הפתעה

סמדר בנ

New member
הפתעה ../images/Emo10.gif

טלפון מהחיילת שלי, הפתעה נעימה כי ציפיתי לשמוע ממנה רק מחר בערב. חזרו מהשטח. היא אומרת לי - אמא, יש לי בשבילך הפתעה. שאלתי אם היא תשמח אותי והיא עונה "לא כל כך". אני ישר מרגישה פעימות לב מוגברות. בקיצור, אתמול בשטח נסגר לה משהו מהטנק על היד - שוב, פינוי ליוספטל. הדיאגנוזה - אצבע שבורה (בהתחלה אמרה "מרוסקת" מה שהקפיץ לי את כל הפיוזים). שאלתי למה לא התקשרה אלי כשפינו אותה והיא אמרה: לא רציתי להדאיג אותך. מסתבר שהיה בלאגן סביב הפציעה שלה, בשורה התחתונה יצאה כנראה בזול
אפילו המשיכה היום לתפקד עם אצבע מקובעת, וסיימה את מסלול הצוות. זה נשמע אידיוטי אבל מאז שסגרתי את הטלפון אני מסתובבת עם תחושת מועקה. מסכנה המתוקה שלי, רק השבוע חזרה לפעילות פיזית בגלל שברי המאמץ ועכשיו זה. אין רגע דל.

oshiko

New member
מחזיקים אצבעות ../images/Emo45.gif אבל בעדינות ...

על האצבע. נורא כואב, אבל עד החתונה זה יעבור. רפואה שלמה.

בוקר טוב לכולם. סמדר, היא משהו -

הבת שלך. מה שלומה הבוקר? היה לך קשר איתה מאז אתמול? ושלומך?

אימשל2

New member
אז עכשיו היא שריונרית על אמת

הרבה מאד שריונרים חווים פגיעה ביד. אצלנו זה קרה יותר מפעם אחת. למזלה היא יצאה בזול. להיות שריונר, במיוחד בצריח, זה סיכוי גבוה לשלום היד. החלמה מהירה ליד של הבת וללב של האמא. ברוכים הבאים למועדון.

mikca

New member
../images/Emo24.gif סמדר, החלמה מהירה לבת

טוב שזה נגמר כך ולא גרוע יותר, היא פייטרית רצינית, המשיכה לתפקד, כל הכבוד. בשבת כבר תוכלו לפנק אותה כמו שצריך

mikca

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo4.gif ../images/Emo195.gif חזר

הבוקר לצבא, עמוס בשני תיקים. לפחות אחד מלא בכל טוב מהסופר ומהמטבח של אמא.

אני תמיד אומר יהיה בסדר

לא נורא ככה זה כשעובדים עם כלי שכל דבר בו שוקל 100 טון. אני גם חביתי כל מיני חבתות ומכות מהטנק זה באמת לא נעים ועוד יותר לא נעים להיתהפך איתו אז בכלל מקבלים חבתות חזקות מאוד. אבל באמת כל הכבוד לה שהיא חזרה לפעילות עם האצבע השבורה. ההודעה נכתבה ע"י הבן של בן-עמי

oshiko

New member
גם אני וחברי יצאנו בשן ועין../images/Emo122.gif

רשימה חלקית שלי, ממה שאני זוכר: -- גלגל מתח של שוט נפל לי על הרגל (לא יודע אם אתם יודעים מה זה; כולו מיקשת מתכת; שוקל כמו איזה 10 גלגלים של מכונית). לגלגל שלום ... אני צלעתי כמה שבועות. -- שמן הידראולי החליט לפרוץ החוצה ממנגנון צידוד/הגבהה, ישר על התותחן, עבדכם הנאמן, כמובן. חדר לי לכל מקום אפשרי בגוף. לאור הטעם - לא ממליץ לטגן איתו ... נזקים מתמשכים: -- אני וכמה חברים יצאנו חרשים בדרגות שונות; כשאנחנו נפגשים צריך לתאם בינינו את הצדדים לפי האוזן ששומעת ... -- חבר (גם הוא תותחן טנק) היה בבדיקה אצל אופטומטריסט, שאיבחן סדקים ברשתית כתוצאה מחשיפה מתמשכת לאבק שריפה; המליץ לכולנו לבדוק את זה; אני לא בדקתי עדין ...

mikca

New member
גם לי יש נזק, שנתגלה אחרי הצבא

שירתתי ב..... ולאחר השחרור נתגלה ירידה בשמיעה. לאורך כל השירות נלקחנו מס' פעמים לבדיקות שמיעה, אבל זה לא עזר. אבל זה נזק קטן. אחת החברות סיימה את הצבא בהתמוטטות עצבים.

שויו

New member
סמדר , החלמה מהירה לפייטרית שלך

כבר אמרתי שהיא מאד מרגשת אותי. קורצה מחומר משובח הילדה הזאת ומביאה איתה הרבה
. מה שלום הבן? מקוה שכבר החלים....

סמדר בנ

New member
לצערי עוד לא לגמרי

משהו ויראלי ועיקש - חום לא ממש גבוה שמסרב להיעלם. כמובן כל זה קורה כשאבא שלהם מבלה בחו"ל...

סמדר בנ

New member
תודה על הדאגה

לא היה לנו קשר מאז אתמול - אני אכן קצת מודאגת והייתי שמחה לדבר עם האורטופד שטיפל בה ביוספטל. נראיין אותה כשתחזור מחר הביתה. אני אכן גאה בה מאוד, שהיא לא נותנת לעצמה הנחות. עם הבת הגדולה גם תמיד הכל נודע לנו אלאחר מעשה, כל פעם היתה חוזרת הביתה עם כל מיני סימנים מחשידים וכשהיינו שואלים היתה עונה כלאחר יד "אה, זה, עקרב עקץ אותי" או "רק נפלתי מההאמר". זו כנראה תכונה שמחלחלת מאחות לאחות....

מקווה שתחזור לאיתנה מהר

סמדר, לא הייתי סומכת על רופאי יוספטל. (מניסיון). יישר כוח לבתך
. הלוואי שכל הבנות היו כל כך פיטריות כי אז אולי היו מקצרים עוד קצת את השירות......

Rainbow100

New member
רפואה שלימה לבת ../images/Emo141.gif.

מעניין, נגעת בנקודה שמעסיקה אותי לאחרונה מידת ההשפעה של האחים זה על זה לעומת השפעות אחרות. כיוון הזרימה של התכונות אל הבת שאת מציינת הוא מאוזן...(ולא אנכית, מהשורשים).

החלמה מהירה!

סמדר, בפעם שעברה כשהייתה חולה היא גם לא התקשרה את דאגת והתאפקת מלהתקשר ובסוף התברר שצדקת כי הרגשתה השתפרה. נראה לי שגם הפעם היא כבר בסדר. בכל מקרה מחר תתחבקו.(אחרי חודש, נכון?) כיף!!!

למעלה