הפתעה

7נתי7

New member
הפתעה../images/Emo77.gif

ואחרי שכתבתי את כל מה שמעצבן אותי בו בשרשור הקודם ואחרי שקיטרתי על הנחירות שלו (שומעים אותן??) הפתיע אותי האיש בכמה דברים: 1. ביקש שארשום אותו לדיאטת "דרך המלך" של בי"ח מאיר,ישר רשמתי. 2. הודיע לי שמחר בבוקר יש לו פגישה במרפאה,התקשרו אליו ואמרו לו שמכיוון שלא עשה בדיקות המון זמן(מעל 30שנה.......)הם רוצים להפגש איתו. אז מחר 0700 הוא בקופ"ח פגישה ובדיקות דם על המקום. ארבע וחצי שנים לא הצלחתי לגרום לו להגיע לשם. 3. קנה לי מדיח. נכון שיש תקווה??? שלא לדבר על הסדר שעשה אתמול בכניסה לבית.שכבר שכחתי איך שהיא נראית מרוב בלגאן. חזרתי מהסופר וחשבתי שטעיתי בבית. אולי גם הוא מקנן??? כבר אמרתי לכם שאני מתה עליו??

Tully Is Here

New member
איזה כיף לקרוא הודעות כאלה

שיהייה לשניכם בהצלחה. זה הכי כיף לדעת שיש עם מי לדבר.

נירה63

New member
נתי בוקר טוב,אפשר שיעבור כאן גם...

הכוונה קפיצה עם מדיח וסידור בית... צוחקת.....נפלא לשמוע על הבוקר כאילו דברים, שיהיה לכם הכי כייף שבעולם . יום טוב נירה.

רוית ב

New member
קנה לך מדיח????פששששש../images/Emo45.gif../images/Emo48.gif

וסידר ת'בית?? את בטוחה שהוא לא עשה משו רע??
(בצחוקקקקקקקקקקקקקק) אחלה אחלה אחלה תראי מה שעוברון קטנטנן יכול לעשותמ ה שאנחנו לא עשינו בכל 22 השנים שאנחנו בחיים (איזה גיל מדהים 22.....) שימשיך ככה ובהחלט שיקנה לך איזה אוטו נוח וחדיש וקצת כדים שתוכלי להמשיך להתעלל...

אשת מים

New member
איזה כיף !!!../images/Emo6.gif

פחות בנושא המדיח-שזאת הפתעה בפני עצמה .הרבה יותר כיף לשמוע על הטיפול בנחירות ובבריאותו בכלל. יכול להיות שהוא שוטט לו בפורום סתם כך ? וקרא על מה את מקטרת?...אבל בעצם מה זה חשוב . העיקר הפואנטה .מתחילים לטפל בבעיה .

למעלה