~הפתעה~

~הפתעה~

אניייייייי חוזרת חחחחחח ... הרבה דיברו אית ונתנו לי ת'לילה לחשובב אז כןןן החלטתי לחזור לתפקידיייי ... אבל עם מלא רעיונות איך להחזיר את הפורום לקדמותו ... אם לא הולך לי אני פורשת ככה שהכל תלוי בכםםםםם תעזרו לי ואני אדע כבר איך להחזיר א תהכל לקדמותו אני רק עוברת ביום חמישי את הבגרו תבמתמטיקהההה וכולי שלכם!!!!!!! התגעגעתי המוןןן תודה לתומכים ולמשכנעים חחח אני אל אנקוב בשמות!! מקווהה שהתגעגעתם!!!!!!!! יום קסום לכולם!! אוהבת המון.. דיקלה

ישש יופי !

מיכאל162

New member
אני שמח אבל תנאי שאת מציבה..

לא בטוח שיצליח אני מקווה שכן בכל אופן אני שמח שהשכל הישר ניצח בסופו של הדבר והבנת שעזבתך תגרום לרעידת אדמה בפורום שהיה מביא לקריסתו וכל מה שנעשה עד כה היה יורד לטמיון. בכל אופן אפשר לחשוב על התאריך ה 9.11 כיום שיכול לגבש את הפורום מחדש ולהחזיר אותו למה שהיה באותו התאריך בשנה שעברה. אני מציע שכבר תפרסמי את התוכניות שלך כבר כעת כדי שנוכל להתחיל לעבוד ושנוכל להגיע לתאריך ה 11.9 במצב טוב.

אני שמחהה נשמתייייי!!!!=)

הפורום ת'אמת שונה בלעדייך ..וכמובן שאת מומחית מדהימה חח אז תישארי כאן לעדדדד!!!!! פורם מאיה בוסקילה-->שליטה!! יאללה עכשיו שיחזרו השניים שעזבו והכל יהיה בסדרר...!!!! דיקוש אוהבת אותךךךךך!!!

ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

שמחה שהחלטת לחזור! ואל תדאגי, לפי מה שראיתי כולם רוצים שיהיה פה יותר כיף!!!

דיקה אין לך מושג כמה שימחת אותי

אני ממש ממש שמחה שהחלטת לחשוב ,עשית את הבחירה הנכונה!!!!! גם לי יש יום חמישי בגרות במתמ' שיהיה לך המון המון בהצלחה וגם לליאת המון בהצלחה!!!!! שיהיה לכולם יום מהנה!!!

יששששש דיקוש מאמיייייייייי

יופי אני שמחה שהחלטת לחשוב על זה לחזור לפורום.... נהדר שיש לך רעיונות להחזיר את הפורום לקדמותו כמוש היה לפני הרבה זמן וגם שיש לך רעיונות וכולנו נעזור לך להרים אותו על הרגליים אבל כל זה רק אחרי שתעברי את הבגרות במתמטיקה ושיהיה לך בהצלחה.... אוהבת אותך המון ,הגר

חחחח טנקיווווו

תודה לכולםםם העלתם לי חיוךך ואתמינו לי שהייתי זקוקה לזה עכשיו!! אני קמווה שעשיתי החלטה נכונהה אוהבת אתכולכם.. ! תודהה!! והתוכנית זה תהליך שאני הולכת לבצעעע חכו עד חמישי!! וחנוש בהצלחה גם לך!! יהיה טובב ;) נדבר יום חמישי כנראההה אוהבת , דיקלההה

למעלה