הפתעה.

../images/Emo12.gif

לא, כבר אמרו לך שאת האדם המוכשר ביותר בעולם, נכון
זה לא חוקי..
יו.. זה כ"כ יפה.. [אגב, כאן הכתב שבו כתבת את ה"מאיר בנאי" יותר יפה מהכתב שהשתמשנו בו לסקיצה של העמוד הראשי..
] תבורכי
והמשיכי, כדי שגם כאן תהיה גלריה..

אגב, כשאתם מסתכלים

תלחצו על התמונה ותגדילו אותה כי אחרת לא רואים כלום מלבד רקע שחור, תמונה אחת שלו ואת שמו.. יש כאן עוד כמה וכמה אלמנטים
כמו שרק מיכלי יודעת לעשות

עוד הפתעה.. ../images/Emo3.gif

אמנם לא אני עשיתי אבל אני חושבת שצריך לאמץ את השלט הזה לפרסום כל ההופעות..
אגב, זה פרסום להופעה שמתרחשת ברגעים אלו ממש בקיבוץ דן..
וכל הערב ניסיתי להבין איפה הייתי אמורה להיות עכשיו..
[יוסי, אתה שם
] בכל אופן, אני אהבתי את זה..

yosil24

New member
אני כאן.

ויתרתי על הנסיעה הארוכה - שעה וחצי מביתי. אגב, שלט הפירסום מופיע מעל כשנה בפרסומי ההופעות של מאיר. זה החל כאשר מאיר החליף את להקתו ויצא לדרך חדשה/ישנה.

בהופעה האחרונה שהייתי בה

[לפני שבועיים] השלט הקודם עדיין היה תלוי
ורק החליפו בו את שם המתופף אם אני זוכרת נכון.. אבל כנראה שלא..

yosil24

New member
בהופעה שהיינו בבארבי כפ"ס

בנובמבר, הפרסום הזה היה תלוי בחוץ. אגב, הפרסום הזה שנעשה ע"י יועצי תדמית ושיווק ופורסם לראשונה לפני ההופעה בצוותא, ת"א, יוני שעבר. זה מעלה את העובדה, שבשנה שעברה הופיע מאיר 3 פעמים בצוותא, ת"א ואילו בשנה האחרונה הוא לא עשה זאת אף לא פעם אחת. מעניין...

מעניין ומבורך לטעמי..

צוותא, שוב לטעמי, בנוי יותר כבית קולנוע מאשר כמקום של הופעות.. כולם עושים מהמקום הזה מעין אידיאל אבל יש שם אווירת קולנוע.. אפילו הכסאות מסודרים כמו בקולנוע..
אני אישית חושבת שזה לא מקום טוב להופעות של מאיר. מאיר נדלק עם קהל פעיל ומפרגן והאווירה בצוותא, לטעמי, לא ממש מאפשרת כזה דבר.. אמנם הייתי במס' הופעות שלו שם שהיה שיתוף פעולה ואנשים שרו איתו והכל אבל בכל זאת הייתה חסרה לי מן החמימות של המקומות הפתוחים יותר.. [לא בהכרח קטנים יותר אגב, אני לא חושבת שצריך להשאר במועדונים קטנים, ההפך הוא הנכון.. קיסריה לדוגמא זה מקום מעולה
] בכל אופן, אני על הצוותא לא מתה.. ולטעמי ההופעה הכי טובה שהייתה לו שם היא ההופעה מ-2004 ששודרה ברשת ג'.. ושוב, מבחינתץ אווירה היו הרבה הרבה יותר טובות אבל מבחינת הביצועים והעיבודים זה היה משהו מדהים או לחלופין ההופעה מ-1988 שמשודרת עד היום בביתי מאלבום ההופעה החיה אך לצערי לא נכחתי בה.. הייתי בת 3..

yosil24

New member
מסכים איתך.

אגב, שנת 1988 הזכירה לי את האירוע, כאשר הלכתי עם אימי ואחי להופעות שהיו בטכניון, בחיפה בו הופיעו משינה וגם... מאיר בנאי. כאשר התחיל להופיע שם מאיר, אימי אמרה לנו "בואו ונלך". לא התנגדתי. מאז כך הסתבר השתנו הדברים.

ח ל ו ן

New member
מיכל זה פשוט יפהפה

הצבעים מקסימים, העיבוד מקצועי ומלוטש, התמונות יפות, והמכלול פשוט מושלם. אגב, מאיפה הפונט? הוא ממש יפה

TEENAGER1

New member
וואו../images/Emo12.gif

תודה רבה!
אתה רוצה שאני אעלה לך את הפונט? אני כבר לא זוכרת מאיפה הוא...

AnGeLiNa JoNsOn

New member
חחח בהתחלה שוב כתבתי ככה!../images/Emo6.gif

אבל פתאום שמתי לב ושיניתי מיד כי חשבתי שתסקלו אותי

ימית 78

New member
מיכל... ../images/Emo106.gif ../images/Emo106.gif ../images/Emo106.gif

זה מקסים את מוכשרת אמיתית!!!!

למעלה