הפתרון - לקבור את המחבל בעור חזיר!

eliram

New member
הפתרון - לקבור את המחבל בעור חזיר!

שמעתי שלפי אמונת המוסלמים מת שנגע בחזיר הוא טמא ולא יגיע לגן עדן. אולי זה ירתיע אותם קצת. מה יש לנו להפסיד? זה גם יעורר זעזוע קל בעולם המוסלמי, אך הם לא יוכלו למצוא סיבה להתנגד כי זהו עונש למחבל רוצח שפל, וההד יגיע לכל המחבלים בפוטנציה. זהו פתרון שנוסה בהצלחה בהודו, ועצר מתאבדים. (ע"פ השמועה) אנא חזרו עליו שוב ושוב עד שמישהו בהנהגה ישמע !!! ויבצע !!! או לפחות יסביר למה לא...

eliram

New member
תחזרו על זה בפורומים אחרים! שישמעו!

עד שיהיה לחץ כלפי מעלה. נפעיל את האמונות שלהם נגדם!

אבו-דני

New member
חזיר בר יען כי הנך יודע כל התשכילנו

גם מדוע רעיון הגם אם אני מתנגד מטעם מסויים שאדבר עליו אחר כך הייתי מעוניין לשמוע את הנגדותך המלומדת עם הנפיחות השמאלנית האופיינית כל כך...כפי שזה לידי ביטוי... קביעה נחרצת.."זה פשוט לא יעבוד".... כל כך אופיינית לישראלי שחצן יודע כל והכל נהיר לו..בוא ספר לנו מה טעמך,תחשוף קצת מחוכמתך כי רבה...כל כך מיחל לשמוע את דברייך המלומדים עד כי לא העלה על יצועי לפני שאספק את סקרנותי. שלך האבו...שרוצה כל כך להיות הסטודנט שלך

חזיר בר

New member
כמה חבל

שלא השכלת לקרוא את המשך ההודעות. ששאל אותי החבר מדוע לא,מה יש לנו להפסיד,הסכמתי איתו במסקנה שאין לנו מה להפסיד ושווה לנו להפסיד. אבל .. ישר לתקוף.

רעיון רע!!

ברגע שתתחיל מלחמת דת כל ארצות ערב יכנסו בשתי רגליים למלחמה הפרטית שלנו!! ואיתם יהיה קצת יותר קשה להסתדר!!

eliram

New member
שום מלחמת דת. זהו עונש לרוצחים!

ואם זה יציל חיים, אז זה מותר גם על פי ההלכה היהודית. חוץ מזה, אם אני לא טועה, יש כבר מלחמת דת (ג´יהאד) על המקומות הקדושים.

טווס

New member
עור חזיר ../images/Emo50.gif ../images/Emo45.gif

צודק במאת האחוזים- זה אולי אולי ירתיע קצת את המחבלים- הרוצחים-השאידים!

xeron

New member
כדי להוסיף גם כלב

לפי האמונה המוסלמית כלבים המם דבר לא כשר בגלל הריר שלהם. אז אני מציא גם כמה ליטרים של ריר של כלבים.

טווס

New member
כלב ../images/Emo54.gif

מי חינטרש לך את כל האמונות המוסלמיות????? עולה בי חשד שאתה מוסלמי, אני צודק???

הם רוצים להיות שאהידים.

זוהי מצווה לעזור להם לממש את רצונם. מה שחשוב זה המיקום. הרי מה הטעם שהשאהיד מתפוצץ כאן ולא בראמאללה ? בעזרת הפצצות מאסיביות לתוך הערבים, יהיו שאהידים רבים. כולם יהיו מרוצים, היהודים , כי השאהידים התפוצצו לבדם, המוסלמים, כי הם שאהידים כולם, הנוצרים , כי כולם מרוצים אז מה נשאר להם ?

haimv

New member
תגובה .....

בוקר טוב לך אלירם,הפתרון שלך נורא הגיוני השאלה הנשאלת היא אם הוא בר ביצוע? לפי מה שאני שמעתי השתמשו ברעיון הזה גם ברוסיה בזמן הפיגועים הנוראים שהיו שם. הבעיה היא שאני לא חושב שהממשל הזה יעשה דבר שכזה,אך אם כן יעשה אני מקווה מאד שזה יעזור. נמאס כבר מהמצב אליו אנו נגררים. שיהיה לך המשך יום טוב ונפלא.

חזי חזן

New member
למה בחזיר?

לא חבל לבזבז עור של חזיר שהוא חיה טעימה כל כך? אחלה גריל אפשר לעשות איתה. לבזבז אותה על מחבל ? לא ולא! את המחבל צריך לתפוס חי ואז לשים אותו בככר העיר ולאט לאט לפשוט את עורו ולתת לחזיר לאכול אותו.

בנץ77

New member
בוא ואספר לך למה לא

הפטנט הזה נוסה כבר בתחילת המאה בסודן.זה עבד פעם אחת מול אחד השבטים המוסלמים שהמשיכו לשמר גם כמה סממנים פגאניים. נעשו ניסיונות חוזרים להשתמש בפטנט הזה אבל הוא פשוט לא עבד יותר.מה שעבד אצל כמה עובדי אלילים לא עבד על כל השאר. אני מצטער שאינני זוכר בדיוק באיזו שנה זה היה,אבל זה הסיפור פחות או יותר.לא זוכר אם היו אלה האנגלים או הצרפתים שניסו לפעול כך,אבל בגדול זה לא עבד. וגם לא יעבוד.אולי יעצבן אותם ויגרום להם לעטוף חיילים שלנו בעור חזיר או מתנחלים יהודים דתיים בעור חזיר ואז כולנו נדמם בצוותא כשאנחנו עטופים בעור חזיר.

למעלה