הפתעות חדשות!

Nir5L

New member
מי שמעוניין בתמונות..

מי שמעוניין בתמונות המקוריות לאתרים שלו. שיבקש ממני או שיתן קרדיט או משהו.. זה לא נחמד שאני מעלה תמונות ואנשים לוקחים אותם ישר לאתרים.. אם זה נגיד פוסטרים או משהו שיש לכל העולם אני לא שם כתובת.. אבל שזה משהו שאני משיג לבד.. ולקח לי זמן.. אני שם את השם שלי :)

barmiz

New member
ניר

בבקשה תשלח לי את התמונות בלי השם שלך... (זה לשימוש פרטי בלבד חחח)

Nir5L

New member
אגב אמא שלי..

היא הזמינה לי כרטיסים ל"עלי באבא".. אני לוקח את הבני דודים שלי :)

תןדה על התמונות ניר! אנשים לידע

כללי- היום אבי היה במשרד הכרטיסים לברר על ההצגות. אז ככה- המחירון והכרטיסים יגיעו בשבוע הבא ככה שעדיין אי אפשר לקנות כרטיסים לחלק מההצגות.

barmiz

New member
הכרטיסים

"לאן" מתחילים למכור כרטיסים ביום רביעי והם מוכרים לפסטיגל ותום סוייר. ל"ספיד וגלגלי הקסם" יתחילו למכור שבוע אחרי (יום רביעי 19.11). אבל הכרטיסים נורא יקרים אז כדאי להשתמש בהנחות. על ההנחות פירוט בהודעה הבאה.....

barmiz

New member
ההנחות...

הנחות: "עלי באבא וארבעים השודדים" הנחות בישראכרט ומבצע אגד. "תום סוייר והאקלברי פין" הנחות בישראכרט וביס. "ספיד וגלגלי הקסם" הנחות בישראכרט וועדי עובדים. "פסטיגל סובב עולם" בישראכרט ומבצעים בטלוויזיה. כמו כן, כשעושים מנוי לעיתון אז מקבלים כרטיסים, בשעשועונים בטלוויזיה וכאלה.

barmiz

New member
באינטרנט

לפסטיגל, עלי באבא וספיד אנו יודעים שיהיה אתר אינטרנט. אבל מיוכלמן אשר פרידמן נמסר שלא הוקם ולא יוקם אתר אינטרנט למחזמר, יש לי רעיון: בואו נקים אנחנו בפורום אתר מעריצים? מה דעתכם?

Nir5L

New member
אמממ בר

אני בימים אלה עובד על אתר למחזות זמר של חנוכה.. שהדגש בו יהיה על המחזות זמר שלה השנה אבל יהיה בו מידע רב על מחזות זמר ופסטיגלים משנים קודמות , על במאים מפיקים וכל הצוות של מאחורי הלקעים, יהיו בו שירים להורדה, ספיישלים, חידונים על פרסים (כן כן פרסים שווי ערך) וגם מידע על מחזות זמר מברודווי :) האתר עתיד לעלות שבועיים לפני חנוכה :*)

Nir5L

New member
אני רק..

מקווה שהכל יסתדר לי :) והתוכניות שלי יצליחו... אם מישהו יהיה מעונין לעזור באתר.. בלהביא חומר.. בלעדכן.. בכל דבר שקשור אני אשמח מאוד. וברור שהוא יצויין באתר :)

Nir5L

New member
בקשר להנחות..

כתבת שלעלי באבא יש הנחה מאגד.. לא התבלבת עם רכבת ישראל? או שגם לאגד יש מבצע?

barmiz

New member
.........

לא התבלבלתי יש הנחות גם לרכבת וגם לאגד, היום כשנעסתי ראיתי אוטובוס של אגד, ותמיד בבג'ז של האוטובוס הם מדביקים פרסומות של מבצעים של אגד, והיה כזה של עלי באבא, במהירות של מכונית לא הספקתי לראות מה כתוב. (יהיה בטח עוד כמה ימים באתר של אגד). והייתי שמח לעזור באתר בכל מה שאני יכול:)

barmiz

New member
יס

yes הטלוויזיה בלווין. שנה שעברה הם עשו מבצע שקונים 2 כרטיסים לקטנטנות במחיר מוזל ומקבלים פוסטר חתום ופגישה עם נדיה וסבסטיאן. השנה הם יעשו משהו דומה עם תום סוייר והאקפין.

למעלה