הפתעה אני כותבת בעברית עברית אמיתית (לא השטות שניסיתי עד עכשיו) אז איזה מתכונים רציתם
I Iris G New member 19/6/01 #1 הפתעה אני כותבת בעברית עברית אמיתית (לא השטות שניסיתי עד עכשיו) אז איזה מתכונים רציתם
I Iris G New member 19/6/01 #5 beagle ביקשה בוריטוס זה הדבר הראשון שאקליד. בעוד כמה שעות (כשתהיה על ידי חוברת המתכונים המרוטה) מעניין אם עכשיו תעבוד גם תוכנת המטעמים
beagle ביקשה בוריטוס זה הדבר הראשון שאקליד. בעוד כמה שעות (כשתהיה על ידי חוברת המתכונים המרוטה) מעניין אם עכשיו תעבוד גם תוכנת המטעמים
א אמא של צליל ואופק New member 19/6/01 #4 מזל טוב!!! המקלדת היגיעה ליעדה? *איזו אחות מקסימה יש לך....
ש שומשום New member 19/6/01 #7 איריס-איזה כיף!! תשלחי לי דואר לכתובת המצ``ב. המחשב בבית צולע ולכן לא יכולה להתכתב איתכן כמו תמול שלשום. מחכה למיכתב [email protected] יכולה לקרוא בעברית אבל לא לכתוב בעברית. כמובן ההודעה הזו היא לנופר30.. ולעוד מי שצריך מיכל
איריס-איזה כיף!! תשלחי לי דואר לכתובת המצ``ב. המחשב בבית צולע ולכן לא יכולה להתכתב איתכן כמו תמול שלשום. מחכה למיכתב [email protected] יכולה לקרוא בעברית אבל לא לכתוב בעברית. כמובן ההודעה הזו היא לנופר30.. ולעוד מי שצריך מיכל