הצ´אט

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
הצ´אט

הדבר הראשון שרואים כשלוחצים על הצ´אט לפני שמקבלים את המסך המלא, זה מנוע חיפוש שאומר לך -בערב יום שישי כמו אתמול- משהו נורא עצוב:( מה שכן אני אבקש שתשקיעו חצי דקה -נניח- מזמנכם כדי לראות את התמונה! התנצלות מראש לLEELOO וחזיר בר, קחו את זה בהומור

leeloo

New member
אהבתי ../images/Emo6.gif

למרות שאתה יודע שהיא די עזבה על דעת עצמה... ככה לפחות ניראה לי... אף אחד לא יודע מה קרה לה... היינו אמורות לנהל ביחד, אבל נעלמו עקבותיה, אז נשארתי רק אני... לבדי... "בודדה בגלות וכמעט מורעבת..." לא, סתם, הכל לטובה!

מימי

New member
לילו, מתוקה, שמעתי נכון???

את ציטטת מ"בת הים הקטנה"??? ועוד את אורסולה, הרשעית האהובה עלי??? גוד בלס יו! לא ידעתי שאת משלנו!!!

leeloo

New member
כן כן...

אבל אל תחשפי את הכיסוי הסודי שלנו... חי חי... אני עוד מזמן הקמתו של הפורום... חולה על סרטי דיסני... מכורה... מכורה.... תשימי לב שהיו לי כמה הודעות עם ציטוטים מבת הים... הסרט הכי אהוב עליי של דיסני... אבל טוב לדעת שיש פה עוד כמוני!

חזיר בר

New member
מצחיק

באמת. כל הכבוד על ההשקעה. אבל נשאיר ביננו שזאת שיחה שאכן נעשתה הא...

IC4

New member
תודה :)

חזיר - השיחה הזאת היתה יכולה באותה מידה כן להתקיים :) חוץ מזה שבפרסומת האפורה למעלה קצת רשום משהו תמוה באחד מהאפשרויות

חזיר בר

New member
בהחלט פרסומת תמוהה

אבל אני רוצה אדמה על הירח. ולא אכפת לי מה אומרים

IC4

New member
LOLLLL

אני בדיוק לפני שקראתי את ההודעה שלך שמתי לב לזה גם הפרסומת הזאת בכלל לא אומרת כלום מה מנסים למכור ? חומות סיניות ? חוץ מזה אם תהיה לך אדמה על הירח מתישהו סוכן אמריקאי יבוא וירצח אותך ויעביר את נכסיך לבעלות מדינתו.

חזיר בר

New member
אני חושב

שראית יותר מידי סרטים. סוכנים אמריקאים לא נמצאים בכל-מקום. נכון? אתה לא סוכן אמריקאי איתי. נכון?

IC4

New member
אם הייתי, באמת היינו מדברים על זה?

(לימדו אותנו להגיב במשפט הזה בסוכנות) IMILLER קראת את ההודעות של הטירון המספרות על חוויותיו בטירונות ? די חביב לקרוא את זה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=116&msgid=1082232 (תודה ליואב)

חזיר בר

New member
הודעה גדולה

נקרעתי מצחוק והראתי למשפחה. מה שכן,זה קצת מפחיד כל העניין הזה... אבל נחכה ונראה כשזה יקרה לי.

IC4

New member
אני מאוכזב, אנשים לא מפדבקים אותי

השקעתי מזמני להכין תמונה חביבה ! (כמובן שעשיתי זאת כי לא היה לי משהו יותר טוב באותו זמן)

חזיר בר

New member
היו לך שני פידבקים

משני הנוגעים בדבר, ומה ציפית? אנחנו חיים במדינה שלאנשים אכפת רק ממה שנוגע להם.אני חושש שהאחרים אפילו אולי לא טרחו לבדוק מה יש בקובץ.

חזיר בר

New member
היו לך שני פידבקים

משני הנוגעים בדבר, ומה ציפית? אנחנו חיים במדינה שלאנשים אכפת רק ממה שנוגע להם.אני חושש שהאחרים אפילו אולי לא טרחו לבדוק מה יש בקובץ.

IC4

New member
כן שמחתי לפחות הנוגעים בדבר הגיבו

כפי גם שרשמתי תודה לא נורא :) באמת למה לצפות במדינה שבה יש אנשים מאיימים (במיוחד מימי המאיימת להרגני)

חזיר בר

New member
מימי

מאיימת על כולם באיזה שהוא שלב. לא נורא. בוא כבר לצ´ט,מימי מאיימת עלי שם.

מימי

New member
מחקו את הודעת האיום שלי?

כבר לא מכבדים מאיימים בימינו. כשאני הייתי צעירה...

למעלה