הפתרון

CANDY MAN

New member
מפני ש...

הם יהיו כל כך עסוקים בלרצוח את עצמם שהם ישכחו אותנו לגמרי! אמן.

Vendetta

New member
למה אתה חושב שהם ירצחו את עצמם?

אירגוני הטרור אינם מכירים בגבולות 67´, הם רוצים את כל הארץ. שתיתן להם מדינה ההסתה תימשך וביותר חופשיות, עדיין השנאה תתמקד בנו "האויבים הציוניים".

kopatch

New member
איזה פתרון בדיוק?

אז במקום רשות טרור תהיה לנו מדינת טרור וגם ככה תהיה להם מדינה פלסטינית רק אם אנחנו נסכים "להחזיר" להם %100 מהשטח שהם רוצים הדבר היחיד שיקרה ברגע שתהיה להם מדינה זה שלא יהיו יותר מתנחלים משני הצדדים ואז תפרוץ מלחמה!

CANDY MAN

New member
תסתכל על העבר ותבין...

מספיק רק להסתכל איך כל הכנופיות הערביות נלחמו אחת בשנייה כאשר ישראל לא הייתה עדיין בתמונה שלהם. הם גנבו אחד מהשני ורצחו אחד את השני ובכלל זה דבר ידוע! שלמוסלמים אין אוייב משותף או מטרה משותפת הם מתחילים לפגוע בעצמם(ע"ע אירן ועירק), ככה זה שאתה חי בחברה ברברית שרוצה לראות רק אלימות. ברגע שתיהיה להם מדינה הם יהיו אחראים על המדינה שלהם באופן מוחלט והם יותר לא יכולו לתרץ את החדירה של מחבלים כמשהו שהם לא שולטים בו! ואם כן, אנחנו נאלץ לפגוע בתשתית הטרור שלהם רק שהפעם זה לא יהיה מדינה נגד "עם מסכן" אלא מדינה נגד מדינה וזה השינוי הגדול! בכל אופן עדיף לתת להם מדינה ופשוט לשכוח מהם לעולמים, זה מה שאני רוצה ואני בטוח שיש עוד רבים שמסכימים איתי.(בעצם אני יודע שכן אבל לא משנה)

Vendetta

New member
אז זהו - שאתה טועה

ההסתה תימשך ותכוון ישירות אלינו. אתה באמת כה נאיבי שאתה מסוגל להאמין שמדינה פלשתינית זה כל מה שהם רוצים?

אתה צודק 100% !!!!!! ../images/Emo45.gif

זה מה שאני כל הזמן כותב,לאחר שתקום המדינה הפלסטינית הם יהיו עסוקים במדינה שלהם ולא יהיה אכפת להם מאיתנו. מתישהו המדינה הזאת תקום לא משנה אם עכשיו או בעוד חצי שנה. אבל הימנים מאמינים בסיסמא מפגרת שנקראת,"ארץ ישראל השלמה",הם לא מבינים שאין דבר כזה. מתישהו הם יצטרכו להכניס להם לראש שאין דבר כזה,כנראה שזה לא יקרה בזמן הקרוב. או בעצם בחיים הם לא יקלטו זאת,צריכים להכניס להם את זה לראש בכוח כמו שבגין עשה בימית הוציא את המתנחלים משם,וכך גם צריך לעשות למתנחלים בשטחי יהודה ושומרון.

anselmo girl

New member
מצויין...מדינה פלשתינית...

