הצ´ט הלילה...

Yaniv-DC

New member
הצ´ט הלילה...

והלילה... חידוש! אחרי הצקות חוזרות ונשנות מצד עוברי אורח שונים ובעיקר משונים, בוצעה פעולת הסחה מהירה ופתיחת חדר בשם אחר ולא ממש מפתה, חדר "הנדסת חשמל"! היתרון - יניב, גפן, אפרת ופנטום - ניהלו שיחה ללא הפרעה. החיסרון - אחרים לא יכלו לדעת על קיום החדר... ממשיך לקרות - ניתוקים ניתוקים ניתוקים ניתוקים אכזבת השנה - פנטום. איבד הרבה מניות. למה? תקציר השיחה: פנטום-"אני מגיע ביום ראשון לוושינגטון עד יום חמישי" יניב-"יש מפגש צמרת?" פנטום-"אני אהייה כל כך עסוק, אין לי זמן גם לטייל."
ה-
עובר אחר כבוד לגפן-""איזה פוליטיקאי" ואם פנטום לא היה נופל וקם, יניב היה הולך לדבר על המאיור על צווי איסור כניסה לעיר. מוסר השכל - אם נראה לכם שומם וגלמוד בצ´ט, ואתם רואים חדר שנקרא "הנדסת חשמל", אנחנו שם. מוסר השכל שתיים - אם אתם בוושינגטון ואין מאחרויכם כתבות במעריב/ידיעות/תפוז וכו´, ותתרצו תרוצים שלא יספקו את מחצית מההנהלה שגרה בחלק זה של העולם, צפו פגיעה! בברכת יום נאה, יניב

Gefen

New member
אני חייבת לציין ../images/Emo13.gif

שיחסית למי שתכנן ב-
להגיע הביתה ב-
..לשתות מרק תירס אמיתי שהכין במו ידיו ולהכנס למיטה חולה מול הטלויזיה.... בלי דיבורים בכלל...(זוכר??) אז לא רק שעמדת בגבורה ביום הזה..עוד סיפרת לנו את סיפורך בצ´אט (תוך הטלת משמעת שתיקה מפחידה...) ואח"כ עוד לא נגמרו לך המילים ונכנסת הנה..לספר את סיפורו של חדר הנדסת חשמל.. שתהיה לי בריא יניבוש... השפן של דוראסל ממש פראייר לידך
ועכשיו זמן לישון - לילה טוב ומנוחה נכונה
גפן

Yaniv-DC

New member
והבוקר קמתי...

וכל הנשמה יצאה לה שם בשרותים מהפה... אני חולהההההההההההההההההההההה

Idit- KS

New member
תה ומנוחה ../images/Emo96.gif

אני יודעת שהסימן בכותרת הוא של קפה, אבל אין תה. איך זה שהבריטים פה עוד לא העירו על זה? מה עם התה של 4? טוב, לא זה הנושא. גם בקנזס כל הילדים היו חולים בשלב זה או אחר זה כנראה משהו בחילופי עונות. צריך קצת להאיט את הקצב ולחכות שזה יעבור. אז בוקר טוב וברכת החלמה מהירה. אידית

Yaniv-DC

New member
אפרת, לאאאאאאאא!!!

את רוצה להרוג אותי? יש לי את הפצעים על הלשון!!!

תפוזים זה טוב לכל דבר!!

גם לי תמיד יש אפטות והדבר היחיד שעוזר זה מיץ תפוזים (ועדיף טרי, אבל גם מקופסא זה טוב).

Yaniv-DC

New member
לאאאאאאאאאא

זה רוצח את הלשון!!!!!! אבל KANKA פשוט עוזר... משחה שפשוט מרדימה את הלשון... ולא היה באף בית מרקחת פה, גם לא ב-CVS, ופתאום מצאתי אחד קטן יחיד ומיוחד ב-RITE AID. ומאז - מזור לפצעי. החום אגב ירד ועכשיו יש לי "רק" 38.4

למעלה