הצאט של המאגיה

wicca_sphere

New member
הצאט של המאגיה

שלום לכולם, מכיוון שכולנו פה חובבים,עוסקים,מתענינים במאגיה, למה שלא נעשה לנו שעה לצאט? שכולנו נהיה שמה? (או לפחות נשתדל
) ואם יש כזאת שעה אני אשמח לדעת
חחח.. wicca sphere

ghosts

New member
למה לא ?כולם מוזמנים.....

לצ´אט שלי.אשמח לארח אותכם. אני כל לילה בצ´אט משעה 11 בערך. אתם יכולים לדבר בחלונות ניפרדים.או בחלון ראשי. מצורף כתובת ישיר לצ´אט

זוהי

New member
הצ´ט ´מגיה לבנה´ של תפוז ריק רוב...

הזמן.....בIOL יש שם אנשים.....כל הזמן יש חדרים גם של מיסטיקה ושל רוחניות ותקשור.... אהמ....יש לפעמים אנשים ממש רציניים שכדאי לקחת חלק בשיחה עימם זוהי

Justin Angel

New member
זה באמת מוטעה

האנשים ששם רציניים במיסטיקה ועד כמה שזה נפלא ומקסים זה לא מאגיה.

Justin Angel

New member
../images/Emo41.gif חשוב ../images/Emo41.gif

מה שספירי ניסה להגיד הוא ככה: מה דעתכם שנקבע שעה יום בצ´אט של הפורום הזה ואז כולנו נגיע אז? אני עם ספירי ,מתי שתחליטו אני אבוא.

wicca_sphere

New member
מעולה ../images/Emo13.gif

וזה sphere הכוונה לצורה של כדור... ולא spear! אז לא ספירי! מה אני שם חיבה לכידון!? חחח.. אז נחזור לנושא, יאללה! כל יום בחצות זה בסדר?

Justin Angel

New member
שעה + יום

אני מציע שנפגש בשעה חמש ביום ראשון. מי רוצה? נ"ב ספירי , זה שום מילה. לא כידון ולא ספירה. ספירי זה שמחליפים את האות האחרונה בשם ומוסיפים יוד כדי להראות רמה מסוימת של חברות. במקרה הזה זה פשוט היה בגלל שהסכמתי איתך ברעיון הזה.

wicca_sphere

New member
ג´סט

קודם כל זה היה בציניות הקטע של ספירי, אני לא אידיוט (נראה לי..)
וג´סט, זה בסדר מצדיך מדי יום בחצות? אפשר להגיע, נכנסים, אי אפשר? לא נכנסים
בואו נעשה את זה מנהג בפורום

nepthys

New member
אני נגד חצות מסיבה אחת

שזה נראה ממש מטומטם שתתעקשו על חצות ולא על שעה סבירה כמו 5 רק מכיוון שזה נורא מתאים לפורום מאגיה לבנה לעשות משהו כזה דרמטי. מכל מקרה, חצות זה לא בשבילי... וגם כדאי שזה יהיה יום או יומיים בשבוע במקום כל יום, כדי שיהיו יותר אנשים..

דרמטי??????

את חושבת שאנשים בעד חצות כי זה דרמטי? 5 בשבילי זה לא סביר לחלוטין.ולא בגלל החוש הדרמטי המפותח שלי אלא בגלל שאני בכלל יכולה לגלוש רק משש...לא כולנו מנסים להיות מכשפים -דרמטיים -מסחרים-... רוב האנשים מתחברים מאוחר. אבל אני מסכימה אתך שרק יום יומיים בשבוע,של יהיו שניים וחצי כל יום

nepthys

New member
חצות זה גם לא סביר.

בכלל, השעה בה גולשים הכי הרבה, בממוצע, היא 10 בלילה. מה דעתכם?

jewel666

New member
למישהו בא להכנס היום לצ´אט ../images/Emo43.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

של המאגיה הלבנה? לא משנה באיזה שעה בואו נקבע שעה ולפיה היום כולם יכנסו מה אתם אומרים???

wicca_sphere

New member
הצאט

נפטיס, קודם כל, את לא חייבת ישר לתקוף. אני הצעתי את השעה חצות בגלל שאני אישית יוצא כמעט כל יום וחוזר בסביבות 24:00 או אחת, לכן יותר נוח לי. אני בדרך כלל לא פה בשעות כמו 10, ואני נכנס ב5 רק אם יש לי משהו חשוב לעשות על המחשב (כמו עכשיו) אבל כל שעה שתבחרו פה תתאים לי. איזה ימים אתם רוצים? אני בעד כל דבר חוץ מסופי שבוע בגלל שאחי בימים האלה על המחשב בדך-כלל

jewel666

New member
אני דווקא בעד סופי שבוע

כי בימים הרגילים אני בקושי באינטרנט

למעלה