הדבר הראשון שרואים כשלוחצים על הצ´אט לפני שמקבלים את המסך המלא, זה מנוע חיפוש שאומר לך -בערב יום שישי כמו אתמול- משהו נורא עצוב מה שכן אני אבקש שתשקיעו חצי דקה -נניח- מזמנכם כדי לראות את התמונה! התנצלות מראש לLEELOO וחזיר בר, קחו את זה בהומור
למרות שאתה יודע שהיא די עזבה על דעת עצמה... ככה לפחות ניראה לי... אף אחד לא יודע מה קרה לה... היינו אמורות לנהל ביחד, אבל נעלמו עקבותיה, אז נשארתי רק אני... לבדי... "בודדה בגלות וכמעט מורעבת..." לא, סתם, הכל לטובה!
אבל אל תחשפי את הכיסוי הסודי שלנו... חי חי... אני עוד מזמן הקמתו של הפורום... חולה על סרטי דיסני... מכורה... מכורה.... תשימי לב שהיו לי כמה הודעות עם ציטוטים מבת הים... הסרט הכי אהוב עליי של דיסני... אבל טוב לדעת שיש פה עוד כמוני!
אני בדיוק לפני שקראתי את ההודעה שלך שמתי לב לזה גם הפרסומת הזאת בכלל לא אומרת כלום מה מנסים למכור ? חומות סיניות ? חוץ מזה אם תהיה לך אדמה על הירח מתישהו סוכן אמריקאי יבוא וירצח אותך ויעביר את נכסיך לבעלות מדינתו.
(לימדו אותנו להגיב במשפט הזה בסוכנות) IMILLER קראת את ההודעות של הטירון המספרות על חוויותיו בטירונות ? די חביב לקרוא את זה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=116&msgid=1082232 (תודה ליואב)