הפתעה?

קינגית7

New member
הפתעה?

מה דעתכן, אולי נכין כולנו הפתעה לסקאלי? לא ידעתי מה בדיוק, אני רוצה שתעלו רעיונות. המגבלות שלנו הם כמובן המגבלות הוירטואלים. אני חשבתי על משהו "רגיל" אבל נעים, כמו ברכה קטנה שכל אחת תכתוב או תצייר ב"צייר" שיש לכולנו בWINDOWS, כי זה הכלי הכי פשוט ואז, אם MEWITHOUTYOU תסכים, כי נראה לי שהיא בטח מכירה את פוטושופ, לערוך את זה לקובץ אחד של מעין גלויה שתכיל את כל הברכות? מה דעתכן? יש מצב לארגן את זה?

MeWithoutU

New member
וואיייייייי...איזה רעיון מדליקקקקק

כן!!!ברור שאפשר... שכל אחת תכתוב משהו קצר (שורה או שתיים) אני אחבר הכול ויעשה ברכה יפה בפוטושופ אם מתאים לכן... או שבמקום שכל אחת תכתוב משהו לבד...אז אפשר שביחד נחליט על מה לכתוב בברכה...ברכה מכולנו... שיאו איזה רעיון מצוין! את פשוט מעולה!!!

MeWithoutU

New member
אני בעניין...וגם...

אם בסוף הבנות בפורום ירצו להכין את הברכה... אז כמובן שתגידו לי איך בערך אתן רוצות שהברכה תיראה (ציורים וקישוטים למיניהם) וכו'... אם מישהי רוצה משהו מיוחד או לא יודעת מה...(=

קינגית7

New member
מעולה!!!!!!!!!!!!!

תודה Mewithoutu, אז בואו נתחיל! אני הייתי רוצה לכתוב ככה: סקאלי היקרה, רק כדי שתדעי שגם כשאת בחו"ל, מחכות לך בבית בנות המשפחה הוירטואלית שלך! שלך, קינגית7

efratushb

New member
ברכה לסקאלי...

סקאלי יקרה... תודה שאת אוספת אותנו לחיכך.
ונותנת תמיד את הכל מעצמך
תודה על האזן הקשבת.
והעיצות הרגישות שאת מנדבת|
תודה על הבית החם שלנו הענקת
ושמחים מאוד שאלינו חזרת...
בהערצה אפרתושששששש

קינגית7

New member
איזה יופי של ברכה!!!

אפרתוש, את כל כך חמודה ואפילו עשית את זה בחרוזים. זה ממש חמוד!! טוב, בינתיים לא הצטרפו עוד בנות לשרשור, אבל יהיה בסדר, ניתן להן כמה ימים כמו שג'ולי כתבה.

efratushb

New member
היי בנות...

קינגית, אחלה רעיון אני בעד... ו... ג'ולי אחותי הקטנטנה מה שלומך מתוקה שלי?

MeWithoutU

New member
אפרתוש מותקקקקקקקקקק

אני בסדר גמורררררררר... הסדר היה פשוט מ ד ה י ם...ממש נהנתי(((= עשיתי אצל דודה שלי... וגם בני דודים שלי באו...הראשון בא עם ארוסתו... ובן דוד שלי השני עם אישתו (נשואים טריים)...הזכרתי כבר שאני והוא התחלנו להיות בקשר ממש טוב?!?!בגלל זה פעם ראשונה שמחתי לבוא לסדר... קיצור היה ממש כייפי... לפני כמה דקות סיימנו... ועכשיו אני אצל החבר...(= מה איתך??????????????????? מה שלומך? איך העברת את הערב הזה?

efratushb

New member
אחות קטנה ומקסימה...

שמחה לשמוע שניהנת באמת שמחה בשבילך. גם אצלינו היה נחמד מאוד אספתי את כל הקשישים
וגם את אחותי הגדולה והיה נחמד מאוד וטעים מאוד ותיכף יש לי סיבוב נוסף לארוחת צהריים כי נישאר מלא מאתמול...

MeWithoutU

New member
אפרתוש אחותי הגדולה והיקרה...

שמחה שגם את נהנת
ושיהיה לך בתאבון...

לסקאלי !!!

נכנסתי לפורום במקרה,אולי קצת בשביל אפרת, אך הנה,מול מילותיי,,,במלוא הדרך הופעת. תמיד עיצה טובה,רכה ומלטפת תמיד במוכנות ,עם אוזן הכי קשבת.... תודה לך סקאלי יקרה על כל הנוכחות שלך, איתך הכל יותר טוב,גם אם לעיתים רע.... תודה.תודה. ריקי-דודה של גיא,אחות של אפרתו'ש. 3.4.2007

הנה הברכה שלי...

סקאלי... רוצה רק להודות לך שוב על הבית הוירטואלי החמים שהקמת לנו, בו כל אחת רצויה ומתקבלת בברכה, בו אין חובת נוכחות, בו אין צורך בהתנצלויות... אני חושבת שבחרת בדרך נפלאה להנציח את זכרה של אמך ולהמשיך בצעדיה... אוהבת אותך מאוד מאוד

MeWithoutU

New member
../images/Emo70.gifמחר אני עושה...

את הברכה... ואשלח לכן לראות לפני תגידו מה דעתכן ואם יש מה לשנות...

למעלה