הפתעה!!!

SlamminDino

New member
הפתעה!!!

השיר I'm With you של אווריל לאבין בצורה שמעולם לא ראיתם. פשוט מצויין!! חבר'ה, למי שיש את השיר שישים אותו ולמי שאין שיוריד עכשיו מקאזה. מופע קריוקי מדהים!! נא לא להתסכל לפניי שמפעילים את השיר.. זה אמור לבוא ביחד עם ההאזנה.

Blood

New member
מדהייייים דינו. רק השיר לא משהו ../images/Emo13.gif

SlamminDino

New member
אמורים לשמוע את זה עם השיר ביחד..

כדי שהאפקט של הקריוקי עם התמונות ייכנס להשפעה!! דרך אגב- זה אמור להיות תרגיל שיווק לפורום והשיר הזה של אבריל מופיע ב אם טי וי כבר כמה שבועות וכל העולם מכיר אותו. תצפו לשירים נוספים של גאנס אנד רוזס וכאלה!! אני לא מכיר את כל השירים שלהם לכן מי שרוצה לעשות דבר כזה בהחלט מוזמן. זה לא קשה, רק צריך לבחור את התמונות ואותם לקחתי מהגלרייה של אתר ה MLB שם יש ארכיון של העונה הזאת ועונת 2002 במלואה! לכל יום יש עשר תמונות די טובות כך שיש מבחר רציני ואיכותי.. עושים את זה עם קודים פשוטים של מה שנקרא HTML -- תאמינו לי, להברון יודע הרבה יותר על זה ממני.. מי שרוצה לדעת איך עושים ואיפה, יכול לפנות אליי במסר ואני מאוד אשמח לענות כמובן!! By the way-- שמתם לב שאני לא שם תמונות לאחרונה? זה בגלל שמתי שיש תמונה, הכתוב מופיע בשורות כאלה בצד ואני פחות אוהב את זה. פעם לא היו את הפרסומות האלה בצד ולא היה את הבעייה הזאת!! זה די מעצבן למען האמת...

LeBronJames

New member
אין לי בעייה לעשות משהו

ומאחר שאני לא הולך לישון היום ( עינייני מתח ולייקרס..) איזה שיר טוב ירגיע אותי (
לייקרס).. רק שמה שאני הולך לעשות הולך להיות בטריפוד כלינק ולא פה בפורום כי אין לי מושג איך עושיפ פה מאמר..

למעלה