הפתעות

n i v1

New member
הפתעות

שלום חברים מצאתי שני אתרים חדשים על מסע בין כוכבים ומדע בדיוני, אתםן מוזמנים להכנס. באחד מהם תמצאו טריילר "להחזיר את קירק"- זה קובץ של כמעט 17 מגה ששני בחורים הכינו על ההצעה להחזיר את קירק לחיים- יש שם המון אנימציית ושאר שטויות זה מאד יפה. כל הלינקים למטה

CaptainOok

New member
למה אני לא מצליח להוריד את הטריילר?

הקישור לא עובד... הוא מוריד לי איזה קובץ זיפ של 15kb...

לך לאתר של Bring Back Kirk

(זה שניב צירף בהודעה שלו) ותוריד ישירות. יש שם קישורים שעובדים. אגב, כתוב שם שאתרי הההודרה משתנים מידי יום ולכן לא לשלוח לאנשים קישור לקובץ zip, אלא לדף באתר עצמו. |שיעול שיעול|

n i v1

New member
כדאי לך ללכת לרופא

לבדוק את השיעול. משם הוא יתן לך הפניה לסנדלר.

DaHunter

New member
אנשים! מצטרפים למאבק!

הם צודקים! הרי זה לא ייתכן שקירק ימות! לא מקובל עלי! אני רוצה הפי-אנד! טרקים נאמנים! תציפו את פרמאונט במכתבים שיחזירו לנו את קירק לעוד סרט אחד עם סוף יפה ומכובד! !Legends NEVER Die!

HyperNovA

New member
רעיון מפגר אם אתם שואלים אותי...

הסרטון ממש מגניב ורואים שהוא מושקע, למרות שיש את הקטעים המגוכחים שם עד צחוק סוחט דמעות. אבל הרעיון די דבילי

DaHunter

New member
למה?

התסריט (או העלילה) שהם המציאו נראית מעניינת... כל הדורות, כל הסדרות, כולם ביחד מצילים את כרוה"א. דווקא אני הייתי רוצה לראות את זה. חוץ מזה, עוד לא ראיתי קרבות כאלה גדולים בטרק... יכול להיות מעניין..... תתמכו!

ליזידי

New member
למה?

אם טרומפלדור מת, מה הבעיה עם קירק? אם טוענת שאגדות תמיד מתות. ואם הן שמנות ורוצחות שירי מופת בדיקלום - מתקיים בהן הפסוק "ויפה שעה אחת קודם" דרבינו קישקעס.

למעלה