הפתרון לסכסוך

ms2001

New member
הפתרון לסכסוך

הפתרון הוא שישראל תיסוג מהגדה המערבית כולל מזרח ירושלים ותפרק את כל ההתנחלויות בשטחים ותיסוג מעזה ותפרק את כל ההתנחלויות שם ותיסוג מרמת הגולן עד לקו ה5 ביוני 1967 ותיסוג מכל אדמה לבנונית שנשארה בידי ישראל אחרי יציאת צה``ל מלבנון. אם ישראל תעשה מהלכים כאלה אני מבטיח לה שתחיה בשלום לנצח עם שכינותיה ותכיר במדינה פלסטינית שבירתה אלקודס כדי שהמדינה הפלסטינית תכיר בריבונות של ישראל ובירתה ירושלים אם לא תעשה מהלכים כנ``ל היא תיספוג עוד פיגועים ותהיה שפיכות דמים עד להודעה חדשה. בקיצור:שתי מדינות לשני עמים ממערב לירדן,שתי בירות לשתי המדינות :אלקודס(מזרח י-ם) וירושלים(מערב י-ם)

dudu1

New member
שכנות טובה

נכון שאתם שכנים אבל אתם אפילו לא חיות כי חיה לא מסוגלת לעשות מה שאתם עשיתם אתם אפילו לא רוצחים כי גם רוצח לא היה עושה מה שאתם עשיתם לאנשים ברמאללה לכן על תדברו על שלום כי אם ממשיכי היטלר אי אפשר לעשות שלום

adham272

New member
אנחנו חיות ואתם...

אנחנו חיות כי רצחו שני חיילים ברמאללה אז מה אתם אם רצחתם 100 פלסטיני אני אפילו לא יכול להגיד אני אעזוב את זה בשבילך תחשוב

amor

New member
החיות מתביישות בכם

אתם לא חיות .אתם פחות מזה. חיות מתביישות במעשיכם.אתם מבזים אפילו את הגרועה שבחיות. 100 פלסטינים נהרגו כי נכנסו למצב של לחימה נגד אזרחים וחיילים ואלמלה האיפוק של חיילי צה``ל היה מספר הנפגעים גדול הרבה יותר . אבל תת החיות מרמאללה הוכיחו שעדיין לא התפתחתם אפילו לדרגה של חיה. התבייש בדבריך.

dudu1

New member
אני חושב

אני חשבתי ו........כל האנשים ירו על החילים הם באו להרוג ועוד משהו אף חייל לא עשה בהם לינץ לאחר מותם

ms2001

New member
לא נכון

יש לך טעות חמורה והיא שצה``ל רצח 100 פלסטינים וזה לא נכון כי הם רצחו 130 פלסטינים ביניהם 13 ערבים ישראלים מא תגלט היכ גלטה תאני מרה !!

מיקה**

New member
יש לך עוד דרישות?

אולי שגם פעם או פעמיים בשבוע נדאג שכמה אנשים יטעו בדרך ויגיעו אליכם כדי שתוכלו לתת פורקן ליצרים החייתיים שלכם? אתה חושב שאם נעשה את זה יש סיכוי שתסכימו לשלום?

amor

New member
מה דעתך על הלינץ` ברמאללה

האם אתה מסכים עם מה שנעשה ברמאללה או שאתה מסתייג ממנו?

ofer_s

New member
פסטיבל הרצח ברמאללה

ישראלים שנקלעו בטעות לצרה, בקשו עזרה מהמשטרה הפלשתינית נלקחו לבית המשטרה הפלשינית שם השוטרים הפלשתינים הכו אותם עד מוות, ערכו בהם לינץ` מזעזע ומחריד ללא צלם אנושיות לאחר הרצח במכות וסכינים זרקו מהחלון את הגופה והמשיכו להתעלל בה תוך קשירת הצוואר למכונית וגרירת הגופה. זה היה ממש פסטיבל רצח לעיני ההמונים הברברים הפלשתינאים. המדינה שלנו לא יכולה לקבל מעשים כאלה ולעבור לסדר היום האחריות היא על הפלשינאים ועל העומד בראשם ! כל הסממנים האחרונים מחזקים את העובדה הבלתי ניתנת לערעור שעראפת אינו רוצה שלום. עראפת רוצה דם הוא רוצה מלחמה. הוא שיחרר רוצחים בכך הוא רוצה עוד פיגועים. האחריות מוטלת על הרוצחים שולחיהם ומשלחיהם על עראפת. זה היה רצח ברוטלי ומזעזע, הפלשתינים שהשתתפו ברצח הוכיחו מעל לכל ספק כי הם עם ברברי מצלויזציה אחרת לא אנושיים וחלאות אדם חלאות המין האנושי בחלאות כאלה לא ניתן לתת אמון ובטח לא לעשות איתם שלום השינאה שלהם כל כך שורשית שטנית ועמוקה שלא יעזור דבר אין לנו מה לצפות לשלום אמיתי ויציב בדור הזה ! כנראה בדורות הבאים ... תהליך השלום מת סופית ולמעשה מעולם לא היה באמת מהצד שלהם

