הפתעות ליום הולדת

דיינו

New member
אהם...אפשר להגיד עוד משהו? ../images/Emo9.gif

מקווה שאני לא מציקה - בנוגע לגן שעשועים - זו חרב פיפיות: אם אתם רוצים שילדים ישתמשו במתקנים, צריך להתמקם ממש ממש על יד, כדי שההורים יוכלו להשגיח על הילדים מהמסיבה עצמה. אחרת, עדיף להתמקם רחוק מהמתקנים ולא "לבנות" עליהם. כי אפילו ממרחק עשרים מטר אי אפשר לשלוח ילד בן שנתיים לבד למתקנים. ואז זה מתסכל נורא - הורים שנמצאים במתקנים בעצם מפסידים את המסיבה. ואם לסגור את כל בלגן היצירה - האמת, השנה זאת פעם ראשונה שטרחנו לעשות דבר כזה, וזה כי הילדים בסביבה שלנו כבר גדלו
ורובם בין גילי שלוש לשש (ועוד כמה גדולים ממש). האמת, ילדים עד גיל שנתיים לא צריכים עניין נוסף לדעתי מעבר לחוויה של להיות בחוץ ושל המסיבה עצמה (ובאמת בן השנתיים שלי הוא היחידי שלא התעניין בשום דבר ממה שהבאנו, ורק הסתובב והיה מבסוט). כתבת שיש גם כמה ילדים גדולים יותר, ובשבילם זה יכול להיות נחמד.

down under1

New member
צודקת במאה אחוז!!!!

אצלנו בפארקים יש שולחנות וכסאות וברביקיו מסודר ממש מסביב לגינות שעשועים. כשיש מסיבה אנשים מגיעים מוקדם לתפוס פינה כזו ואז ההורים יכולים גם להנות מחברת מבוגרים וגם לשמור על הילדים. איזה משחקים להביא? אם מתמקמים ליד המתקנים לא צריך הרבה. כדורים, אם יש שבבי עץ או חול אז דלאים וכפות יכולות לספק הרבה שעשוע. צלחות מעופפת. אוכלללללל מעסיק את כולם
קצת קשה לי לחשוב על משהו לגיל שנתיים. הרי כל כך קל לשעשע אותם בכלום אבל קשה להפעיל אותם למשחק מסודר. היתי נותנת משחק חופשי. אף הורה לבן שנתיים לא חושב שהוא בא לנמנם בפינה מתחת לעץ.. ואם את רוצה פעילות לילדים הגדולים יותר ביצירה. אתם כבר בחוץ הכי קל לתת לכל אחד דלי קטן ולשלוח אותם לאסוף עלים, חול, קליפת גזע ודשא ואז לתת להם בריסטול גדול ודבק וליצור קולאג' טבעי.

down under1

New member
זו האופנה בישראל

אצלנו זה ממש לא קיים. לא ראיתי או שמעתי על מפעיל בימי הולדת וכל מי שאני מספרת לו שזה מה שעושים בארץ מסתכל עלי המום. מקסימום מביאים טירה מתנפחת וזה כבר נחשב להורים משקיעים במיוחד. פארק, אוכל, כדורים.. פעילויות של בחוץ ודוקא לא יצירה שקטה של ציור והדבקות. הילדים והמבוגרים תמיד נהנים.

buba300

New member
../images/Emo6.gifכמה ימי הולדת כבר היו לו.

הוא בסך הכל בן 5. אני אישית, למשל, אם הייתי מתכננת חופשה אז בסוף היומולדת הייתי אומרת לו שזה מתנה ליומולדת. כי בגיל הזה כבר יש אופניים וכמעט כל צעצוע שהילד חפץ בו (גם אם לא אז בטח נקנה
). כדאי שתחשבו על משהו שהילד רצה ולא מומש. לא משהו גרנדיוזי. כמו למשל לקחת אותו לאיזו חוות סוסים באיזור זכרון יעקב, כי הוא ממש אוהב סוסים. לעשות פיקניק בחיק הטבע בדרך, לתת לו לרחוץ את הסוס וכו'. וכך הוא יראה שיש עוד המשך ליומולדת ועוד ציפייה. בהצלחה~~

אולי להכין משהו איתו?

אפשר להכין שוקולד בצורה על מקל. יש לקנות היום תבניות עם צורות במיוחד לזה, שמים על מקל, מקפיאים ל5 דק' ועוטפים בשקיות צלופן קטנות. אפשר להכין שיפוד מתוק וכו'.

Lali

New member
שני רעיונות...

