוי... לאיזו רמה ירדנו?

4667

New member
חברים זה לא קצת פסה?

כאילו כמה פעמים אפשר לראות 6 אנשים בני 35 חיים בתוך העור האחד של השני ?!

Better Man

New member
"חברים" סדרה מעצבנת!

הדמיות שם כל כך שנואות עלי (גם השחקנים), העלילה קיצ'ית אמריקאית מזעזעת(כמעט יותר מצער גידול בנות). אף פעם לא הבנתי למה עושים הסטריה מהסדרה הזו, היו לה 3 עונות ראשונות נחמדות וזהו, השאר העונות לא היו שוות צפייה(לדעתי).

כנ"ליישן../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

אני רואה את זה לפעמים כשממש משעמם, אבל "חברים" זאת הסדרה הכי אמריקקית שיש. מופע שנות השבעים כל-כך הרבה יותר טובה ממנה מכל הבחינות- יותר מצחיקה, יותר מוטרפת, שחקנים יותר טובים, אווירה מגניבה והרבה פחות קיטשיות שנוטפת מכל פינה. ההומור של חברים אולי היה טוב בעונות המוקדמות, אבל אם הזמן הוא פשוט נשחק והם פשוט חוזרים אול אובר אגיין על אותם השטיקים, שוב ושוב, ומדי פעם משנים אותם קצת כדי שיראו מקוריים וחדישים. אין מה להגיד, "חברים" כבר גמרה את הסוס, עכשיו הם רק צריכים להודות בזה ולרדת בסטייל מהמסך, במקום למשוך אותה עוד ועוד עונות משעממות ומיותרות ולחלוב כל טיפת רייטינג שאפשר להוציא ממנה.

לנצח1

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif לא! לא לקחת את באפי!@!!!

בבקשה???חחחחח

Better Man

New member
חבוב, קצת לחשוב...

למה שמת כאן קישור לסקר הזה? הרי אתה יודע שיש כאן הרבה צופי "המורדים",לא רק שהם יצביעו למורדים, אלא הם יתנו את הקישור לסקר הזה בפורום "המורדים". סתם הורדת לנו אחוזים עכשיו
למרות שבאפי מובילה ומגיע לה

MrJacKasS

New member
לכל מי שמלכלך על חברים...

אני מסכים עם זה שהיו צריכים לסיים את הסדרה כבר בעונות 7-8 בערך... לפני ימים ספורים הסתיימה העונה התשיעית ואחריה תבוא העונה העשירית והאחרונה. בשנים האחרונות ההומור אכן ירד קצת, אבל עדיין זו הסדרה האהובה עליי ועל עוד הרבה מאד אנשים ברחבי העולם.

mor kutcher

New member
גו אורי!!!

אין כמו "חברים"!!! (ו"מופע שנות ה-70"...) למרות שהסדרה נהייתה טלנובלה די מרגיזה בזמן האחרון...
אבל אני תמיד יאהב אותה, את הדמויות ואת השחקנים!!! אני הצבעתי למפ"ה כי הם צריכים קולות וחברים לא.....

Kryptonite

New member
גם אני חסיד של חברים...../images/Emo11.gif../images/Emo168.gif

חברים רולז.

crazy4tc

New member
יואו ממש הופתעתי שבאפי מקום ראשון

הייתי בטוחה
שהמורדים
יהיו... טוב בעצם לא נורא... דווקא הפתעה טובה!!
-אל תקחו את זה אישית-

למעלה