למה לא?!... אפשר להעיף את כל המיתנחלים כדיי שלפלשתינים הנאווים והתרבותיים תהיה מדינה... ואז מה?... בוקר אחד הם יתעוררו ויחליטו שהם רוצים את חיפה... אז הם יפוצצו את הארץ, ירו בילדים שלהם ויאשימו את צה"ל ויקבלו את חיפה... ואז מה...? אז הם ירצו את תל אביב... ועוד פעם יפוצצו את הארץ וירו בעצמם ועוד פעם יאשימו את צה"ל, יתלוננו על הטרור שהחיילים האכזריים עושים להם בשטחים ביגלל כמה פיגועים תמימים שהם ביצעו... ויקבלו את תל אביב... הההמממ ואז מה...? ואז הם יקחו את מפת ארץ ישראל (או את מה שישאר ממנה) ויסמנו בצבע וורוד את כל הערים שהם רוצים... וישראל הטרוריסטים האלה לא ירצו לתת להם... אז הם ילכו כהרגלם ויפוצצו את הארץ, יולידו עשרות אלפי ילדים....וישלכו גם אותם לפוצץ את הארץ, יצתלמו לCNN ויגידו שצה"ל עושים להם טרור ביגלל עוד כמה פיגועים תמימים ובלתי מזיקים שהם ביצעו... ואז האו"מ "החם" וה"תומך" יחליט להעיף את כל היהודים מישראל לאיזה אי נטוש באמצע האוקיינוס האטלנטי... ויתנו לפלשתינים היקרים שלנו מדינה..... רגעעעע... זה לא הסוף....!!!! מה אתם חושבים... הם ירצו גם את האי!!!!!!!

EverMan

New member
חמודה

דבר ראשון , תיקחי נשימה עמוקה עמוקה , תירגעי , קחי את התרופות , ותחזרי לפה. 2. האם לא יקבלו מה שהם רוצים , הם יקבלו את גבולות 67 , אין להם רצון לכבוש את ישראל (לפחות לא היום) , היום זה הרצון לחופש ולעצמאות. לכן , בבקשה , תירגעי , תיקחי עוד כמה נשימות , ותהיי קצת ריאלית , אף אחד לא יביא להם את חיפה , ואף אחד לא יביא להם את ת"א , כי האנשים בעולם ריאלים.

anael

New member
אבר מן

תקשיב לעצמך למען השם "גבולות 67" זה ירושלים וזה יותר גרוע מחיפה ואם ניתן להם את גבולות 67 הם יראו שאנחנו מוותרים וירצו עוד זה לא סוד שהם רוצים את כל הארץ גם עכשיו וגם אח"כ וכמה שיותתר מהר יותר טוב

CANDY MAN

New member
יש רצוי ויש מצוי...

לאורך השנים למדנו שירושלים היא יוצאת דופן והיא קשורה בעניין מאד רגיש לשני הצדדים. זה שהם ירצו או רוצים את חיפה או תל אביב או נתניה או טבריה זה נחמד מאד אבל לישראל יש קו אדום שאסור לחצות אותו. ירושלים תמיד הייתה ותמיד תיהיה סלע מחלוקת אבל בואו לא נבלבל את השכל ונאמר שטויות על שאר ישראל. מה ששלנו שלנו ומה שנמצא בידיהם שישאר בידיהם כי גם ככה אין לנו מה לחפש בשטחים שלהם (חוץ מטרוריסטים, מטעני חבלה, רובים, רימונים ושאר הירקות...) ורק ירושלים היא על המחלוקת. תפסיקו להתייחס לכל המדינה כאילו זה איזה שוק שחור שכל אחד זורק מחיר שהוא מוכן לשלם בעדה. ישראל תשאר שלנו לעולמים וכדי להגיע לשלום אנחנו חייבים להגיע להסכם צודק על ירושלים גם אם פירוש ההסכם זה לוותר על מזרח ירושלים!

EverMan

New member
מסכים איתך במאה אחוז

מה לנו במזרח ירושלים ? זה מקום שלא נכנסו אליו יהודים מאז שכבשנו אותו , אין שם אוכלוסיה אזרחית , ואין לנו בו תשתיות או צורך חיוני. וכמוהו גם הר הבית. (לא הכותל , הר הבית). ותפסיקו להיות כל כך פנטסטיים ומגלומנים : הם ירצו גם את ת"א - שירצו , אני רוצה את לונדון ... אז מה ?! אני רוצה ... כיף לי ...

Vendetta

New member
רק שדה-פקטו העניין לא פשוט כפי

שאתה מציג אותו. החזרת שטחים וויתורים זה כדור שלג מתגלגל שהולך וגודל. לדאבוננו המנטליות של הפלשתינים לא מאפשרת לנו ליצור פתרונות כמו שאתה מציע, זה היה אפשרי עְם עָם אחר בעל מנטליות ותרבות שונה, אך עם הפלשתינים לא.