הייתי לא מזמן ביום הולדת שבו המא הכינה המון עוגיות רגילות פשוטות. הילדים קיבלו כובעי טבחים וסינרים חד פעמיים וגם קרמים לציפוי. כל ילד קיבל כמה עויגות וקישט אותן - יצא מקסים!!! בסוף הם גם עבדו עם בצק סוכר. הילדים מאד נהנו, הבעיה היחידה שזה קצת מלכלך, אבל אם יש מרפסת או גינה אפשר לעשות את זה בחוץ. רעיון שני להפתעות - לולי קיבל לא מזמן צעצועי אמבטיה משפריצים, הבנתי שקנו את זה בשוק האיכרים בירושלים וכבר הזמנתי עוד - צעצוע אחד עולה 10 ש"ח ו - 5 עולים 450 ש"ח. מדובר בצעצועים קטנים בצורות של כל מיני חיות, הם נורא חמודים ולולי מאד נהנה לשחק איתם באמבטיה וגם לאכול אותם... הם עשויים מפלסטיק גמיש שמותר להכניס לפה...

כמה רעיונות מהדברים שהביאו אצלינו בגן

- תמונות מסול - כוס עם קש (לבנים כוס ספיידרמן, לבנות כוס בראץ) - צלחות מותגים מפלסטיק (לא אלה שמוכרים בסופרים) - משקפת - סל קטן - מדבקות - כלי כתיבה (סרגל / מספריים /עפרון...) - אקדח מים - סט קטן לים - כפפות (קיבלנו בחורף) - בלון - יצירה בחול צבעוני ועוד. לא זוכרת.

הבלדרית

New member
ואצלי אני מתכננת יומהולדת במשחקיה

לבן 3 בפ"ת,ללא מפעיל אלא המשחקייה עצמה היא האטרקציה (1000 ש"ח הם דורשים) ומתוך השעתיים שמוקצות לאירוע (יום שישי 16:00-18:00) ,יש טקס 20 ד' שכולל כיבוי נרות על העוגה,שירים וכו'.יהיו עד 35 ילדים בטווח גיל 2.5-4 עם הוריהם כמובן.שאלתי: המקום עצמו מספק בקערה אישית לכל ילד את הכיבוד, האם בכלל צריך והאם מספיק לתת לכל ילד שהשתתף בסיום האירוע שי כמו אקדח בועות סבון/עפיפון (עולה לי 5 ש"ח ההפתעה לכל ילד מכפר העשועים ואם משהי מכירה מקום זול יותר במחיר ,אז מאוד אשמח להכוונה), והאם יש צורך להוסיף שקית ממתקים הביתה או קרבו/גלידה חמה? אגב האירוע המתוכנן למי שמכירה יהיה במשחקיית צעדים בפ"ת ואם מישהי היתה שם באירוע יומהולדת או ערכה כזה ,מאוד אשמח לשמוע האם שווה והאם הילד וההורים היו מרוצים מהתמורה.עוד לא סגרתי איתם,אז זה הזמן לפידבקים לכאן או לכאן.אני בכל מקרה אלך להתרשם במו עיני מאירוע לפני שאסגור. תודה מראש על המענה.

יקר !!!!

ועוד כמה נקודות: - ההפתעה מיותרת לדעתי. - צריך לדאוג גם לכיבוד להורים. - השעה ספציפית אצלינו גם בעייתית. ביום שישי עד שאנחנו חוזרים מהגנים, עד שמכינים ארוחת צהריים, נחים עוד כמה דקות ורק אז משכיבים. בקיצור אין מצב שאנחנו מצליחים להגיע ב 16 לשום מקום ביום שישי.

הבלדרית

New member
אז עדיף בשבת באותן שעות?

למה אני צריכה לדאוג לכיבוד (מלבד שתיה כמובן) להורים לאירוע שנמשך שעתיים והוא מבחינת זמני ארוחות, אם ניכנס לזה ,בן ארוחת הצהריים לארוחת הערב?.....מה פיספסתי?...

מפני שהם אורחים שלך כמו הילדים

ולאף אחד לא נעים לשבת ולראות אחרים אוכלים בלי לאכול בעצמו. גם ההורים אוהבים לנשנש וזה מגרה ולא נעים. הם לא יקחו מהצלחת של הילד שלהם, בכל זאת, כי מי גוזל אוכל מהילד שלו, אבל זה קצת מאכזב. אם ההורים לא מוזמנים והם על תקן נהגים בלבד, אז מילא. אבל אם הם צריכים לשבת שם כל האירוע... אני הייתי דואגת לקצת אקסטרות גם בשבילם. אלא אם כן הכיבוד זאת עוגה שחותכים ומחלקים לכולם וזהו. בתור הפתעה הייתי מכינה שיפוד מתוק וזהו. הפתעות במחיר 5 שקלים ל-35 ילדים זה המון. במיוחד כששילמת 1000 שקל למקום.

down under1

New member
אם הית מזמינה אליך הביתה בלי קשר ליומולדת

באותה השעה, הית נותנת רק שתיה או מציאה גם משהו לנשנש. אותו הדבר ואפילו יותר. הם אורחים שלך, הם טורחים ובאים ליומולדת שאת ארגנת. הם קנו מתנה, מסיעים את הילדים, ונשארים לשבת ברעש וההמולה. לא מגיעה להם יחס של אורחים? את לא צריכה לדאוג להם לארוחה של 3 מנות אבל בהחלט לכיבוד בסיסי.

למעלה