ms2001

New member
אני מסתייג

כך לא נלחמים באויב!! החיילים הם האויבים של הפלסטינים וממשלת ישראל היתה צריכה למנוע אותם לכנס לראמאללה . כניסתם לראמללה לתוך הלווית אחד הנרצחים הפלסטינים וסבירת הפלסטינים שמדובר במסתערבים הביאה להריגתם בידי ההמונים. השיטה שבה הם נהרגו לא מקובלת עלי ואני מגנה אותה אבל היא באה אחרי 130 נרצחים פלסטינים שרובם ילדים וכתוצאה של זעם על הטבח שמבצע צה``ל בפלסטינים כל יום מאז פריצת שרון למסגד אלאקצא. אני קורא לממשלת ישראל לרסן את צה``ל ולעצור את מעשי הרצח שמבצעים החיילים בעם הפלסטיני כל יום כדי להרגיע את הרוחות ולהפחית את השנאה שהולכת וגדלה בתוך לבם של הפלסטינים והישראלים כאחד

amor

New member
מצד אחד מסתייג מצד שני מצדיק?

הסתייגות ממעשה זוועה שכזה צריכה להיות מוחלטת ולא על תנאי. הכניסה לרמאללה היתה טעות בדרך. האם פלסטיני שיטעה בדרך מותר לרצוח אותו ? מה הקשר למחשבה שמדובר במסתערבים? האם לא ניתן היה לבדוק את זה לפני ביצוע רצח? ומה הנימוק הדבילי על מסתערבים? ממתי מסתערבים נכנסים עם רכב ישראלי לשטחי הרשות? ההסבר שלך גרוע ולא במקומו.לא נראה כי אתה מגנה את הרצח באופן מוחלט וחבל. לגבי הפלסטינים שנפגעו , זההיה תוך כדי לחימה ולא ניתן להשוות בין זה לבין הלינץ` ברמאללה.

ms2001

New member
זו שואה בבני עמי

הילדים שנרצחו וטבח בהם צה``ל היו נלחמים??? הנימוק שלך הוא זה הדפוק כמו הנימוק של ראש הממשלה הדפוק אין כאן לחימה אלא יש טבח ורצח ושואה כמו השואה של היהודים באירופה,מישהו החליט להשמיד את העם הפלסטיני . על איזו לחימה אתה מדבר? האם אבן מול ירי חי זו מלחמה? האם חייל חמוש ומזוין בנשק נלחם בילדים שבידיהם אך ורק אבנים,נקרא שהוא לוחם? אין כאן היגיון בדבריך.האמת שכל העולם כבר ידע היא שישראל התחילה בהשמדת העם הפלסטיני מול עיני העולם כמו שהשמיד היטלר 6 מליון יהודים מול עיני העולם.אני מקווה שהשואה של בני עמי תיפסק מיד ע``י הצבא האכזרי הישראלי שנקרא בטעות ``צבא הגנה``היו צריכים לקרוא לו ``צבא תקיפה,טרור,הפחדה...`` אין כאן חוכמות:130 נרצחים פלסטינים שאין להם נשק אלא אבן ורובם ילדים מול 3 חיילים יהודים שהרגו אותם הערבים עקב זעם וכעס רב על הטבחים שעושה בהם צה``ל כל יום,וכל זה למרות שאני מגנה את השיטה שבה נהרג חייל אחד אתמול בראמאללה . אני מבקש ממך שגם אתה תגנה את מעשי הרצח הנוראי והטבח ההמוני שמבצע צה``ל בהוראת ברק ושרון בבני העם הפלסטיני ולגנות את פריצת שרון למסגד אלאקצא ולגנות את הירצחם של 13 ערבים ישראלים שרצח אותם צה``ל וכוחות מג``ב והמשטרה והאזרחים היהודים במדינה ``תוך כדי לחימה``.

adham272

New member
זה מישהו שחושב בהגיון

אני אומר לך שמה שאמרת זאת האמת ואם זה יקרה יהיה אחלה שלום

ms2001

New member
נכון

כל אללי חכיתו סחיח, אקרא מקאלי אללי ענואנו:סוף סוף עוד ערבי ישראלי בפורום אנא ערבי מתלכ מן עכא ובחב אערף תפאסיל ענכ אנא מחמד מן עכא ועמרי 23 בחב אערף ענכ אכתר ואהלן וסהלן פיק פי אלפורום מחמד עכא

adham272

New member
אסא בתשוף

אנא אסמי אדהם עמרי 14 שנה מן חיפה אסמע אנא מש אדר להדלול אל ענסרי לחאלי אבא סאעדני באני ארד עליהון טיב?

למעלה