EverMan

New member
מה לא פשוט פה ?

אתה מכיר איזה פלשתינאי בכלל ? הא ילד ? אתה מכיר אחד טוב , דיברת בכלל אי פעם עם אחד שאתה מסוגל לשפוט את העם הזה בכל מילה שלך ?

Vendetta

New member
לא פשוט, כי אתה לא מכליל בחישובים

שלך את הרצונות והמנטליות הפלשתינית, ולכן זה לא יסתיים רק בהחזרת שטחים. אני אישית איני מכיר טוב אף פלשתיני. אך מלמידת ההיטוריה, העובדות, ההווה, והמצב - אני מסוגל לשפוט מצויין את העם הפלשתיני, את דרכיו, את המנטליות שלו ושאיפותיו, אני פשוט מכיר אותו כעם. לעומת זאת הכרת אינדיבידואל פלשתיני אחד, ממש לא נותנת לך את הזכות לשפוט את כל העם הפלשתיני.

EverMan

New member
שיעור מתמטיקה

במתמטיקה יש שני מושגים. אינדוקציה ודידוקציה אינדוקציה - הסקת מסקנות לגבי משהו ספיצפי מהכללי. דידוקציה - הסקמת מסקנות לגבי משהו כללי מן הפרט. אתה עושה פה , אינדוקציה לא נכונה , אתה משווה את המנהיגים שלהם לעם , דבר שאי אפשר להשוות במשטר שלהם. אתה לא מכיר את המנטליות של העם , אתה לא מכיר את דרכיו , את לא מכיר את דעותיו ובטח שלא את רצונותיו , ואתה בטח שלא חושב על אם זה רע או טוב להרוג אותם , אתה חושב שהם חיות שאפשר להעביר כמו רהיטים ממקום למקום. לכן אין לך שום זכות לדבר על מה הם רוצים ומה טוב בשבילם. כל מה שאתה יודע - זה מה שמספרים לך עליו , מה שביבי אמר : הם לא רוצים , ומה שמנהיגים מסויימים שוטפים את הפעילים שלהם בהם : הפלשתינאים חיות , הם רוצים לכבוש את כל ישראל וכו´ וכו´. ושוב , תתפכח כבר.

Vendetta

New member
האשמת המשטר היא קלה

אך העובדות ההיסטוריות מוכיחות שכאשר עם באמת רוצה מהפכה, רוצה חילוף שילטון - הוא משיג אותו. אם העם הפלשתיני באמת היה משתוקק לשלום איתנו, מזמן היינו כבר חיים באחווה. אך הוא בוחר בדרך הטרור, הוא בוחר בשילטון דיקטטורי, אולי זה בגלל שהוא לא מכיר דרכים אחרות - אך זה לא גורע מהעובדה שהוא בוחר בדרך הטרור. איני מסיק את מקסנותיי עפ"י נאומיו של ביבי, אני מגבש את דעותיי בעצמי. כפי שאמרתי - מההיסטוריה, מההווה, מהעובדות ומהמצב - משם אני יודע איך פועלת הציוויליזציה הערבית, והפלשתינית בפרט.

EverMan

New member
אז תלמד כמו שצריך

תלמד את כל התמונה ולא רק את מה שאנחנו אומרים. כי בטוח שאנחנו נאשים אותם. תלמד את זה בצורה בינלאומי. עם שרוצה שלטון זה טוב ויפה , אבל הוא צריך אמצעים בשביל למרוד , וזה לוקח שנים על גבי שנים. יש להם שלטון טרור בסה"כ 3 שנים.

Vendetta

New member
אבל גם אין שום סימנים להתמרדות

במשטר. לפחות היו סימנים קטנים של מרידה במשטר, ורצון לעשות איתנו שלום - אך כלום, נאדה! שום אירגון, שום כלום, רק אירגוני טרור ותמיכה בהם. אם הייתי רואה התפתחות שם של אירגוני שלום הייתי מסכים איתך, אבל ממש אין כלום, זה נראה כאילו כל הפלסתינים מרוצים מהמצב, ובהחלט מרוצים מהטרור.

למעלה