הצ´ארמד בורדס חזרו!!!

Paige

New member
הצ´ארמד בורדס חזרו!!!

והפעם אני מקווה שבלי תקלות. אני אמהר כי אני חייבת ללכת - יש כמה בעיות בפורום - והן יפתרו, אני מקווה. התחלנו מחדש, אז צריך להירשם שוב

PopPy

New member
טנקס!../images/Emo85.gif

נרשמתי בשעה טובה, ואני הולכת לקרוא ספוילרים על העונה החמישית ממי שאמרתםש הוא הכי אמין- ספוילר קינג
ד"א, הניק שלי, כמה לא צפוי, הוא PopPy, ומאוד אהבתי את הרעיון שתמיד ליד השם שלי יש תמונה של ג´וליאן

Paige

New member
LMFAO!!!!

אבל ספויילרים בטוחים לעונה החמישים עוד אין

Ophel McNeil

New member
אני כן!

פתאום דמיינתי את כל הבנות אחרי חמישים שנה...
מצד שני, זה יהיה כמו בנות הזהב רק עם שדים.... דווקא יכול להיות נחמד!

Paige

New member
אופס ../images/Emo9.gif

"שדדדדדדדדדדד!!!!" "רגע, נפלו לי התותבות
"

resputin

New member
...

" תביא, תביא את המקל הליכה שלי שאני אראה לך מה זה..!! "

As I Am

New member
כן... *מבט חולמני* ../images/Emo103.gif

ופייפר וליאו יחיו להם באושר ויולידו את מלינדה שתגדל להיות נערה מקסימה שמפוצצת שדים בהרמת אצבע... (גרר.. לינה?
) *בורחת להתחבא מתחת לשטיח*

Paige

New member
רק משהו...

אני לא מנסה להכריח או ללחוץ על אף אחד, אבל אם מחר (או יותר) אני רואה שאף אחד לא כותב שם, אני מבקשת למחוק את הפורום. עדיף לי ככה מאשר לחכות עד שיאמרו לי שמוחקים את הפורום. חבל לי על זה, באמת חבל. :(

As I Am

New member
לא לא לא לא לא! ../images/Emo103.gif

אני אמנם עוד לא נרשמתי כי ביום שבאתי להרשם הבורדס נסגרו שוב, ועכשיו אני בתקופה נורא עמוסה שתגמר עוד איזה שבוע-שבוע וחצי, אני לא ממש יודעת... משום מה שמו לנו את כל הלחץ הלימודי בחודש האחרון של הלימודים
כשזה ייגמר אני ארשם, מבטיחה!

Paige

New member
זה לא איום,

זה פשוט שזה מביך כשבפורום שפות אחד יש 344 ובשלנו יש 3, ששתיים מהן שלי.

Ophel McNeil

New member
אבל הדר.... תביני....

עד שהפורום סוף סוף נפתח, הצ´ארמד בורדס יורד. ואז שוב עולה, ואז שוב יורד. ושוב עולה ושוב יורד. רוב הסיכויים שאנשים אחרים שניסו להירשם כבר נשברו.... תני לפורום הזדמנות!

PopPy

New member
ארמ,../images/Emo85.gif

כעיקרון אני כבר רשומה לבורדס (ולא מתחרטת ^_^), אבל ראיתי שאין שם אף אחד אז לא כתבתי כלום...
אני לא מבינה, במילא יש לנו את הפורום פה שכל המעריצים הישראליים התרכזו בו (אני מתכוונת המעריצים הכבדים שיש להם גישה לאינטרנט...), אז בשביל מה צריך את הבורד..?

למעלה