אעאעאעאע
E esterosh New member 2/12/06 #27 כן אבל זה פחות מענין את הקטעים האלה אני ישר ישים באלבום כי אני כבר מתחרפנת.... חחחחחחחח
E esterosh New member 3/12/06 #36 לאהוב!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif זהו נגמר.... היה קצת מעייף... אני אשים את כל התמונות גם באלבום...עפתי לראות מועדון לילה.... לילה טוב לכם....
לאהוב!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif זהו נגמר.... היה קצת מעייף... אני אשים את כל התמונות גם באלבום...עפתי לראות מועדון לילה.... לילה טוב לכם....
0 0ליוש0 New member 3/12/06 #37 תודהההההההה../images/Emo99.gif איזה תמונותתתתתתת במיוחד ה-3 וה 4 מהסוף שרואים את החולצה הורודה
E esterosh New member 3/12/06 #39 בגלל זה השארתי אותם לסוף... האמת שרצתי יותר תמונות עם החולצה הורודה אבל זה לא יצא אז נסתפק בתמונות האלה , בגדול כל התמונות ממש יפות וגם התמונה של עפר ומלי ממש יפה!!! בקשהההההההההההה
בגלל זה השארתי אותם לסוף... האמת שרצתי יותר תמונות עם החולצה הורודה אבל זה לא יצא אז נסתפק בתמונות האלה , בגדול כל התמונות ממש יפות וגם התמונה של עפר ומלי ממש יפה!!! בקשהההההההההההה