הפתעה

mars4

New member
אחד היתרונות באצבע .....

שיש עוד 9 כאלה ואני לא מדבר על הרגליים... סתם... שתהיה החלמה מהירה וכמה שפחות כואבת!

poli55

New member
סמדר החלמה מהירה לבת

לסמדר כל הכבוד לבת שלך
על הנחישות והתמדה
החלמה מהירה ורק בשורות טובות

טפת

New member
סמדר המפקד ליווה את ביתך לביה"ח

אמש התקשקשתי עם בני בטלפון הוא סיפר שהמפקד נסע לביה"ח באילת עם "פצוע" היום אני מבינה שזאת פצועה! ושזו ביתך היקרה. איחוליי החלמה לאצבע הדואבת.

טפת

New member
מתברר שהייה עוד פצוע...

כן חייל נפצע כאשר הטנק נכנס למהמורה החייל קיבל שתיי חבטות דיי קשות קיבל מכה בלחי לא ברור לי אם נשברו או נסדקו עצמות הפנים. וכאן המפקד לקח את החייל לביה"ח באילת.

אממאא

New member
אאוצ' כואב ../images/Emo4.gif

החלמה מהירה לאצבע, לבן וללב של אמא

רוני61

New member
איי איי נהייה חלושס בבירכיים

רק מהסיפור, תרגישו טוב והחלמה מהירה..........

nuky1

New member
שהאצבע תבריא מהר. וכפי שכתב אושיקו

עד החתונה יעבור (-: בכל מקצוע ייש סיכונים. אני שירתתי בקריה כגרפיקאית ומה כבר יכול לקרות? סכין חיתוך "עפה" לאצבע במקום לאורך הסרגל.

paulika

New member
סמדר, שתרגיש טוב החילת שלך.

אני מלאת התפעלות מאישה על טנק, שמוכנה גם לחוות את כל האייי והכאב והקשה.

סמדר בנ

New member
עדכון - עשר אצבעות לי יש ../images/Emo79.gif

הגיעה חיילת קטנה עם תחבושת גדולה. האבחנה - שבר מרוסק. זה ביד ימין כך שזה לא ממש נוח, אבל היא מסתדרת ובמצב רוח מרומם. אמרה כי היא מקווה שמ"צ לא יעצרו אותה כי זה נראה כאילו היא מנסה לתפוס טרמפ (
...)

mikca

New member
כל הכבוד לה על מצב הרוח, זה נשמע

מאד כואב. ואיך מצב הרוח שלכם, מה הצפי להחלמה ? מקווה שיעבור במהירות ושלפחות היא לא סובלת הרבה מכאבים

סמדר....

הייתי מתיעצת עם עו"ד בני קוזניץ. זו חבלה שמצדיקה יעוץ בעיקר לגבי העתיד. ====החלמה מהירה מהירה לילדה!!=====

שויו

New member
סמדר - לא לדאוג בקשר למ.צ בשביל זה

אנחנו פה ומגדלים את המשת"פ שלנו שם. אתמול אגב הוא הצליח לעזור לזוג חברים טובים שלנו שגילו פתאום שהבן נכנס בין הסורגים עם סיום טירונות. הדוד שלו סא"ל ולא הצליח לעזור, הטוראי שלנו הצליח לסייע לו להעביר "מכתב חנינה" וגם שלח לו ביקור של חבר שידאג לו וכו'... הם התקשרו אלינו נרגשים מהמעמד שרכש לו הינוקא שלנו.... ואנחנו
בו. זה מה שנקרא בגששית: "טלפון אחד למוטה, כל צה"ל פה" (נאמר לשפרה אחות של יעלי אחרי המשפט" אבל כל כך רציתי חייל!!!!" - גבעת חלפון אינה עונה).

למעלה