הפתעה

habubnik

New member
הפתעה

זוגי אירגן לי היום בצהריים הפתעה - רכיבה זוגית רומנטית לאור השקיעה על חוף הים (על סוסים), ולאחר הרכיבה, כשחשבתי שהולכים הבייתה, פתאום הפתיעו אותי בארוחה לאור עששית על גבעה הצופה לים עם יין, גבינות ולחמים. היה כיף!

איזה כייף - כל הכבוד

מגיע לך ואת יודעת איך הולך להיגמר הערב ?????????????????????

ShirShir

New member
../images/Emo99.gifיו.....איזה כיף!!../images/Emo45.gif

כל הכבוד לו על היצירתיות והיוזמה. תוכלי לפרסם כאן או לשלוח לי במסר המלצות איפה זה התקיים

habubnik

New member
למה לא פה? זה אמנם לא צימר

אבל זה אותו עיקרון. המקום נקרא בשם המקורי להדהים "החווה". בד"כ המקומות האלה מוציאים לי את החשק לחיות, שלא לומר לרכב, בגלל הצורה שבה מחזיקים את הסוסים. אבל שם זה לא היה המצב. באמת מקסים שם. ורוב הסוסים נראים טוב. המקום נמצא בחבצלת השרון. על גבעה המשקיפה לים. פשוט תענוג.

s h i r k u s h

New member
וואו איזו הפתעה מקסימה ורומנטית ../images/Emo9.gif

איזההההההה כיףףףף!!! בטוחה שכל הבחורות הולכות להוציא להדפסה את ההודעה הזאת ולהראות סתם ככה במקרה לבני זוג שלהם

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif שרק ימשיך ככה...

ותגידי, מה שמת לו באוכל שהופך אותו לכזה רומנטי? גם אני רוצה

habubnik

New member
באוכל?? גברת, זה לימודים קשים

הוא בחור ממש רגשן ומאוד רומנטי בליבו, אבל היישום עצמו קשה לו. אני מלמדת אותו כל הזמן איך לשכלל את אומנות היישום. אבל את צריכה לראות איזה ברכות הוא כותב לי....

Miss Shmelo

New member
חח™ח–ח” ח›ח™ח£ חח ח—ח‘ח•ח‘ח ח™ח§ח™ח×

חח ח™ ח‘ח”ח—חח˜ ח™ח›ח•חח” חח”ח¨ח’ח™ח© חח× ח”ח›ח™ח£ ח©ח‘ח”ח₪ח×ח¢ח”! חחח—חח× חח ח¨ח§ ח”ח₪ח×ח¢ח•ח× ח›חחח” ח‘ח—ח™ח™ח. ח‘ח”ח–ח“חח ח•ח× ח–ח• חח•חח¨ ח©חח•ח חח₪ח•ח¨ח•ח, חח ח™ ח›ח•ח×ח‘ח× חח”ח ח™ח™ח“, ח”חח—ח©ח‘ ח—חח” ח•ח חח¦ח חח¦ח ח”ח˜ח›ח חח™ (ח—ח‘ח¨ ח©חח™). חח ח“חח’ח”, חח ח™ חח×ח¢ח“ח›ח ח×. ח©ח™ח”ח™ח” חח›ח ח©ח‘ח•ח¢ חח§ח¡ח™ח, חח×ח•ח§ח•ח×. ח’ח‘ח¨ח× ח©חחח•.

למעלה