הפתעות? חלק ב' http://www.myspace.com/giladsegev
S shilgiah New member 28/12/07 #7 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאם יש לו אני גם פותחת..../images/Emo3.gif
מ מורי לנצח New member 28/12/07 #8 ראית מישהו לאחרונה שאין לו ? עו בעברית לא מתחמקת, כן יש לגלעד פייסבוק .
א אני רואה כפול New member 28/12/07 #11 אפרופו.. [סתם, האמת שזה ממש לא אפרופו] ראיתם איך עילי [שיואו-כפרה-עליו-שיעשה-לי-ילד] הודה לגלעד בטקס עמ"י כשהוא ורן [ע"ע סוגריים קודמים] זכו בשיר השנה?
אפרופו.. [סתם, האמת שזה ממש לא אפרופו] ראיתם איך עילי [שיואו-כפרה-עליו-שיעשה-לי-ילד] הודה לגלעד בטקס עמ"י כשהוא ורן [ע"ע סוגריים קודמים] זכו בשיר השנה?
S shilgiah New member 30/12/07 #14 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifקראתי על זה באינטרנט במקרה.. ובזכות זה נכנסתי לפה לבדוק אם כתבתם על זה משהו וראיתי את ההודעות על ההופעות וההפתעות.. איזה כיף זה! [למרות שלהופעה בחמישי אני בטח לא אגיע.. ].
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifקראתי על זה באינטרנט במקרה.. ובזכות זה נכנסתי לפה לבדוק אם כתבתם על זה משהו וראיתי את ההודעות על ההופעות וההפתעות.. איזה כיף זה! [למרות שלהופעה בחמישי אני בטח לא אגיע.. ].