הצביעה!!!

ofer976

New member
הצביעה!!!

אני לא יודע מה לעשות... מחר נפתחת ההצבעה לתחרות ורק אתם יכולים לקבוע כמה כל אחד יכול לעשות לוגואים, כי זה באמת חשוב לי לדעת!! כל מי שרוצה שיהיו שתי לוגואים לכל אחד שיצביע =>
כל מי שרוצה שלכל אחד יהיה לוגו אחד בלבד שיצביע=>
ואני מקווה שיהיה פייר כי הכל כל כך מבולגן לי, כי יש לי אלפי דברים על הראש
תודה, עופר

Jen74

New member
הבהרה לגבי תחרות הלוגו

התכוונו שהתחרות תהיה כזו שמי שעיצב את הלוגו הזוכה יזכה בפרס. מצד אחד זה קצת בעייתי ואולי אפילו לא הוגן שלחלק יהיה לוגו אחד בלבד ולחלק יותר מאחד, זה מגדיל את הסיכוי של אותו אחד לזכות. מצד שני, אנחנו עושים תחרות לוגו וכמה שיותר לוגואים זה יותר טוב. לא כולנו מוכשרים כאן. יכול להיות שאחד עשה 4 לוגואים ואף אחד מהם לא ייבחר כי הרוב יאהבו דווקא לוגו אחר שאותו גולש עשה רק אותו, את הלוגו הבודד הזה. זה עניין של איזה לוגו אנחנו אוהבים. אם אתם רוצים, אפשר לוותר על הפרס למעצב הלוגו ולהעביר אותו כפרס לכותב התסריט הנבחר. אם אתם זוכרים, יש לנו הצבעה בתאריך 13.8.06 על התסריטים שאתם מעלים כאן. בתחרות התסריטים כל מי שרוצה להשתתף מעלה אך ורק תסריט אחד. אז לדעתי אפשר להשאיר את מצב הלוגואים כמו שהוא כרגע.

Jen74

New member
בדקתי מי משתתף ועם כמה לוגואים

ותקנו אותי אם אני טועה בכמויות הלוגואים ואם פספסתי גולש/ת. אז ככה פסטיגליסט עם 2 לוגואים אררררררג עם לוגו שלא הבנתי אם משתתף או לא, אני אהבתי. red mosquito עם 3 לוגואים pusher עם לוגו אחד דנה74 עם 2 לוגואים Yarden908 עם 3 לוגואים DJ LiBi LiB עם 2 לוגואים. בסך הכל יש לנו כרגע 14 לוגואים בתחרות.

ofer976

New member
יש 11 ../images/Emo4.gif

red mosquito עשתה רק לוגו אחד..עברתי על הכל וראיתי שיש לה רק אחד והלוגו של אררררררג לא לפי החוקים.

B o N u s

New member
לא נכון, היא עשתה 3. פספסת 2. ../images/Emo8.gif

היא לא צירפה תמונה אלא נתנה אליה קישור

B o N u s

New member
מה? בניתי לוגו אבל אני לא יודע אם אני רוצה

להשתתף.. הוא סתם חרא ויש פה יותר טובים.. זכותי לא להשתתף, אתה לא צריך לתקוף ככה

red mosquito

New member
../images/Emo45.gif ואני מסכימה עם ג'ן,

וכמו שאמרתי רק האייקון הכי טוב ייבחר...

ולדעתי-

מי שהכין רק לוגו אחד ולא מרוצה מזה שיש למישהו אחר כמה לוגואים-שיכין עוד! אבל אתם לא יכולים לדרוש ממי שהכין יותר מאחד לוותר על חלק מהלוגואים שלו...

למעלה