הצביעות

הצביעות

של המפדל , לא שאני מברך את יהדות על המעשה הנפשע של כניסה ללמשלת הזדון , אבל מה פתאום המפדל נזכרו בחילול שבת איך הם תמכו בבמשלה הטמאה הזו עד לפני שבעות כמו שאז הכל היה כשר בושה וחרפה

אלי גבל

New member
אין,כי התורה הקדושה לא בנויה על זה.

ואתה רואה אנשים כמו אורלב שמסוגלים למכור את בני הישיבות הקדושות כי זה מפריע לאידאולוגיה שלהם.. פעם זה שטחים ופעם זה שבת,אצלינו יש גדולי תורה שדעתם דעת אמת,וזה דרך התורה..

חשבתי שיש תורה אחת

והנה אתה מראה לי אחרת ,שאם יש תקצבים אז תומכים בפינוי ארץ ישראל וכשאין תקצבים מתנגדים

אלי גבל

New member
זה לא נקרא תורה, בתורה כתוב ועשית

ככל אשר יורך .. ואצלכם גם את זה אין!

baby bu

New member
מה אתה אומר?

גם הם מקשיבים לרבנים שלהם... וזוהי דעת-התורה שלהם ש"פיקוח נפש" דוחה את כל התורה.

baby bu

New member
להחזיר חלק מא"י..

לנאצים, זה בגדר "לא תעמוד על דם רעיך"...

כידוע

שא"י זה בבחינת רעך כמוש"כ לא תסיג גבול רעך... קשקשן! למה להחזיר חלק מא"י זה לא תעמד על דם רעך?

אופנתי

New member
מסירת שטחים = רצח יהודים !!!

אסור למסור אפילו חלק קטן מאדמת ארץ ישראל ... ואני מדגיש למסור .. ולא כפי שרבים טועים ..וקוראים למסירת שטחים החזרת שטחים ... הארץ הזו היא של הקב"ה מרצונו נתנה להם .. ומרצונו נטלה מהם ונתנה לנו ... אסור לנו למסור שטחים ... מה אתה חושב שע"י מסירת שטחים לערבים יהיה שלום .. אז אתה חי באשליה .. יותר נכון באשאלה... היום המחבלים נימצאים בחבל עזה וגוש קטיף .... ואם נמשיך לחלום על שלום .. אני לא חושב שיהיה עוד מקום בטוח בארץ ישראל...מקווה שזה ברור לך ...

baby bu

New member
לא ידעתי שר`..

יחיאל מיכל פיינשטיין או הרב שמחה הכהן קוק חב"דיים... ומזה זה קשור לחב"ד? גם לא הבנתי...

בוקר טוב לך.

נשמעים לרבותיהם? ? חה חה חה חה חה חה חה, זה הבדיחה הכי טובה ששמעתי ממך, ואתה יודע שאני לא נוהג להתקיף אותך, תחשוב שוב מה שכתבת, ותנסה להיזכר באיזה רב אורלב מתייעץ, ותתנצל!

baby bu

New member
ליצמן או גפני מתיעצים עם גדולים..

רק שנוח להם, ורק אחרי שהם מגדישים את הסאה, או אז הם נזכרים מהרבנים. אורלב בכלל לא חרד"לי, ככה שאינני מדבר על סוג אנשים כמוהו ודומיו הקרויים דת"ל או חרדילונ"ים.

baby bu

New member
עם תוכן בלי תוכן..

השאלה היא.. עד מתי יקשרו את מעשי ההבל של הח"כים עם הרבנים, זה הרי ידוע שעם הרבנים מתייעצים רק בנושאים גורליים ומצריך החלטה לפה או לפה. בשאר הדברים כלל לא מתייעצים, רק מדברים בשם הרבנים, והגיע הזמן שיתחילו לדבר אך ורק בשם עצמם כשהם עושים שטויות, כמו הביזוי האחרון של ח"כי דגל עם הרב אלישיב, או עם המלחמה שהייתה השבוע בין ליצמן לרביץ, האוכלים אחד עם השני במקום להיות בדעה אחידה אחד עם השני, ולחסוך מבוכה...

למעלה