הפתעה?

אסִי

New member
הפתעה?

רוני לוי חזר יומיים לפני הזמן מברזיל ונחת היום בארץ בשקט. נכון לעכשיו אף אחד מתוך הקבוצה לא יודע דבר וחצי דבר על החתמה כלשהי של שחקן זר. רוני לוי לא עונה לטלפונים של אף אחד מאז הנחיתה, מבקש מכולם להירגע ולהיות רגועים, ורוצה לדבר רק עם יעקב שחר לבד. החתים זרים? אף אחד לא יודע. קשיים בהחתמת הזרים? רוני לוי לא מדבר. לא החתים אף שחקן זר? רוני לוי שותק. לזרוק עצם לתקשורת? הוא לא זורק, רק מצהיר שיהיה בסדר ושאסור לאוהדים לדאוג. בינתיים רוני לוי מבטיח להחתים שלוה-ארבעה שחקנים, מתוכם לפחות שניים הם זרים מדרום אמריקה. מברזיל הוא אמר שהייתה לו התקדמות כלשהי במו"מ איתם... אבל רוני לוי שותק. מה יהיה? הפתעה. או כזאת שהכין קונדסוני מהדרדסים שמתפוצצת בפנים או מלאת שוקולדים מהדיוטי-פרי ועם שניים או שלושה זרים חדשים. בינתיים אף אחד לא יודע מה רוני לוי הביא איתו מדרום אמריקה, אם בכלל, וזה קצת מדאיג...

Benn Is Kane

New member
זה יותר מעצבן ממדאיג.

הקבוצה כבר שנתיים לא מבינה למה המנויים לא נחטפים ולמה הקהל לא מגיע למגרשים, ולמה האוהדים פה ולמה האוהדים שם, ולמה האוהדים לא מעודדים, ולמה האוהדים לא קונים חולצות, ולמה ולמה ולמה. הם צריכים להבין שזה שרוני לוי שומר את השמות לצעמו, ושומר את ההחלטות שלו לעצמו, וששחר לא מספר לאף אחד אם הוא רוצה את רוסו או לא, ואם הוא עומד להחתים את גולן או לא (עכשיו זה מאחורינו, וטוב שכך, אבל לפני זה אף אחד לא ידע מה הולך שם באמת), ואם לוי רוצה את קדוסי או ששחר רוצה את קדוסי, ועכשיו לא ברור אם עזרן יגיע או ילך לחו"ל, ושום דבר כבר לא ברור בקבוצה הזו, וכל זה ממש ממש לא עוזר לאוהדים, וזה ממש לא גורם לאוהדים לקנות מנויים. האוהדים צריכים שמות, צריכים הצהרות כאלה ואחרות (ולא "הקבוצה חזקה, נביא 3-4 שחקנים", כי אנחנו ראינו כמה הקבוצה הזו חזקה שנה שעברה), והכי חשוב - שיתחילו לעבוד. אני לא מבין מה זה הסחבת הזו עם רוסו, למשל. רוני לוי רוצה אותו. למה שחר לא מחתים אותו? בגלל שהוא עשה לו איזה תרגיל לפני שנתיים? שיתגבר על זה... מה יותר חשוב, האגו של אדון שחר, או הקבוצה? אני תמיד תומך בקבוצה הזו, והינה, אפילו אחרי כל זה, שלא החתימו אף שחקן עד עכשיו (סליחה רוני גפני), בזמן שהפועל ת"א מתחזקת, ובית"ר ירושלים קרובה לסיכומים עם עידן טל, חדשתי את המינויים שלי ושל סבא שלי, אבל מה שקורה פה העונה זה פשוט ביזיון. אני מת לאכול את הכובע בסוף, ולראות פה קבוצה באמת חזקה, עם זרים איכותיים וישראלים מהרמה הראשונה, אבל לא נראה לי שנראה את זה. שחר הולך על עוד עונה חסרת תארים, וזה מעלה לי את העצבים. חזרני אמר שחיפה תמיד צריכה ללכת על האליפות... כמו שחיפה נראת היום, היא תלך, אולי, על המקום לגביע אופ"א, מהמקום השלישי.

לא הפתעה ולא נעליים, אם הוא היה סוגר עם

שחקנים כבר היית יודע על זה עוד שהוא היה בברזיל....אוהדי מכבי חיפה תכינו אתכם לאחת העונות היותר גרועות שהיו לנו ב10 שנים האחרונות.....

לדעתי

אם הוא חזר מוקדם זה אומר או שהדברים הסתדרו מהר מהצפוי או שהוא הבין שאין מה להישאר ואף אחד לא בא משם אני הולך על האפשרות הראשונה ועדיין השאלה את מי מביאים

למעלה