הצביעות החילונית

giingiit

New member
הצביעות החילונית

יצא מאמר שמסביר שמכלל אלו שמשתמטים מגיוס, 9.5 אחוזים הם חרדים כלומר, פחות מאחוזם בכלל החברה. מה זה אומר? זה אומר שאחוז גבוה יותר של חילונים משתמטים מאשר חרדים אבל אף אחד לא צועק על החילונים -משתמטים. אף אחד לא קורא לחילונים פרזיטים.......... איזה צביעות ובקשר לפרזיטים - אחוז החרדים בעשירית העליונה של משלמי המיסים (זאת שמביאה את רוב ההכנסות למדינה) היא בגובה אחוזם בכלל החברה, כך שגם הצעקה הזו אינה מתבססת על נתונים אלא על שנאה מי שמתיחס לחרדים כפרזיטים משתמטים הוא אדם שטוף מוח ומסכן שלא נשאר אלא לרחם עליו.

giingiit

New member
וכדי שלגזרית לא יהיה פתחון פה

הבאתי לפה את הלינק להודעתו של בתי שלה הגבתי וכללתי את כל ההודעות שלי על האמת הכלכלית פה במדינה.

אביא

New member
תלמדי בבקשה לקרוא נתונים

9.5 אחוז מחייבי הגיוס שאינם מתגייסים הם חרדים שתורתם אומנותם כלומר אם במחזור גיוס יש 100 חיילים. 20 הם לא חייבי גיוס כי הם ערבים. כ21.5 אחוז מתוך 80 הנשארים אינם מתגייסים כלומר17 חיילים בערך. 8 בערך תורתם אומנותם (למען ההגינות לא רק חרדים אלא גם דתיים לאומיים). גם בין אלו שבורחים לחו"ל יש חרדים לא מעטים כגון חבר שלי שנסע ללמוד בנר ישראל ומאז נעלמו עקבותיו. כמו כן יש גם חרדים המשחקים משוגעים בלשכת הגיוס. ממליץ לך לעמוד שם פעם ולראות כלומר בהערכה גסה כמחצית אלו שאינם מתגייסים מכלל חייבי הגיוס הם חרדים וזה הרבה מעבר למשקלם באוכלוסיה. לסיכום שימי לב ה9.5 אחוז זה מחייבי הגיוס ש79.5 אחוז מהם משרתים ותורמים את חלקם בדם יזע ודמעות.

giingiit

New member
תלמד אתה לקרוא !

ריד מי ליפס: "אחוז מכלל הצעירים בני ה-18 בישראל, לא גוייסו בשנה האחרונה לצה"ל [...] אחוז מכלל הלא מגוייסים הם בחורי ישיבות ". איפה כתוב שאלו שלא גויסו כולל ערבים? והאחוזים של החרדים הם מתוך הכלל. כלומר מתוך 100 שחייבים בגיוס (חייבים בגיוס לא כולל ערבים), 21 משתמטים ומתוך ה- 21 משתמטים אלו 9.5 אחוז הם חרדים כלומר, מתוך ה- 21 ישנם 2 חרדים שתורתם אומנותם והשאר כל מיני דברים אחרים (שכולל או לא כולל חרדים, לא כתוב בכתבה) מכיוון שאתה מספר על חבר אחד שבורח, זה לא בדיוק נתון מוסמך ובדוק. אם יש לך נתונים במספרים, תכתוב ותוסיף מקור מהימן, אם לא, תמנע מהצגת דברים כפי שהם "לא" כתובים. דעתך האישית על החרדים אינה נחשבת כמקור נתונים מוסמך ואם חבר שלך הוא זה שברח, כנראה שהוא חרדי רק למען הדיון פה בפורום. חרדים לא בורחים מהארץ בגלל גיוס. למה להם?

giingiit

New member
סליחה - הציטוט המדוייק מהכתבה פה

"21.3 אחוז מכלל הצעירים בני ה-18 בישראל, לא גוייסו בשנה האחרונה לצה"ל [...] 9.5 אחוז מכלל הלא מגוייסים הם בחורי ישיבות ". שם לב לשימוש במילים מכלל ???

אביא

New member
חבל להשחית זמן עליייך

הפעילי את התאים האפורים ותביני את טעותך. נתונים אלו הופיעו בשלל כתבות ופרושך מוטעה בתכלית.

giingiit

New member
אתה ממש דוגמא לנחמדות

אני מתפעלת מדרך הארץ שלך כל פעם מחדש. פשוט אדם מיוחד.

א77

New member
דעת שקר

הבט נא ושמע. אם באחוזים עסקינן ואם בחישובים חשבינן. אז גם אני חשבתי לא מזמן למילים של... [לא אעשה לו פרסומת] והנה אם איזשהו שומר תורה ומצוות ייכנס לפורום שאינו משלנו וימלא וינפח בתגובות שממש לא ענייניות. [כדוגמת צמח גינה רקוב כגזר מריר ומתולע] הרי שיראו לו את הדרך. והנה כאן זה מקובל ונהוג. ולמה כך הדבר. אז במחשבה ראשונה זה בגלל מידת האיפוק, דרך ארץ וחכמה, יותר מאשר אצלם. אך, וכאן אני אומר משהו שכנראה לא הרהרתם עליו. אותם בחורי ישיבות שמותקפים כאן, הם יושבים והוגים בתורת השם. אותם סמינריסטיות לבית שרה שנירר יודעות את הסיכון בכניסה לכאן. וכך שאחד מאלף נמצא פה ואחת מרבבה עונה מפעם לפעם. וכך אפשר לחגוג... ולמרות זאת אחד מכם רבבה ירדפו בהצלחה. ובהסברה נפלאה. כייף פה בחדר. מעודד מאד שאם יש משהו בתת הרמה הרי שזה מהאורחים הבאים עם הבוץ ברגליהם ואוליי יותר מסתם בוץ טיט ורפש. הלכלוך אינו פירות יצירת הנאמנים על דת משה וישראל, דיירי הפורום הזה. אשרנו מה טוב חלקנו ומה נעים גורלנו ומה יפה ירושתנו. חבר´ה כולנו בני איש אחד נחנו. ולא התכוונתי חלילה רק למי שבא לכאן להתריס שלא בטעם ושלא לעניין. אני שש ושמח לשוחח עם כל מי ששואל ומשיב בטעם ומתוך התעניינות

למעלה